116

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

БРАТЯ УКРАИНЦИ,ПЪРВО ТРЯБВА ДА ОСТАНЕТЕ ПО ГОЛИ ***,ТОГАВА ЩЕ РЕШАТ БАТКОВЦИТЕ КАКВО ДА ПРАВЯТ С ВАС,ДАЛИ ДА ОТИДИТЕ ПРИ ТЯХ И ДА ИМ РОБУВАТЕ,ИЛИ ДА ВИ ПОЛЗВАТ КАТО ПУШЕЧНО МЕСО СРЕЩУ РУСИЯ.КАТО ГЛЕДАМ ВСИЧКО ТОВА СЕ СБЪДВА,МУТРИТЕ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ,ТЕ ЩЕ ОГРАБЯТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО И ЩЕ ДУХНАТ НА ЗАПАД,ТЕ ЗА ТОВА СА БОГАТИ,ЗАЩОТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА ЦОЦАЛИ ОТ НАС.

115

Анонимен

преди 7 години

не знам с какви поляци общувате. Ама във Великобритания вече съществува приказката "полски водопроводчик" като синоним на много евтина и силно невзискателна работна ръка

114

Анонимен

преди 7 години

Това, че корените на руснаци и украинци са общи не е мит, а исторически факт. Гръмогласното му отричане говори достатъчно за намеренията на отричащия го.

113

До 127

преди 7 години

Напълно съгласен с 88. Не знам ти с какви поляци общуваш в Лондон, но тъй като на мен ми се налага да обикалям доста, мога напълно да потвърдя това което 88 казва. Дори в момента съм в Украйна... Разликата между развитието на двете държави е очевадно. За съжаление, Украйна е десетилетия назад. Наистина се надявам да успеят да се откъснат от Руското влияние, защото такава голяма държава има потенциала да е водеща икономика. Честит ден на Независимостта!

112

за половин нощ

преди 7 години

Твърдението, че Русия може да превземе, вече бивша Украйна, за една нощ е лъжа. Истината е, че Русия може да превземе Украйна за половин нощ!

111

фф

преди 7 години

Мафиот крадла хората бедни станаха той глупости говори ограби бедна украйна

110

Анонимен

преди 7 години

"Митът за братство с Русия ни дърпа назад!"А като им чуеш езика и им видиш физиономиите първото нещо, за което се сещаш е Русия. Кого заблуждават не ми е ясно.

109

Патриот

преди 7 години

Откакто се откъсна от "вредното" руско влияние Украйна просперира ли просперира!

108

демократ

преди 7 години

Браво на Бандеровците-герои!Мачкай агресора!Както през Втората ,пак с немците.

107

Анонимен

преди 7 години

До ПетровНай-добре се живее в "руския свят" който го рекламират по руските телевизии, сайтове и медии. Тежко ти и горко ти ако наистина ти се наложи да живееш в този "руски свят".

106

dn13

преди 7 години

До РусофилКолко много патос и глупост само!

105

Петров

преди 7 години

Най добре се живее в демократична България където не дават заплати но Великия Бойко Ни построи магистрали. Това го няма в нито една страна по света, да славим Бойко и демокрацията.

104

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 131Анонимен 130, изхожда от 300 годишната руска мантра, че Русия воюва само на собствена територия и ако все пак случайно воюва на чужда територия тя я освобождава. Така беше освободена цяла Източна Европа от свободата и беше превърната в руски колониален протекторат. Сега на същия освободителен руски огън се пече и Украйна.

103

Анонимен

преди 7 години

Европейския вектор на развитие е богатите държави да стават по-богати, а бедните по-бедни... Европейските ценности се свеждат до елементарна търговия с влияние. Ех, Украйна ние вече минахме по този път. Стига сте лъгали хората, които си мислят, че към тях ще потекат реки от пари.

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 130:)) Не е работа на Русия да прави каквото и да е в Украйна. Все едно комшията ти да ти се бърка в двора и гаража и да си прави каквото си иска с довода че иначе другият комшия ще го прави. Малоумно е !

101

Анонимен

преди 7 години

Да Украйна няма да слуша Русия.....сега ще слуша американците....тази държава скоро няма да е независима

100

Шоп

преди 7 години

Украйна си е Украйна, не е длъжна да си преотстъпва територията на някакви азиатски идьоти, коити кой знае защо са решили, че целият свят тряа да пие квас и да блъска чело в ботушите на Путин. Правят всичко по силите си, страдат, такава им е съдбата. Факт е, че имаха силата и доблестта да се опънат на най-силната сухопътна армия и факт е, че провалиха плановете на Путин за блицкриг. А сега вече са и по-силни от преди 2 години.

99

Анонимен

преди 7 години

До t-rexУкрайна се ориентира накъдето си иска. Ако ще към Бразилия. не е работа на Русия да диктува какво да става или не в чужда държава.

98

до 88

преди 7 години

Какви поляци са добре бе мой? Всеки ден имам пряк досег със тях живея в Лондон. Набили се в една къща по 20 човека спат един въздруг бачкат най-мръсните работи в Англия но защо ли? Нали викаш Полша е икономическа сила? Добре ви облъчват будали.

97

Анонимен

преди 7 години

Горкият украински народ. Също като при нас, една крадлива клика задушава страната и народа си под чужда диктовка.