29

Анонимен

преди 7 години

Изгледах му пресконференцията, която между другото сам си я беше подготвил, чел съм му изявленията през годините и останах приятно впечатлен от липсата на каквато и да било партийна ориентация и убеждения. Факт е, че не е партиен член и съм убеден, че партиите са му чужди. Мога да се хвана на бас, че която и партия да му беше издигнала кандидатурата щеше да стане неин кандидат, защото предполагам ви е ясно какъв е шансът на изборите на дребна независима рибка в океан с партийни акули.

28

До 38

преди 7 години

Интересно какво ли е твоето излъчване,защото със сигурност си жена и то комплексарка.Гласувай си за своите *** и остави хората сами да преценят какво е излъчването на генерала.

27

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Боко има...успешен ход за да спечели битката за Президентството и той е да издигне Данчето-сега кметица на София.Замисълът му е да противопостави нежната и...сълзлива Данче,на бойния генерал и понеже народът е...милозлив,да я припознае за новата...майка Тереза и да гласува за нея.Още от сега в предизборния щаб на ГРЕБ са подготвили хиляди носни кърпи с тяхното...лого,за да ги раздават безплатно на плачещият и възторгнат народ при предизборните изяви на Данчето,пардон майка Тереза.

26

Анонимен

преди 7 години

Браво,ген.Радев.Ничии заложник!

25

Анонимен

преди 7 години

Да бе, Бойко Пожарникарчето е генерал, смешното човече Атанас Атанасов - генерал! България е страната на неограничените възможности! Българите за пръв път ще гласуват за непартиен кандидат, сега е момента да покажат хора ли са или овце!

24

Сиси

преди 7 години

Заложник си,В тая партийна клика няма как да не си заложник.Още не си се усетил.

23

Анонимен

преди 7 години

ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, А НЕ ПАРКЕТЕН ГЕЙНЕРАЛ

22

Анонимен

преди 7 години

До до 32АБСОЛЮТНО

21

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ЩОМ ПЪРВАНОВ Е ПРОТИВ НЕГО, ЗНАЧЕ ГЕНЕРАЛА Е СВЕСТЕН.

20

до 32

преди 7 години

Между другото фактът, че Гоце се отдръпна от Радев също говори добре за него. Първанов вероятно не е могъл да усуче Радев да му играе по свирката и затова свали подкрепата си от генерала.

19

Анонимен

преди 7 години

гоце е един обикновен лузър без два грама мозък - цял живот нищо, ни образование, ни акъл

18

Анонимен

преди 7 години

До Радев е НИКОЙЗлобата яде отвътре! И на теб няма да ти прости! Радев е от най-качествените мъжаги в тази нещастна страна, пълна с пълзящи алчни некадърници. Човек, който е усвоил толкова науки, завършил академия, минал по стълбата на успеха с труд и възможности не е никой! Овладял няколко типа модерни самолети и екстремни техники на летене, не е никой! Това, че десницата не може да намери подходящия човек, си е неин проблем! Взеха да спрягат горката Фъндъкова. Джентълмени, няма що! Крият се!

17

Анонимен

преди 7 години

Ей, браво. Най-накрая нормален човек за кандидат президент.

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИ на мен ми изглежда свестен човек, а Гоце се разрита защото не издигнаха либовницата му.

15

Анонимен

преди 7 години

На мен ми изглежда свестен човек, който има ясна идея защо се кандидатира и считам за голям плюс факта, че не е замесен в партийните далавери. Пожелавам му успех на изборите и най-вече да продължава да се пази от партийната шайка. Задължение на един президент е да е безпартиен.

14

Анонимен

преди 7 години

БРАВО ТОВА Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ!

13

айзенхауер де гол

преди 7 години

Понеже често пише че намало в цивилизования свят президенти генерали само напомням че Айк е бил президент на САЩ, а Де Гол на Франция и то не за кратко.

12

Flyer

преди 7 години

I like pilot Radev!:-)

11

АTAKICT

преди 7 години

Г--Н РАДЕВ АКО ТВОЯТА КАУЗА Е 1-СЕЗИРАНЕ НА ВСС И ИСКАНЕ ОТ ПРОКУРОРА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ НА ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ФАЛИТА НА Б--Я КАТО ДЬРЖАВА---КОСТОВ Ф. ДИМИТРОВ Б.БОРИСОВ СТАНИШЕВ КУНЕВА Р.ОВ4АРОВ И Т.Н 2..ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ ОТНОШЕНИЯТА НИ С ЕС И НАТО 3 ЛИКВИДАЦИЯ НА БАЗИТЕ ИМ У НАС--6БРОЯ 4 ЗАСИЛВАНЕ НА ИКОНОМИ4ЕСКИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С РУСИЯ---ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Проблемът е в нашата кошара..Отглеждаме си предатели!