23

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново под слънцето - това сме го слушали цели 500 години!

22

Българин

преди 7 години

До човека с магнолиитеОтново питам - кога народът най-после ще се събуди от 72 годишния си летаргичен сън? От 1944 г. до днес изборите у нас се манипулират и фалшифицират, а управниците не се избират от народа, а се назначават от олигархичната юдео-масонска върхушка.Само всенародно обединение и опълчение може да промени нещата, но сега го няма обединяващият фактор на светата Православна вяра, спасил и съхранил България по време на 5 вековното робство. Бог да ни е на помощ!

21

човека с магнолиите

преди 7 години

Идват избори и е време да прекършим извращенията с народа. Трябва всички да се обединят-леви, десни, млади, стари, малцинства и да изхвърлят с шутове тези които се гаврят с хорицата. Такова ритуално близане на г*е не е имало!СРАМ за управниците!ВСИЧКИ срещу ЕДИН!

20

Анонимен

преди 7 години

Какво разбра най-после Бойко, та е толкова притеснен? Разбра, че не само няма да му помогнат, но и ще стоварят цялата тежест от погрешната политика на Меркел и сие върху нашите патили, но неуврели глави! Всички ще се изпокрият/повечето вече го направиха/ зад стени и дувари, а ние ще гледаме умно и ще храним тези, които не са свикнали и не искат да работят за да живеят нормално. И защо, българино,толкова труд и надежди, като се връщаш пак в онези времена, на изходната точка, но вече без сили?

19

Българин

преди 7 години

Същото е било и по време на 5 вековното турско робство. И тогава Западът е заявявал, че не трябва да сме сами, а в същото време е финансирал, въоръжавал и подкрепял Османската империя. Да не говорим, че след Освобождението богоборците и българофобите от Запада нарязват Родината ни като баница на Берлинския конгрес.Жалки и долни престъпници и българоубийци. Кога този зомбиран народ ще се събуди най-после от 72 годишния си летаргичен сън???

18

Нема време!

преди 7 години

Заглавикват ни с приказки, но накрая ще ни оставят сами да се оправяме с ордите, поканени от други! Както са ни оставили навремето, та 500 години сме теглили. Ако нашите политици не се осъзнаят, спрат да приказват и да ходят насам-натам да плачат на рамото на такива, които само ни се присмиват, не започнат да ограждат страната с тел и войска, без да искат разрешение от неискрените западняци, лошо ни се пише! Часът е 12 без 2 !

17

ЦК на БКП

преди 7 години

Не трябва ,но ще бъде оставена на ЗАВОЕВАТЕЛИТЕ ! Само не забравяйте,че те няма да спрат до България,ще продължат към ВАС...И ги няма средновековните български царе да ги спрат както в 13-14 век ! Сега имаме цар Тиква...

16

До германче

преди 7 години

Надявам се знаеш немски и следиш какво става с гръбнака й, дело срещу Волксваген, мерцедес, дойче банката, комерцбанк, кука ги купиха китайци, байер, банковата им система е пред същия италянски срив, за етническите проблеми не коментирам то се вижда че всичко е изтървано. Каквото ти населението такъв ще ти е гръбнака въпрос на време е, 300 хил германци годишно напускат Германия и това не са тюрбаните....

15

Германче

преди 7 години

До БългаринаСигурно си пренсиниран старшина, научен да краде от склада, или бивш офицер от соц. армията, хрантутник изял маса народна пара, без да свърши работа за една стотинка.Германия била бушона - м*аа ти овчъ - ти знаеш ли германската икономика какъв гръбнак има и колко е силна. Ама какво да те отварям, ти сигурно само до Масква и Румъния си стигал. Ако изобщо си ходил някъде извън България.

14

бай Рангел

преди 7 години

Много думи, малко дела. Докато Германия не си докара танковете на турската граница ,няма да повярвам,че им пука кой-знае колко за пришълците.

13

1

преди 7 години

Думи, думи, а ние пак сами! Водителите ни от височината на позицията си виждат нещата различно или пък въобще не ги виждат.

12

Луцифер

преди 7 години

Ще поднасят букети на приждащите воини на исляма ли ? Мисля,че трябват ловци от Пирот.

11

Българин

преди 7 години

Глупавият и зомбиран народ влезе в съюз със своите изконни душмани от Запада, които ни натрапиха 5 вековното турско робство, и сега го чака ново ислямско робство.Каквото народът сам си е надробил, това и ще сърба, няма право да се оплаква.

10

Седянка

преди 7 години

"По време на разговора си с Франк Хенкел той обясни, че Фронтекс има важна роля в контекста на европейската солидарност."Много съдържателно се е изказал другарят евроатлантик. Важното е, че се премятат там едни документи между разни структури, пишат се докладни и меморандуми, а *** прииждат все повече и повече.

9

Темида

преди 7 години

Споко Германци ние сами ги пускаме........ама не искат при нас и затова ви ги пращаме (след бой за да не искат да се връщат) Ние сами ги спираме ...така де пускаме...Вие сами ще си ги гледате....така де сами ще ви превземат.

8

Анонимен

преди 7 години

Къде са онези,които целуваха европеските ***,къде е оня дето се хвалеше под път и над път,че три папи са го галИли по главата и ни заплашваше,че ако продължаваме да го ядосваме,на инат щял да подпише за шистовия газ? Да обясни,как според него до вчера бяхме най-сигурни,най-подготвени,с възможности да се справим с всякакви ситуации,че европейските партньори видете ли *** заради нас и още един милион глупости,а вчера се оправдава и отново както винаги другите са му виновни?

7

Анонимен

преди 7 години

До АбдулкаримТ.е. - миналото - онова минало от каменния век, нещастни първобитници.

6

Анонимен

преди 7 години

А, можем, можем сам, ама цъклооките ще ни затиснат веднага. Нали им трябваме за да им пазим тлъстите колониални г.зове. Как само лицемерят, как прозрачно подхвърлят на измислените ни държавни ръководители кокалчета и ония веднага лапват. За наша сметка, разбира се. Те отдавна са се уредили. Мига, в който тук стане напечено, те вече ще са в уютните си, купени с нашите пари, резиденции. Да се задавят дано. Омразни безогледни типове, селски тарикати с огромна паст. Но и на тях им стигат 2 м.

5

Абдулкарим

преди 7 години

Отново език на омразата и ксенофобски истъпления. Без мигрантите няма Обединена Европа и Евроатлантически ценности. Разберете, че мигрантите сме бъдещето на Европа.

4

Анонимен

преди 7 години

Ако някой продължава да си мисли,че сме в ЕС и НАТО,поради това че много сме обичани от Западниа свят,нещо няма връзка с реалността или се радваукато луд на шарено! Точно заради подобни ситуации ни приеха и все още ни държат,въпреки че и на хартия не отговаряме на елементарните изисквания за членство! Европа е готова да ни жертва,без да и пука за нито един от нас и на там вървят нещата! Двулични,долни,геойве европейски!