33

gtf

преди 8 години

ужас, европа има една с бурка на висок пост наревчена баба меркел, ако и фащ изберат такава.. жална ни майка на друговерците

32

до 3

преди 8 години

Ами то твоите сътресения бяха много повече.

31

Лу Ферино

преди 8 години

Когато нямаш разумни аргументи срещу неоспоримите и необорими факти на Тръмп, почваш да го плюеш по най-гаменския и първичен начин. То не бяха голи статуи, то не бяха рецесии. Истината е, че Тръмп иска да внесе коренна промяна в американското общество и политика, прогнила от демократичните изверги и техните упражнения. Да припомням ли, че именно демократите предизвикаха най-голямата глобална рецесия през 2008 г. ?

30

Пешо

преди 8 години

По-добре Тръмп/рецесия/ отколкото Хилъри/война/.

29

Пешко

преди 8 години

Освен това от 3000 лв на 65 лв не е истина

28

Пешко

преди 8 години

До Анонимен,добре, подготвяхме се влезем във валутен борд, разсрочихме плащанията по дълговете, уверихме, че ще предприемем истинска приватизация срещу финансова помощ и те така

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен За рублатаАз ти казах ,че няма да разбереш :)

26

Анонимен

преди 8 години

тръмп президент=световна рецесия;хилари президент =световна война........

25

h

преди 8 години

всичко зависи от синедриона както писа един коментиращ за мен лично цион от тях зависят изборите u USA другото е театър

24

Анонимен

преди 8 години

До 21 Виденов нищо не е направил. Големите хиени от ДС и партията го сложиха на този пост, за да разпродадат зад гърба му каквото искат. Той се опита да реагира, но го провалиха така, че негативите останаха за негова сметка. Виденов е един обикновен човек,некорумпиран, но глупавата му грешка е, че се съгласи да седне на премиерския стол абсолютно ненаясно в какво се забърква. Той си мислеше, че от него ще зависи нещо!

23

Анонимен

преди 8 години

До само питам Защо не питаш идола ти боко защо 6-та година нищо не прави по въпроса и не внася от друго място по-евтино, освен от Лукойл?! Между другото цените на бензиностанциите на Лукойл, Шел, ОМВ и т.н. са еднакви с +,- 1, 2 стотинки!

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23В кравария ще бягат, къде другаде...Нали краварите, а не руснаци провеждат такава политика, че доходите в България да са мизерни, да намаляват българите и който може да заминава там или в Европа да мие чинии... Защо не дават хамерекански заплати в техните марици, златодобивни и др. компании за да задържат тук българите?! А на руснаците нискоквалифициран персонал не им трябва - имат си предостатъчно от бившите републики!

21

Анонимен

преди 8 години

Това си е направо негативна кампания.Да оплюем другия кандидат.Аз лично съм за Тръмп.Тая луда *** Хилъритоо ще направи 3та световна война.

20

тръмп

преди 8 години

Не заня дали ще доведе до реция, но със сигурност ще оздрави фалиралите му фирми.....независимо дали ще има явна корупция............

19

Баце

преди 8 години

Има си световни икономически и политически закони които важат за свободния свят. И никой нищо не може да направи срещу тях. . Воят на рушкофилчета и националисти за нова дилтатура в която те ще се чувстват в свои води ще остане вой в пустиня.

18

Анонимен

преди 8 години

РЕЦЕСИЯТА Я ДОВЕДЕ ОБАМА ПРЕЗ 2009 ГОДИНА И ПОЛИТИКАТА НА ДЕМОКРАТИТЕ. ПРОТИВНИЦИТЕ НА ТРЪМП И РЕПУБЛИКАНЦИТЕ СЕ СТАРАХУВАТ ОТ МЕРКИТЕ МУ, КОИТО ЩЕ ИЗДИГНАТ АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА И БИЗНЕС.

17

Анонимен

преди 8 години

В МОМЕНТА ТРЪМП ВОДИ С НАД 10%

16

Пешко

преди 8 години

До до 19Смъкна го, щото влязохме във валутен борд

15

до 19

преди 8 години

Жан Виденов направи долара 3000 лева, пък Софиянски го смъкна на 65 лева само за една нощ. Какъв финансов гений, това историята още не го е виждала.

14

Анонимен

преди 8 години

Казват че Путин и Медведев все се менкали на президентския стол, ама в Сащ от 30 години управляват само две фамилии-Буш и Клинтън. И малко за цвят Обонго. Направо са царе на играта тука има-тука няма!