49

Наблюдател

преди 7 години

Да видим дали американската " демокрация" ще падне на още по-долно ниво, съобразявайки се единствено от геополитическите си интереси.....

48

Анонимен

преди 7 години

''...американските юристи събират материали за съда....''*************************************Така е в американската демокрация.

47

"ТАЙНИТЕ"

преди 7 години

ЗА ПРЕД СВЕТА СЕ КАРАТ НО В ЕДНО ЛЕГЛО СПЯТ :D

46

asd

преди 7 години

durjava,koqto sytrudnici s usa vinagi se razpada,syshtoto se otnasq i za rusiq

45

ЖАЛКА ИСТОРИЯ!

преди 7 години

И САЩ СА НА ПЪТ ДА КЛЕКНАТ ДА ХАЛИФАТСКИЯ ДИКТАТОР :DАКО САЩ ПРЕДАДАТ ГЮЛЕН ПОВЕЧЕ ТЕ МОРАЛ НЯМА ДА ИМАТ НИКОГА ЗА ПРЕД СВЕТА!!

44

Sultana

преди 7 години

Da doyde i da razchisti i nas :))))

43

Путин и Обама

преди 7 години

Ердоганка вече си уреди тройката, с един рус и един черен

42

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевА ти къде си. Шеф на банка в Ситито. И ти си същото тъпо, селско парче в блатото. Но си по-***, озлобен и комплексиран. Спри да се излагаш. Ако търсиш внимание, имаш го - на форучният ***.

41

Анонимен

преди 7 години

До ЮсеинБлаженни са вярващите и аллах им показва пътя. Когато големите се умилкват около теб означава, че ще им свършиш мръсната работа. Ако те са направили опита за преврат, то те не забравят и ще го довършат.

40

ПОСЛЕДНИТЕ КРЪСТОНОС

преди 7 години

Кръстоносците печелят време а султанчето гледа като пресисало маче госта си.Той плюс това до 2 месеца този няма да е в президенството на САЩ и обещанията ще бъдат сменени.Целия свят знае на какво са подложени кюрдите и от колко години ги избиват безнаказано милите ни съседи.Обещанията не са даденост.НЕка първо се изтеглят оръжията от Инджирлик.

39

??

преди 7 години

Нали САЩ бомбардират Джараблус от 6 години а Русия от 2-3 и твърдяха, че това в бастион на ИД и са много силни? Как Турция ги измете за часове? Ясно е кой подкрепа ИД, а се опитаха да натопят Турция.

38

адиииииииии

преди 7 години

До ТСЩото тия дето не разбират, са ги сложили да те управляват, може би ахахахахахах

37

ТС

преди 7 години

Не мога да разбера нещо. Всички в България са големи разбирачи. Всички разбират от политика, икономика, футбол и т.н. А сме страна от десетият свят.

36

Додо

преди 7 години

Този Джоу Байдън е американския Жорж Ганчев! Клоун и половина, от 43 години на държавна хранилка - сенатор, съветник, представител, комисионер в няколко комисии и не е работил нормална работа дори за ден!

35

Некъф луд

преди 7 години

Най интересното в случая е как турците успяха да разчистят за 24 часа града който ни руснаците ни нато успяха за 5 години?!

34

Анонимен

преди 7 години

най-омразните нации на снимкита за България, само едно малко островче липсва

33

Куре

преди 7 години

До 1Луд ли си, нищо не върти бай Реджеп. Селски номера. Като нашта тиква, фурнаджийска лопата, ама в по-голям мащаб. Ясен им е на американците.

32

Анонимен

преди 7 години

хаиде да видим дали ще му сложат качулка и ще го предадат на турция като наще ду,***,дав.ци

31

Некъф луд

преди 7 години

Ердоганчо се врътна към Русия, веднага взеха да го ухажват всичките и си затвориха очите за всичките му престъпни изпълнения. След тая аванта дето му я пуснаха нищо чудно тоя да се помисли за безсмъртен.

30

1

преди 7 години

Тоя ги върти на пръста си! И европейци и американци! Срам, господа и госпожи политици!