3

ако сме недоволни

преди 7 години

Ако сме недоволни от кандидатите и партиите--има лесно--бойкщот на изборите. Нека да си изберат пионката която искат, но нека ние --народът ---да не сме съучастници. БОЙКОТ!

2

Додо Софийския

преди 7 години

Такаааа... и Дончев и Фандъкова са абсолютно избираеми и който и от двамата да бъде издигнат ще спечели изборите. Според мене обаче, Бойко не иска и президентската институция! Първо, че това е една напълно измислена и палячовската институция, защото от президента нищо не зависи. Второ, Бойко не иска да бъде обвиняван, че се е уял с цялата власт. Или пък просто умишлено изчаква, за да види останалите клоунски партии кои ще издигнат, което си е хитър ход!

1

Ф.С.В

преди 7 години

Каква е тази държава- какви са тези тайни планове- Да няма ясни кандидати до последно - Как някой си политик -ще спеч1ели доверието на народа за 2-3 седмици ?? Явно ще е някоя позната муцуна -която хората не искат - Защото всички политици досега - са отвратили БГ народът-с лакомията си за властт- с алчността си за пари - с високомерният си тон и презрително отношение към пенсионери майки с деца и работници-С явното си лакейство към Брюксел и САЩ -с лобиране на закони в полза на Банки и Монополи!