40

varg

преди 7 години

Познавам Анита от 15 години някъде.Заедно с Киро скалата,Митъо крика и Любо лежанката направихме фитнеса масов спорт в България.

39

Анонимен

преди 7 години

Да беше казала ,че Николай е гюленист,вече щеше да е на свобода с извинения

38

Анонимен

преди 7 години

бе това повече на травестит мяза

37

Фен Клуб

преди 7 години

Мейзер - президент . Идеална е ..Българина обича садо-мазо-секс ласки ----" Поне да е професионалист" - както се казваше в оня виц за *** за президент .

36

Анонимен

преди 7 години

Е то тоя полицай не ги е взел, ама явно прукорора ги е взел, щом и повдигат обвинение по непредпазливост :)

35

Мунчо от Под игото

преди 7 години

До АнонименТая ако я сложат на турската граница, ар***беските няма да посмеят да дойдат в БГ.----------------------Да бе, като се разчуе какъв секс прави, тия загорелите няма да ги удържи и Бойковата ограда;)

34

Анонимен

преди 7 години

Ами щом става публично това явно са му се видели малко парите, друг извод няма. Горката дори не знае че не е нужно да подкупва никого- такива са некадърници, че 100% не с асубирали доказателства по процедура, после пък прокурора ше е почивка 3 месеца и кой знае какво ибвинение ще напише и тъй нататък. Трябваше да се остави на некадърността на служителите просто

33

Анонимен

преди 7 години

Да добре, нека се ровим в гащите на паникьосаната леличка. Имам много познати специализанти, знаете ли как минава едно нощно дежурство в големите болници? Какво ли не се вади от г"зовете на благоприличните българи/ки, които си чешат езиците тук. В къшата си всеки може да прави каквото иска, и ако не беше ползвана за пример сигурно бямаше да е под такава паника и да предлага подкупи?

32

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Секса освен да създава и отнема! Особено ако насреща си имате такава Кугърка. Пада си по ягнешко. Да е жива и здрава и да се моли момичетата от Сливенския да не злоупотребят с нежното й тунинговано телце.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимена на нас, дето нямаме бабички вкъщи, защо не ни покажеш своята? Или се боиш да не засенчи Анита?----Гледайте си бабичката и недей да мечтаеш, някои неща не са за такива като теб, животът ти ще мине без да ги опиташ, ще го изкараш на съпруга само, с бабичката вечер в постелята и на загасена лампа.

30

Анонимен

преди 7 години

Мъжът и може да е починал от инфаркт. Бил е задрямал и като се е събудил, я е видял.

29

Прагматик

преди 7 години

Пробвала е с полицай щото е решила, че е по-гладен от съдия, а той и казал "Ти подиграваш ли са с тия 30 хил евро ***?" През посредник към съда съвсем нямаше да мине с 30 хилки ама тя е алчна и сега ще гние в Сливен

28

Анонимен

преди 7 години

най-ми е странно, как това културистче, се е хванало с тая жена. Жалко за момчето де. трябва да е бил на същото ниво като нея, и по-....ама жалко за момчето де. то каруцата вече се обърна...

27

Анонимен

преди 7 години

Уф ,че се размириса,тази стана неспасема,шанса и е да се представи за туркиня или върл фен и подръжник на Ердоган,не виждам иначе как ще я пуснат без съд и присъда

26

Анонимен

преди 7 години

Ела с мен в пещерата, да уплашим ламята.

25

Анонимен

преди 7 години

Мейзер Президент,с Роско за Вице,да се гушкат двамата!

24

Анонимен

преди 7 години

Е, поне разбрахме какво още може да означава изразът "убийствен секс"!Жалко за убития, но изборът да живее с тази примитивна жена е бил негов и само негов!

23

Анонимен

преди 7 години

По непредпазливост може да е убийство при автомобилна катастрофа, или в следствие на някаква трудова злуполука, а това да вържеш човека със свински опашки и да го удушиш се нарича умишлено убийство, и спрете с тая асфикция, това е пълна глупост, знаете ли колко време трябва да душите един човек та да умре ?

22

ss

преди 7 години

мъжа й фитнес инструктура 40 годишен тя на 52 садо мазо ала бала палавници падал си е по какички, хвани кака да те отрака, тя направо го е претакала

21

Анонимен

преди 7 години

Тази влезе в месомелачката от където излизане няма.Проста жена.