40

Анонимен

преди 7 години

Откъдето и да погледнем този случай, момичето е невинно би трябвало да бъде освободено

39

Анонимен

преди 7 години

Задавам си следния въпрос:Каква е била ползата на обществото от този господин,след като е прекарал само 12 г.от съзнателния си живот на свобода? Успял ли е да създаде нещо полезно,да помогне на някого или за нещо,освен на съучастниците в своите престъпления?Притежава ли човешки,качества заради,които трябва да съжаляване не само него но и вс.останали подобни индивиди!Ако питате лично мен не!Щом след втората присъда не се оправи,с чиста съвест му слагам главата на дръвника и толкоз!

38

не мога

преди 7 години

История от личен опит: Бях на 9 или 10 години, педофил ме заговаря на връщане от училище, кани ме у тях, има бонбони и играчки... Ако бях наивна, бях отишла с него и ме беше изнасилил, щях сама да съм си виновна, защото съм отишла в дома му, така ли да разбирам :д

37

Анонимен

преди 7 години

До безобразиеМи супер, че го е изтрил, по-глупав коментар не бях чела от много отдавна.Да вземе и себе си да изтрие от лицето на земята.

36

Анонимен

преди 7 години

Медицинския протокол е първото нещо което се прави ,така че протокол има с сигурност той освен доказателствена стойност е и основа за разследването,т.е. сам по себе си не е доказателство а само част от доказателството.Извинявам се ама, разсъждавайте малко преди да пишете глупости,Ще кажете ,че като видите някаква рана на някой ,можете да възстановите подробно случката.Съмнявам се дори да сте супер професори в медицината.Има само вероятности които трябва да се проверят.

35

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите , не е само Боньо фаса, има още много гнусни *** като него , само че не са мъртви , а на свобода.

34

Анонимен

преди 7 години

До неудобен въпросБила ли е девствена? защото през соца при всеки случай на изнасилване бяха уж такива!------------------------------------Само девствените ли могат да ги изнасилват ? Аман от ***

33

до 40

преди 7 години

О боже, какви глупости чета тука...И какво като е отишла, престъпление ли е? Това да отидеш в дома на някой автоматично му дава право да те изнасили и от теб се очаква да се проснеш по очи и да се свалиш сам дрехите ли? Следващия път като отидеш на гости на чичо си и той се опита да те изнасили, предполагам ще му дадеш, просто защото си отишъл в дома му. Ай стига

32

Анонимен

преди 7 години

В отчаян опит да се защити, девойката намушква62-годишния бивш пандизчия Боньо Фаса въвфеморалната артерия, докато той я души иизнасилва, и бяга от дома му. Ден след това, съсипана от чувство за вина........---------------------------------------Какво по-ясно от това описание?!! Това са факти които изключват всякакви опровержения относно ПЪЛНАТА СВОБОДА НА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ от страна на момичето-обект на брутално посегателство! Обаче като чета коментарите защитаващи насилника, ми се повръща от "морала " на тази нация -затова у нас жертвите изпитват вина, а злодеите се радват на пъле

31

реалист

преди 7 години

Това момиче го изкарахте криминален гений! А господин Фаса е наръган с неговия собствен нож! Той е популярен ножар в Града на липите. Мир на душата му.

30

заралия

преди 7 години

Общото мнение в Стара Загора е: "Една гад по-малко." Момичето в случая е абсолютно невинно и го е наръгала в състояние на силен стрес, когато я е затиснал да я души с мазните си 120 килограмови телеса. Абсолютна самоотбрана.

29

гнусар

преди 7 години

Има предостатъчно снимки на гнусния чичка, защо според вас някой би лъгал, че е насилен от него... Вижте му хубаво лицето само. Ако изнасилят дъщеря ви утре, готино ли ще ви е да четете коментари как лъже, без реално да има мотиви за това?

28

Чилов

преди 7 години

Дали Мария е изнасилена не стана ясно,но че "изнасилвача" е на два метра под земята,е от ясно по ясно.Трудно е да си адвокат на умрял човек.Живия може и го прави, да говори всичко което може да го изкара вода не напита.

27

Анонимен

преди 7 години

До vargАко изнасилят дъщеря Ви, вероятно с удоволствие бихте публикували доклада на съдебните медици, съдържащ снимки на разкъсаната й ***, например? Или следи от наранявания по бюста и други интимни части от тялото й?Вие сте много напредничав човек, при това положение - желая успех в публикациите!

26

Анонимен

преди 7 години

а дали е "насилена"? Кой, кой ще ни каже?

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31а един друг вече реши, че серийния изнасилвач е жертва защото някаква девойка го е посетила посред нощ. Би ли ми обяснил къде е разликата?

24

маде ин Булгари

преди 7 години

На следващия ден Мария минала покрай дома му, видяла полиция и линейка, попитала един от униформените какво се е случило и чак тогава се сетила, че вчера са я изнасилили и че е убила насилника си. Въпроси има ли?

23

Анонимен

преди 7 години

До vargдобре де, до вчера обяснявше как Анитка е невинна! Тя не е ли брутална убийца, която трябва да лежи в затвора? Защо имаш толкова противоречиви менния по два толкова сходни случая (ако наистина приемем, че в случая не става на въпрос за изнасилване, нещо което не ми се вярва имайки предвид досието на твоя приятел Фаса).

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Охо, вече имаме кре тен, който определи вината и даже постанови присъдата?Поздравления за кре тена!

21

Анонимен

преди 7 години

До vargТази документация съдържа лична информация, поради което не е публично достъпна, умнико! Публично достъпно е единствено крайното заключение на съдебните медици!