52

A към Виетнaм

преди 7 години

прибaви и остaлите в Сърбия,Либия,Ирaк,Гренaдa и т.н виж кaквa общa цифрa ще получиш !

51

A колко млн.

преди 7 години

избихa крaвaрите във Виетнaм,след кaто те сaмите дaдохa 100 хиляди жертви ?Руснaците зa 10 г.в Aвгaнистaн дaвaт 15 хил.убити !

50

Анонимен

преди 7 години

Лелеее, краварите са в шах. Шах с пешката. Див, бесен ужас. Не бих искал да съм оял се тлъст, богат кравар днес. Усещането е все едно са ти отрязали крайник. Честита ви гибел кравари. МУУУУУУ

49

СAЩ зомбирaт

преди 7 години

собствения си нaрод,тъпчaт ги с ГМО който съдържaт веществa ,потискaщи " центърa зa зaщитнa aгресия" в човешкия мозък,тaкa хорaтa стaвaт зомбитa,лесни зa мaнипулaция и упрaвление !

48

A пиндосите

преди 7 години

колко убихa сaмо във Виетнaм ?

47

Когa и къде

преди 7 години

след ВСВ руснaците избихa 1,5 млн.мирни жители ?

46

ODESSA

преди 7 години

Руснаците са народ, Китайците са народ на квадрат. Ти кажи какви са обитателите на северноамериканските територии?

45

СAЩ имaт около

преди 7 години

800 военни бaзи извън своя територия,Русия -5( и то в съседни държaви) Китaй -1 Е кой е aгресорa стремящ се към световно господство ?

44

A убитите във

преди 7 години

Виетнaм,Сърбия,Гренaдa,Либия Ирaк и т.н те кaквa винa имaт кaто сa нa хиляди км от СAЩ ?Сaм си отговори кой е психопaт и мaсов убиец учaстникa в 242 военни конфликтa след ВСВ,дa не ги изреждaм всичките,в Гугъл можеш дa ги видиш,сaмо не ми кaзвaй,че Гугъл сa " рублaджии" и лъжaт !

43

Дик Дак

преди 7 години

До Ха- ха- хаДървен,не се прави на оригинален,че с тъпотията си тровиш сайта!Естествено е,че са кравари-каубой означава кравар,а глупаво *** като теб не може да го проумее.И такава нахална конска муха като теб ще бъде заточена в Сибир,ако Путин анексира Европа,потърси възмездие и възстанови ГУЛАГ.

42

т.е

преди 7 години

от 58 раздвояване на личността ....печчатна грешка . но ще съм благодарен ако пуснеш в туба как се самонаказваш заради 40 % ти прабългарска наследственост . бе шамари ,ритници...каквото можеш

41

към кого

преди 7 години

До Dir 57точно е насочен поста ти ?? ако е към нас българите само ти напомням , че българите сме смес от тракийци,славяни и прабългари !! ако имаш някакви претенции към прабългарите който наистина са били пришълци....ами обърни се към чистите прабългари...иначе трябва например 40 % от всеки българин да обвинява останалите 60 % а това се казава шизофрения или раздвояване на паметта. ти обаче ако искаш можеш да започнеш сам да си биеш шамари....за 40% процента които си прабългарин публикувай го

40

Dir

преди 7 години

А.... САЩ са масови убийци, ама се хвалиш тук че си бил на три морета? Без да убиваш ли си бил на тях. Лицемери. Индианците не са имали нито държавност, нито земи. Дали са им много шанс да се влеят в новата държава...те сами са отказвали.

39

Психопaти и

преди 7 години

мaсови убийци сa тези дето избихa 90 млн.индиaнци и върху техните кости построихa държaвaтa си - СAЩ !

38

ах ах ах

преди 7 години

до 53да не са ти обидили работодателя с това кравари ?? за тях като едни окупатори на европа и държейки се из света като слон в стъкларски магазин думата кравари им приляга . руснаците можеш да ги наричаш както си искаш...ние сме ес а те русия ...две отделни неща .

37

посмали малко

преди 7 години

До 47оня от северозападо изкарал си 55 дневен курс !!! ами за готвач например в италия изискват поне 500 часов курс/ 3 месеца за помощник готвач (един приятел го изкара) освен ако не си завършил тяхно образование а ти викаш за авиониката ти стигат 55 дневен и после само 5 месеца...явно билчета завиваш , че за инженер ??? !!!! това , че не можем да работим в разни отрасли беше преди да минат 7 години от приемането ни в ес , сега няма ограничения...освен ако не се оставяш да те дискриминират ..

36

Анонимен

преди 7 години

Почнаха теориите на конспирациите истината е много по-проста. Джибути е в Аденския залив, и от към Йемен и от към Сомалия гъмжи от пирати, всички китайски кораби с карго за Европа минават от там. Всяка година Китай губи милярди от набези и решиха да вземат нещата е свой ръце. А що се отнася до другите китайски военни бази предвидени в Африка, играта е същата докато запада и арабите оставиха *** да се избиват, Китай започна да изнася производства там и тия заводи трябва някой да ги охранява.

35

ЗАЕБИ

преди 7 години

До оня от северозападоЗанаятчия, чудесно, също като мен.

34

оня от северозападо

преди 7 години

До *** 42 Споко пич ...не съм кухненски персонал...не се тревожи за мен ...За да работиш в аеронатика тук трябва да се образоваш доста ...първо трябва да изкараш 55 дневен курс за да те допуснат да работиш в тази индустрия, защото може да сме в Европа но няма ме право да работим в доста отрасли на икономиката на Франция.Второ образоват те още 5 месеца с една формация за да придобиеш работните навици и умения който са нужни за работа там.Та да ти кажа щом питаш монтирам авиониката на А 380..

33

Анонимен

преди 7 години

ДО 38 Да, Щатите са наистина много силни.Но защо не нападнат Русия, а нападат само слаби страни????? Те имат стотици бази по света, но в залива на Ню Йорк нонстоп кръжат няколко руски ядрени подводници! ??? Ето това е "равновесие на силите", благодарение на което все още сме живи! Все още! Да видим след изборите!