140

смЕх 18

преди 7 години

До до смЕхотворнияМи няма как и да разбереш. Трябва да имаш поне 2-3 намотки. По всичко ти личи, че ги нямаш. Недей се напъва повече, че ще колабираш върху клавиатурата :)

139

Анонимен

преди 7 години

малиййй, пак им се изaкаха в ушaнките :)

138

до смЕхотворния

преди 7 години

Не знам как се е откъснала *** от действителността, след като е живяла в комунистическа страна по комунистическо време, в комунистическо училище с комунистически приятели, комунистическа преса, телевизия, магазини, власт етс. Тя къде е била, че е нямала нищо общо? Отгледан си и възпитан от комунисти! Факт! Това ще ти кажат у всяка западна държава, пред която колиничиш и днес!!! Но ти си готов да трепеш и майка си. Казваш се еничарин. Такива хора трябват на новите господари.

137

Анонимен

преди 7 години

За няколко десетки милиона можем да се сдобием с няколко от тези Ф15, които са оборудвани вече за съвместни мисии с НАТО и изцяло изправни. Ама нашите политици не обичат изгодните за страната сделки.

136

F-15

преди 7 години

В периода 1979-82 г. F-15 участват в операции над Ливан. По време на бойните действия израелските изтребители многократно влизат в масови въздушни боеве срещу сирийски МиГ-21, МиГ-23 и дори МиГ-25. Данните, които се изнасят от двете воюващи страни за точния брой свалени самолети са противоречиви. Няма обаче официална, потвърдена информация за свален F-15 във въздушен бой. Крайният резултат при срещи на изтребители МиГ и F-15 над близкия изток, са завършвали с победа на втория.

135

до анонимния Олег, 1

преди 7 години

Какво значи путинопитек? Имаш ли 11-ти клас?

134

Анонимен

преди 7 години

До 191 до селандурина смЕхДа България е НАТОвска, но българите сме с Русия. ;) Затова съм българинти си най-обикновен путинопитек.

133

смЕх 17

преди 7 години

До до селандурина смЕхТочно това ти обяснявам, ама няма как да го разбереш. Майка ми, няма нищо общо с комунистическото възпитание.Не знам какво помниш, но в момента затова на българина му липсва точно комунизма - защото е мързелив. Тогава ти даваха и нищо да не правиш. То затова и СССР и комунизма се разпднаха, защото не са икономически издържани. Свърши тая, трябва да се работи ;)Национални празници са 6, 22 септември и 24 май. 3 март празнуват само *** и руснаците-какъвто си ти

132

до смЕхчо

преди 7 години

Че как твоята майка са научили комунистите на тероризъм грабежи и лъжи? Да не е била в затвора? Нямаше трудолюбиви и гладни при комунизЪма. А родителите на *** и те израстнали при комунизма, но плували срещу течението ли? Ти да не си самият Плевнелиев? С родители комунисти, но той месията ги оттървал?

131

до селандурина смЕх

преди 7 години

Ми тя *** тогава е живяла много зле и е възпитана в комунистически дух. Как я търпиш? Аз обаче помня че нямаше милионери, но само мързеливите нямаха пари, но дори и те имаха жилище, ядене и кола. Да България е НАТОвска, но българите сме с Русия. ;) Затова съм българин, а не евроатлантик. С нея, Русия е свързан и националният ни празник. Пък и ако не бяха трансатлантическите подпалвачи на войни, нямаше и да се сещаме толкова често за Русия. Благодаря на Плевнелиев, че ме направи русофил!

130

смЕх 16

преди 7 години

До тъжен смЯхМайка ми в възпитавана от родителите и, които не са я възпитавали на комунизъм, тероризъм, грабежи, лъжи и т.н. Но теб май така са те възпитавали. Гордей се.

129

смЕх 15

преди 7 години

До тъжен смЯхМи ти сега щом живееш в НАТО-вска България, защо не се застреляш? :)

128

смЕх 14

преди 7 години

До до смех 10За съжаление майка ми е била родена по време на комунистическото робство в България. Естествено, че е нямала пари. Никой честен и морален човек не е имал пари по време на комунизма.Хем не ходиш да проституираш, хем проституираш за путин в момента...няма логика :D

127

тъжен смЯх

преди 7 години

Питам всички американски приятели в България : има ли някой, чиято майка не е родена по Татово комунистическо време? Със сигурност е учила тогава и е получила възпитанието си. Срамувате ли се от майките си? Ако да - застреляйте ги или поне ги превъзпитайте!

126

до смех 10

преди 7 години

Ам чи аз не ходя да проституирам, че да търся най-богатия да ме ***. Имам и бедни и богати приятели. Но проститутката търси само пари, загърбвайки морала. Такива трябват на твоите западни приятели. А пък съм и живял доста на Запад - до пълно отвращение от лицемерието. Ти не си живял никъде: само от БТВ и Фейсбук трупаш житейски опит, докато станеш Муткуров 2 - живееш в паралелна реалност ***. А бе я кажи и ти кога е родена и възпитана *** и има ли пари? Що не я смениш с по-богата?

125

смЕх 13

преди 7 години

До до смех 9Много ясно, че ти не си искал НАТО да влезне в България, все пак ти си руско чадо ;) Но българите искат, защото иначе ще дойдат червените човечета и ще ни върнат още няколко века назад, още преди Османското робство.

124

до смех 9

преди 7 години

Продължаваш да ставаш за смях! Казва се смях, а не смех селяндурино!Да, Макдоналдс разчита на люлките и играчките за деца, рекламата, не че хамбургерът е по-хубав от един дюнер например.В НАТО не искал да влезе народът на България. Както и самолети не съм ги поръчал аз да ме охраняват от страната освободила ни от турско. В НАТО ни вкараха политици. Единият от тях паси каза: "майната му на християнството", "ако искате мир ходете на Антарктида". Не обичам интриганти: хора и държави.

123

Анонимен

преди 7 години

До vargХа!! Ти не беше ли спец по женската доминация?!?!?

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 170И като е толкова стар защо руските железа пълнят гащите като го видят??? Опсссссссссс, те не го виждат, изказах се неподготвен.:) виждат само ракетите в последната секунда от съществуването си.

121

смЕх 12

преди 7 години

До КрайДам, в НАТО са...и там ще си останат. Иначе ще изпреварят и Рассия в потъването :)