78

Анонимен

преди 7 години

"Разчитаме Русия да спазва всички съответни ангажименти и обещания в рамките на сключените споразумения за контрол над въоръженията и мерките за доверие, за да осигури на съседните страни съответните гаранции"Ха-ха-ха, наивниците продължават да разчитат че кремълските бандити ще спазват поетите ангажименти. Те и украинците разчитаха на Русия да им гарантира границите, но... бяха много жестоко излъгани. Вчера Русия заряза и нещастника Башар Асад и го остави на милостта на Ердоган.

77

Анонимен

преди 7 години

ми то в явно: ще нахлуват в Украйна

76

Анонимен

преди 7 години

Каква войска има русия... няколко стотин пияни войничета, продали си оръжията за бутилка водка.Това е войската руска сега.И танкове Армата, които не палят ;)

75

Ушанкалиев

преди 7 години

Браво. Русия всеки ден прави учения. Кое от кое по мащабно. Но явно нещата не отиват на добре. Рано или късно ще има пукотевица, някъде с някого.

74

77391

преди 7 години

Мечтата на САЩ е близо - война.

73

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте, че тази планета не е модел за рационална мисъл и онова, което се счита за здрав разум тук, кара останалата част от вселената да настръхва от ужас.

72

Кукловодът

преди 7 години

До да му мисли Путинчовек ти как ги слагаш тези бройки ? Направо ме уби . От 22 ката има всичко на всико 3 ескадрили и ги спряха . След като Европа се отказа то 35 ците спряха и тях . Истината е че реално Ф-15 SE/2040 и Ф16 Блок 60+ си вършат перфектно работата за америка Защото реално само Русия има с какво да им се противопостави , а реално в близко време сблъсък между тези 2 държави едва ли ще има . Другите просто гледат .

71

Анонимен

преди 7 години

Мы мирние люди, но наш бронепоез стоит на запасном ***....илиSi vis pacem, para bellum!Щото НАТО не прави учения, не строи полигони с ракети около Русия, няма плаващи армии - 4 ти 5 ти и 6 ти Американски флот, да не говорим за бази изнесени на хиляди километри ИЗВЪН ДЪРЖАВНИТЕ ГРАНИЦИ.Каква поръчкова журналистика, какъв соросоиден краварски плач!Ние правим ли съвместни умения с американски войски на 70 км. от границата?Който си има армия - тренира си я. Който си няма - храни чужда армия!

70

Танкиста пийнал 300

преди 7 години

До БобиТанковете, в съчетание с пехотата са тези, които завземат и удържат територия. Авиацията, колкото и да бомбардира, не може да удържи и 1 кв.м. А как се прилагат танковите войски си е въпрос на военна доктрина.

69

Боби

преди 7 години

До Анонимен 80"Ако в 21 век разчиташ на танкове ..." Това Ано *** показва колко си ОСВЕДОМЕН най-малкото за съвременните тенденции във водене на бойни действия. ХОРА РАЗБЕРЕТЕ ТАНКОВЕТЕ СА СЪЗДАДЕНИ САМО С ЕДНА ЦЕЛ - ДА УНИЩОЖАТ ОГНЕВИТЕ ТОЧКИ НА ПРОТИВНИКА КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА УНИЩОЖИ ТВОЯТА ПЕХОТАСтатистика 25% от танковте стават жертви на МИНИ, 25% на авиацията, 25% на противотанкови средства и под 25% я се срешнат с танк я не

68

ХунВейБин

преди 7 години

До До ЧичоДаже е започнала 1945 година, веднага след ВСВ. Да те у грамотния американопитек.

67

До Чичо

преди 7 години

Виетнамската война се е водила в периода 1955 1975. А Ф-15 е приет на въоръжение през 1976. Смешен, платен, русофилски, неграмотен ***...

66

Боби

преди 7 години

До Анонимен 75Ами ако се поразровиш в историята ще видиш че основната част от тези танкове са Т-26 - или Викерс 6 Тонен с противокуршумна броня, БТ семейството БТ-2/3/5/7/7м като само БТ-7м който е с дизелов двигател като Т-34 може да се нарече съвременен.Единствените свестни танкове но пак с противокуршумна броня са Т-28 и разбира се началното производство на Т-34 които вече са първите с противоснарядна броня(адекватна за 1941-42 след това определено не) но една лястовица пролет не прави

65

до 78 от чичо

преди 7 години

Предполагам че "national geographic" не е руска телевизия защото данните са от там. Препоръчвам ти по често да е гледаш тази тв ще научиш доста неща.

64

Аугусто Пиночет

преди 7 години

Като няма хляб, има военноподобни зрелища с ръждясали таралясници. Гномчето помпа предизборна кампания, а всъщност получава натовска армия по границата си. Все по-модерна и все по-боеспособна. Вижда се краят на руската империя на злото!

63

Анонимен

преди 7 години

Чичо, чичо, F-15 не е воювал в небето над Виетнам. Съжалявам

62

Анонимен

преди 7 години

Рассия с танкове ли плаши? Раснаците имат по статистика над 12 000 танка, от които обаче е важно да се подчертае, че поне половината тоест над 6000, не са в експлоатация а са морално остарели и негодни за употреба, някои от тях са участвали дори във Втората световна война. Ако в 21 век разчиташ на танкове си загубен, ама "великият" Путин май не го знае това?

61

Боби

преди 7 години

До да му мисли Путин 69Този даже не е ОПОРНО ТОЧКОВ а е ОСНОВНО ДЕЗИНФОРМАЦИОНЕН - ИЛИ ЛЪЖЕЦФ-35 в колко бройки ще се произведе ще видим до сега са около 160(по 120 милиона само самолета) - все още не е готов за бойни действия - електрониката и програмите се дънят. Ф-16 доказано е по-добър във въздушен бой(да не говорим за по-модерните чужди самолети).Ф-22 е произведен около 130 бройки и е спрян заради ПРЕКОМЕРНА ЦЕНА.

60

До чичо

преди 7 години

ЛЪЖЕЦ! В периода 1979-82 г. F-15 участват в операции над Ливан. По време на бойните действия израелските изтребители многократно влизат в масови въздушни боеве срещу сирийски МиГ-21, МиГ-23 и дори МиГ-25. Данните, които се изнасят от двете воюващи страни за точния брой свалени самолети са противоречиви. Няма обаче официална, потвърдена информация за свален F-15 във въздушен бой. Крайният резултат при срещи на изтребители МиГ и F-15 над близкия изток, са завършвали с победа на втория.

59

Анонимен

преди 7 години

До да му мисли ПутинТой се забавлява не му мисли :)"самолетът от от ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ Ф35" - още не могат му опишат дефектите та пак му преместват датата за 18 година :)А и вече не е толкова евтин - гони Ф22 по цена, което значи че ще е само демо и може даже да не стане сериен....