42

SS

преди 7 години

Да бе трафик на момичета за проституция има само в Русия, в Европа не.А тоя Ванко едно за какво лежа в затвора?А на албанците коя им е основната промишленост?Накога имаше едно предаване по БТВ Споко в един от епизодите една ученичка разказваше как са я упоили в дискотека и се е събудила в Холандия до колкото помня в някакъв турски квартал дето полиция не минава и е свирила в брас секцията докато не попада на един македонец дето и помага да избяга.

41

фото шопче

преди 7 години

Фотошопа на Цру съобщава на малобройните си почитатели, че целия му творчески колектив полага свръхчовешки усилия, и скоро ще бъде представена една истинска, ама наистина съвсем истинска снимка, на четири нигерийски робини в Русия. Снимката ще бъде в колор и ще е цветна, в смисъл шарена.

40

Тия

преди 7 години

какво искат?Да им дават пари и нищо да не правят ли?Това става само в ЕС!

39

Анонимен

преди 7 години

Ако поставят Русия и България на две картинки и ви попитат "открийте разликата", честният човек ще бъде много затруднен!Това, което ниговореха половин век за СССР се оказа пълна лъжа!Русия е една ***,управлявана от престъпници...като у нас.

38

Балканец

преди 7 години

"В Росии люди не живут, а выживают!"Руска Народна Поговорка

37

Поручика

преди 7 години

Огромната част от русофилската маса в България си нема представа никаква как се живее в Русия, в условия на олигархична беззаконност. Българския русофил ще изреве кански още на третия месец, ако му се наложи да живее в Русия като обикновен руснак без специални протекции. А ако го пратят да живее в некое село в степите или Западен Сибир ще си кълне дните. Ако изобщо оцелее.

36

Анонимен

преди 7 години

На тоя сеят има 2 вида живот.Life и ЖизьнВсеки иска Life

35

Анонимен

преди 7 години

До 59Той не знан дали е ходил но ти определено не си. Тези дългокраките които мязат на нещо не можеш да си ги позволиш. Или то за вас русофилите русия е рая на земята където и проститутките са руси бели красиви по метър и 80 и безплатни, да има за народа. Не е лесна ваща...

34

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите май сте прочели само заглавието

33

Анонимен

преди 7 години

Do 58Znachenieto na dumata rob iasno li to e?

32

Анонимен

преди 7 години

To Russia so e ad I bez da so rob

31

Анонимен

преди 7 години

Защо лъжете, че са нигерийки, бе!Не можете да различите характерните черти на отделните нации в Африка.Едната е от ТОГО, другата е от КАМЕРУН, третата е от РУАНДА-БУРУНДИ, а четвъртата е от БУРКИНА ФАСО. Загледайте се малко! :)

30

до 2 и 1

преди 7 години

Ама нали живота в руската страна е перфектен според вас, не че няма проституция другаде."Да се свържеш с полицията в такива случаи се оказвало безполезно, защото сводниците се радвали на протекцията на високопоставени служители."Ами сега?

29

Анонимен

преди 7 години

В Русия си имат жени.Даже малко вповече.А тези фaшкии ги разправяйте на старата ми шапка.

28

хм

преди 7 години

Преместили се от една африканска държава в друга.

27

Анонимен

преди 7 години

Ако я няма желязната полицейска хватка в русия, по улиците им ще се търкаля цялата пия.на нация, надр.усана, спи.нозна, извра.тена, докато измре, ще остане само мюсюлманската част

26

Анонимен

преди 7 години

Освен че са доказани от поне 50години като най-големите нека.дърници и пияни.ци , руснаците са абсолютни извра.теняци...мислите си че няма пед.али и лиз.бийки там ли, има ги в изобилие , и може би най-много на едно място!

25

Анонимен

преди 7 години

Факт е че държавата с най-много беззакония и безредие е русия!!! Там правила няма и човешкият живот не струва нищо!!!който е бил там , може да го каже, другите сте само едни голи охлюви

24

началото на края

преди 7 години

Много ви е нечистоплътна пропагандата!

23

маде ин Булгари

преди 7 години

Тази статия я препечатвате за 68-ми път! Измислете нещо по-смислено!