42

Анонимен

преди 7 години

Тролът Су 34 е един от троловете на фондация Америка за България. Привидно "русофил" но целта му е друга която ни е ясна. Защо Чоджум - Су 34 се появяваш винаги когато има пресичане на интереси между Турция и Русия? А днес всъщност такова няма. Няма да те разубеждавам защото ти убеждения нямаш а само пускаш това което са ти казали.И откъде ти знаеше за Преврата в Турция доста преди това?И троловете май знаят за американските планове а?

41

Зевзек

преди 7 години

Ердоган се усети, целуна ръка на Путин и размени Сирия срещу несъздаването на Кюрдистан. Сега ще громи ИД в полза на правителствените сили на Сирия (били те Асад или по-добре други след Асад, доколкото Ердоган си развали приказката с Асад) и кюрдите в своя полза. Асад също се кефи да няма федерална Сирия или териториално разцепване, ама за парлама измрънква срещу Ердоган. Само не ми е ясно какво прави САЩ там при условие, че в други части помагат на пешмергата и се дрънкат по този въпрос с Ердо.

40

Анонимен

преди 7 години

Докато някои играят шах Ердоган си изигра картите. Голям шлем.

39

Анонимен

преди 7 години

Турция е велика сила. Други въпроси?

38

Анонимен

преди 7 години

До Су 34; И какво стана през 1912 ? Стигнахте до Чаталджа и се обърнахте в лудо бягство и лизахте *** на западните страни та аман турската армия да не минава западно от Мустафа паша( днешен Свиленград) иначе ви е е+на мамката като държава,че и кърджалийте барабар помаците ще се вдигнат. Но не е късно да се повтори пак 1912-13 но краят ще е съвсем друг. И какво общо има сега България-Турция с войната в Сирия? Омраза, завист, страх от отмъщение за стореното през последните 137 години-това ви е.

37

Анонимен

преди 7 години

Козяшкия *** Су също се появи.

36

Су 34

преди 7 години

До СултанТо от много висша политика вие всеки ден летите в космоса по 50 души едновременно! Толкова вие е акъла, че с едни кюрди 35 години не можете да се справите!

35

ma4enik

преди 7 години

Само преди 3-4 дена в турския град Газиантеп бяха убити 54 мирни жители и други 175 бяха ранени от сомоубиец на 14 години-член на ИДИЛ. От години крайграничните райони, градове и села на Турция се обстрелват от сирийска територия.За всичко това "държавата"Сирия няма какво да каже и сега "Турция окопира сирийска земя"Не,Турция ще премахне две тероритични организаций от своята граница-ИДИЛ И PYD. Това е.Преговорите в Петерсбург и Вашингтон дадоха плодовете сиУтре тази операция ще приключи с победа

34

Су 34

преди 7 години

И кат се обърне да не стане като през 1912, а?

33

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 35, мигат на парцали горките и се чудят какви глупости да пишат, барем оправдаят малоумието на своя вожд Вова Патока

32

Анонимен

преди 7 години

Ако съм на ваше място ще пиша много внимателно защото тази армия не си мигна окото да стреля по своя народ, ако му кажат да се обърне към вас ...мъка ми е.

31

Анонимен

преди 7 години

значи Турция, която е приятел на Русия воюва в коалиция с Америка .... на другарите русофили опорните точки вече дават на късо

30

Анонимен

преди 7 години

До Ястреб Великолепния; Чакай още, както онази лисица която вървяла след коча и умряла от глад. Има да си мечтаеш и да чакаш, чако докато се сетиш,че твоята държавичка я няма и се казва Циганистан. Много злоба в тази малко, мъртва и робска душа.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен28; Ако може и има с какво. Асад се прави на ощипана булка. На сирийска земя има толкова много въоръжени сили на толкова много страни, че с или без Турция е все тази. Но да се намери нещо да каже....:)

28

Брадван

преди 7 години

Танкове , самолети, артилерия и накрая ИД си гърмели с миномет.

27

234

преди 7 години

tova ne obiknovenna voyna,a premahvane na virusa,koyto se razprostranqva prez okeani,moreta,pez g*y durjavi chak stignalo do aziq,predstqvate li si minalo e i prez bg.I vsichki antiruski,antiturski,antikitayski *** gi chetem ot *** s iztochnici ot vestnicite:The guardian,times,roytars i ot frugi nemski,frenski,italianski vestnici,nima na vzimat za tolkova prosti che shte vqrvame na vestnici,ne zabrqvayte 1-ta,2-ta WW vse e zapochnala ot evropeyski durjavi i koloniziraneto na afrika

26

Анонимен

преди 7 години

Стотиците хиляди убити и милионите прогонени от родината си -Сирия са жертва на жадният за кръв "велик"СССР и неговите последователи. Така е вече повече от един век,а участта на сирийците изпитаха половината население на земята /вкл. и ние българите/. Основната вина за това положение носи САЩ, защото ако пре ВСВ не бяха проявили безпрецедентната глупост да хвърлят спасителното въже на ушанките, днес света щеше да е много по-хубав.

25

Пешко

преди 7 години

Започва да ми се струва, че "клекналият" между Ердоганя и Вова Правото е именно Правото. За единия пусти Турецки паток заряза и Асад, и кюрди и сичко. Иран също му размахаха пръст, Индия нещо недоволства от легендарните Миг 29, Чайна нема една стинка да даде за сибирските сили, Керченският мост е доникъде, нема индексирани пенсии, въобще тегавина голема.

24

Анонимен

преди 7 години

Асад да отговори със същото.

23

123

преди 7 години

shtom novinata e predadeno ot royters ne vqrvayte