62

Калина до 73

преди 7 години

И аз питам същото за САЩ. Защо не приемат бежанци?

61

Браво Бойко

преди 7 години

Прав е Бойко. Юнкер да ходи да се скрие. Бил недоволен. Ние като сме недоволни от ЕС някой пита ли ни? Сега Юнкер бил недоволен заради бежанците. Е и ние няма да го питаме. Не ние сме сключили този договор с Турция за приемането на бежанци, ами ЕС. Сега да си гледат договора. И ЕС няма право да се меша във вътрешната политика на България. Българския премиер има правото да не е марионетка на ЕС и да взима решения от името на България, а не за да обслужва Юнкер и компанията му.

60

Анонимен

преди 7 години

До За Борисов и Юнкер 78Първият коментар в който виждам някаква рационална мисъл. Подкрепям го. Останалите 80% са атакистки писъци, които целят да нагнетят напрежение в страната и да очернят ЕС.

59

gtf

преди 7 години

солидарност не значи един да решава а другите да изпълняват против волята си.

58

За Борисов и Юнкер

преди 7 години

1.На Турция и Русия НЕ МОЖЕ да се вярва( винаги могат "да се извъртят".)А РБългария е в ЕС!2.Юнкер и Европарламентът трябва да ПРОМЕНЯТ СПЕШНО досегашната тенденция, че ЕС едва ли не е "задължен" да приема ВСИЧКИ ,които НАРУШАВАТ границите на държавите в ЕС! БЕжанците са ПРОБЛЕМ на целия свят и да се ОБЪРНЕ потока към арабските страни, РФ, Индия, Индонезия. Да се предупредят по националните тв МИГРАНТИТЕ, че ако не спазват ГРАНИЧНИТЕ порядки ги чака неприятности, и ДА СИ НОСЯТ ПАСПОРТИТЕ!!!

57

явно има

преди 7 години

неразбирателство между политиците и европейските гласоподаватели...т.е работодателите на политиците . европейците НЕ ИСКАМЕ емигранти и бежанци да бъдат приемани , разселвани солидарно или несолидарно в европа !!! меркел,юнкер НЕ говорят за спиране на наплива а само солидарно да си разпределяме колкото дойдат...1 , 2 , 5 милиона и т.н !! нека солидарно да им ЗАТВОРИМ ВРАТАТА НО ОТВЪНКА !!

56

един Българин

преди 7 години

"И ние сме недоволни от начина, по който държавите си сътрудничат за решаването на проблема с незаконните имигранти, но решението може да е само европейско."Чекайте малко. Кой позволи на ЕС да се обгявяват за хегемон? Защо европеец ни казва, че решението на проблема с мигрантите може да е САМО европейско?

55

Анонимен

преди 7 години

Защо Русия не приеме малко от тези емигранти. Тя има територии и нали е много оправна. Като не ще да помогне на тях какъв е шанса да помогне и на нас?

54

Анонимен

преди 7 години

Къде сте бе интернационолисти? Нали на чело с Русия се борехте против империализма и колониализма. Ето сега освободените африканци и азиатци идват да ви благодарят.

53

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-скоро се разпадне това ЕС толкова по добре, уви агонията ще бъде дълга и от Брюксел няма да изпускат кокала, а ние ще патим най-много, при нас ще става все по-зле.

52

Въпрос за милион

преди 7 години

Борисов говори едно, Бъчварова в Берлин- точно обратното. Кой казва истината

51

Фен

преди 7 години

Борисов заема позата на Орбан. Избори идат, трябва да се спечелят, макар че усилията на БСП да падне преди старта може да се окажат напълно достатъчни. Големият играч винаги играе с няколко хода напред

50

Анонимен

преди 7 години

Борисов много хубаво прави че си води собствена политика, колкото и да е трудно това. От ЕС са само добри съвети и празни приказки.

49

Анонимен

преди 7 години

От този Батак могат да ни измъкнат единствено братятя руснаци и Путин!

48

Анонимен

преди 7 години

Че братята американци писаха,че БГ се управлява от наркотрафиканти и престъпници-ясно- мразят политиците ни,защото знаят,че са чеда на национални предатели и политически престъпници - от породата "артисти -комунисти",но че и руснаците го потвърждават... това е много "льошо"!Вероятно има защо да се зададе въпроса "Има ли в БГ ескадрони на смъртта и кой ги управлява"!Все пак резултатът е налице-за 25 г планът "РАН-ЪТ" е изпълнен- вече сме под 5 млн!През гугъла:"Судьба Черного моря III"</html>

47

Даниел

преди 7 години

до всички медий , Телевизий , радиа и интернет това в Европа не са бежанци това ИМИГРАНТИ толкова ли е трудно да го споменете , бежанци са в Турция след турция нататък са просто ИМИГРАНТИ

46

Калина до 57

преди 7 години

Аааа, ето те! Бях се притеснила, че днес няма да си изкараш парите!Ами да ти кажа, тук нещата не опират до Фили и фоби, а до национални интереси. Преди години СССР имаше интерес от и към България, както сега ЕС. Разликата е, че ЕС сега ни държат в контролирана мизерия. СССР поне си плащаха за интереса да сме под техна опека.ЕС унищожиха всичко, което криво-ляво бяхме по направили и най-важното-работеше. Кажи ми нещо, изградено през "демокрацията", което да носи дивиденти на обикновения човек?

45

Анонимен

преди 7 години

Г-н Юнкер, като не сте доволен, вземете да направите нещо. Досега мерките ви бяха меко казано неадекватни. Тая сделка с Турция беше върха на сладоледа. Вместо да им плащате 6 млрд. евро, можехте да похарчите тия пари за защита на външните граници. Щяха да стигнат за всичко. Ама не, вие знаете по-добре, затова я докарахме до тук.

44

Анонимен

преди 7 години

Е каква стана тя от Европа на няколко скорости 1,2,3,4,5,6 модерна с КПД за използване на мощноста на двигателя,а той се несменя конкретно според скоростите,гараж на 6 и повече за нагоре ВИП коли като първия е за 50-100куб/см и нататък през 250-300 куб/см мотори и коли,партера за велосипеди,ролери и скеибордове,шейни,и асансьори за желаещи да погледнат от високо и пият по едно кафе,вода на последния етаж,и се спуснат с лифта до някои покрайнини за да се приберат доволни от гледката и си платили

43

Анатоли

преди 7 години

Я да видим сега какви точно са ценостите на ЕС и Запада?На първо място, да пускаме талибани от Афганистан, защото твърдят, че са преследвани.От там следва факта, че вски, който се домогне и проникне незаконно в Европа, от някоя дупка, трябва да бъде издържан и отглеждан от народа!Каква война има в Пакистан, с пакистанци обаче пълно! За изнасилване в Германия дават 1,5 години, това при положение, че изобщо те хванат! На французите им казха, да свикват да ги убиват по атентати, защото видите ли...