84

109 ДъСъ

преди 7 години

народа ?!? Ами да оставим много числените Роми да ни назначават и полиция и да го озаконят чрез "Референдума"

83

Ами сега ?!

преди 7 години

А бе хора. Не виждате ли какво става. Политиците ни показаха среден пръст, изплюха ни се в лицата. Казаха "каквото кажем това ще става". Бяха БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, СДС, не знам си какви още съкращения. ВСЕ СЪЩАТА. Въртят си игрите и това е. ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА. Харесва ли ви сегашното положение ?

82

Пиночет

преди 7 години

Лично аз не харесвам Слави, но въпросите са важни и без значение кой ги е поставил.А на тия антибългари дето орязаха другите важни въпроси така ми се иска да им най близката роднина от женски пол...........................

81

ДС

преди 7 години

А бе хора. Важно е че това се прави за НАРОДА. С кой от въпросите Слави Трифонов се облагодетелства ? Това е златен шанс да им покажем, че сме народ и имаме желание за промяна. Едните плюят другите а всички се изредиха на власт и все същата. Трябва промяна.

80

Анонимен

преди 7 години

Няма значение кой е инициирал референдума.Слави или Мерешки.Най-големият проблем е,че 800 000 са поискали нещо,което 13 са отхвърлили категорично.13 двама от ,които се казват Борис Велчев и Филип Димитров.Страшното ,че тези хора слушат едни други хора,които пък определят всичко което става в държавата.Интелигентните хора не гласуват и изборите се решават от бедните,простите и ромите,срещу 3 кг кайма и 50лв на калпак.Вече е по-евтино да платиш вместо да правиш предизборна кампания.

79

Stavri

преди 7 години

радвам се че има хора като Слави а що се касае за плюещите го тук ще им кажа - шматки на вас не ви стиска.

78

варг

преди 7 години

славчо що пак си рошав?колко пъти требва да ти се казва,че не бива даизлизаш несресан

77

Анонимен

преди 7 години

Жалко, че отхвърлиха въпроса за намаляване броя на депутатите! Изключително важен въпрос - може би най-важния! 120 са напълно достатъчни - да действат бързо и качествено в полза на РБ... Но уви, ще трябва да се чака още време да мине...

76

Анонимен

преди 7 години

имам въпрос: според конституцията, намаляване депутатите от 240 на 120 изисква Велико НС. според съдиите обаче, този въпрос бил противоконституционен (а те самите са сложени заради същата конституция). какъв е проблемът да се свика ВНС? и какъв е механизмът тогава? трябва ли винаги да става с убийства на политици, трошене на парламент, палежи и граждански размирици? ако предположим, че примерно 65% българи искат по-малко депутати, как да стане, без да се пролива кръв, законно?

75

Анонимен

преди 7 години

наистина крайно жалки и имбецилни сънародници има! не е важно кой и как ще гласува на някакъв си референдум, нито кой го е започнал. важно е, че 800.000 човека поискаха едно, а 13 маймуни с власт ги прецакаха. и референдумът не е да се избере ли трифонов, бареков, цветанов или манолова. дори не е нужно да се отговаря с 'да' или 'не' на всичко, нито дори да се гласува. хората поискаха да се строи белене и ги игнорираха (аз лично съм против строежа). а сега дори не се опитват да ги чуят..

74

изнервен

преди 7 години

До 98. Христо, говори в единствено число, защото ти ми се виждаш зомбирана овца, щом смяташ, че този нагаждач, некадърник и псевдополитик мисли за народа. Той просто е поредното менте, за което скоро няма да си спомняме.

73

Анонимен

преди 7 години

Въпросите за референдума на този чалгара Трифонов (стига сте го писали с малкото име), са изключително важни, ама само според скапаната ви, нагласена анкета, в която гласуват шепа хора.

72

of 95 и още още нещо

преди 7 години

Най _ трагичното е разпад на ценностната система на нацията.НЯМА Уважение и РЕСПЕКТ нито в семействата ,нито към институциите ,нито към националните светини....няма коректност в бизнеса,няма респект в училищата , няма !!!Това е катастрофално .И е крайно време да се санкционира от етичните комисии всяка проява на грубост и неуважение.Това слободията !

71

Анонимен

преди 7 години

Новият Бареков ! Какво може да се очаква от човек който от години насажда простащината и чалгарщината от екрана ! А относно референдума , дори да бъде одобрен това нищо няма да промени 1

70

Христо

преди 7 години

Стадо от мършави овце сме ние българите.Доят ни стрижат ни,когато един човек реши да излезе от казана,идиотските напъни на тия отвътре до дърпат за краката.Доказани неудачници в живота си,заклеймяват Слави,защото той е над всички взети заедно.Гадната нашенска завист,ще ни довърши като нация.

69

До и още нещо,

преди 7 години

явно си на сла.а.а.а.дка,направо захаросана, държавна службичка,другарю,какви институции,какви пет лева

68

Анонимен

преди 7 години

Славчо Учиндолски, който целуваше ръка на Ахмед Доган и беше пръв приятел с Илия Павлов, Васил Илиев и Жоро Илиев, някак си не върви да говори за промяна и морал!

67

Колко сте жалки само

преди 7 години

И ето с каква ожесточеност скачате към всеки инакомислещ, който се опитва да ви развали идилията.Гласувайте си за същите и очаквайте различно.И в крайна сметка не казвам "Гласувайте за Слави", ако изобщо се кандидатира.Казвам само МИСЛЕТЕ!

66

Колко сте жалки само

преди 7 години

Аз лично не гледам Слави Трифонов, нито слушам чалга, НО съм мислещ човек и знам, кога някой предлага нещо добро и кога ме лъжат, като първоклак.Очевидно е, че тези като мен са малцинство... Щом още се делите на леви и десни и си траете, когато ви обират по най-брутален начин и ви клатят ежедневно.Как е възможно за вече 30 години стана никой да не успее да въведе ред в тази държава ? Възможно е, защото хората не искат ред и правила.Те искат шуробаджанащина, кражби и далавери.

65

Анонимен

преди 7 години

Аз пък съм точно против това намаляване броя на депутатите. Марешки също го бе заложил като първа примамка, а голямата му болка е забраната да има повече от 4 аптеки /неговите са стотици/. Ами то ако депутатите са 120 мажоритарно, там ще остане само групата на ЦЦ.