7

Анонимен

преди 7 години

Аз като малък, 1-2 клас, някъде 1985г, викам ще се правя на баровец и ще пътувам не до нас с автобуса, а до последната му спирка и после пеша до нас. Да, ама като ме стовари в една махала, дето е като село, на майната си - шок и ужас, ред сълзи, ред сополи :DДобре че 1 чичка ме пита кво става, аз му обяснявам, че нямам пари за билет и не мога се прибера у нас, той ми даде 1 билет от 6ст и аз щастлив взех обратния автобус :)Чак си се чудя на възпитанието дет имахме тогава

6

Кратун

преди 7 години

До АнонименКое в думите "хетеросексуален", "физически здрав", "мъж" и "бял" те кара да мислиш, че сравнявам с деца? Говоря за извретените представи за равноправие, които да се натрупали по влиянието на някои кресливи групи от хора.

5

Анонимен

преди 7 години

ДО КРАТУНхетеросексуални мъже? И към тях ли хората трябва да се отнасят като към деца?Извинявай но нещо не разбирам логиката , хетеросексуалните мъже като изпаднат в затруднение ,хората се отнасят както се отнасят към всеки които е 18 +, т.е. голям си оправяй се.

4

Az

преди 7 години

Сами си ги нпаравиха,Ако някой вземе да помогне после родителите на детето ще го съдят до дупка за педофилия.К'во очакват?

3

Анонимен

преди 7 години

Много е просто , спасителките са жени , а никоя жена не би помогнала на мъж дори той да е на 6 години с изключение ако им е чедо.Мъжете могат да помагат, само добре премислена помощ при евентуален риск от педофилия, се отказват, така си остава тази помощ в територия на жените.Нормално е мъж на 6 години да изпадне в изолация, при тази ситуация.

2

Кратун

преди 7 години

Такова е и отношението към белите, физически здрави хетеросексуални мъже. Социалната група с нула привилегии и задължение да плаща от данъците си за всички останали социални малцинства с привилегии....

1

Грую

преди 7 години

В Щатите ако заговориш дете на улицата има огромна вероятност да те арестуват. Вкарат ли те в списъка заподозрени за посегателство над малолетни не можеш повече да си намериш работа, приятели, ставаш заподозрян за всички случай в квартала. Подобна е ситуацията с оказването на първа помощ.