8

Joe

преди 7 години

До Вело СипедистаПо-големи клошари от велопедалите няма. Точно те са с двулитровките и семките. Кога ще ви влезе в *** тикви, че сте участници в движението и за вас важат някакави правила ?

7

Вело Сипедиста

преди 7 години

До JoeЗначи велосипедистите в парка са проблем, а? Пречат ти да си пиеш двулитровката и да люпиш семки?Клoшар

6

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам защо се откланя вниманието към велоалеите, те са най-малкият проблем. Госпожата с перуката първо да ни даде сигурност, че няма да бъдем разкъсани от глутница кучета.. Не сме забравили как глутница кучета убиха професор в един от най-реномираните квартали на столицата... Отговорността е на кмета!

5

Гошо тъпото

преди 7 години

Българският скот е специална порода. Все прецакан, все обиден, все някой друг с предимство вместо него. Дай му да си кара таралясника, да си пуши цигарки с ракия и да дъни мазна чалга. Да ви обясня, ако имате и малко останал мозък, никой не го прави това заради някоя си потна личност, щото така искала. Градоустройството не е личен проблем, а обществен. ДА, трябва да има повече велоалеи и по-малко улици, кроманжонци такива, защото това е по-ефикасен, по-зелен и по-безопасен начин на транспорт.

4

Joe

преди 7 години

какво ще търсят в Ю. парк, велопедалистите ? Парковете са пешеходна зона и те нямат работа там. Въобще, велопедалите са най-наглите участници в движението.

3

Джедай Мастър

преди 7 години

До Анонимен 7Нямам нищо против да влизам в подлез, ако е направен както трябва. Не както на подлеза на бул. България, в който са очертали велосекцията, но са оставили едни кипариси с доста дебели и заострени клони да стърчат над нея, за да се закачиш и да паднеш. И противно на това, което Картофка си мисли, една жълта боя в дясно на платното, където са рампите за тротоара, счупените шахти за каналите и цялата мръсотия от пътя, не са велоалея.

2

Пляс-Пляс педалите

преди 7 години

Не ме разбирайте погрешно - нямам нищо против велосипедистите. Но в един момент ставате нахални. В Младост велоалеята е по-голямата част от тротоарите. Майките с деца и колички няма къде да вървят, но за 10-та, които искат да стигнат потни на работа трябва да има веломагистрала - ама да е на сянка, да е широка, да не е през булевардите. Ако може през парковете. Да направим и отделни ленти за мотористи? Те също облекчават трафика и паркирането? Вско нещо трябва да е с мярка.

1

Един Българин

преди 7 години

От тази алея няма голям смисъл т.к. предпочитам да карам извън автомобилните газове - НДК - моста на загубените - парка зад Хилтън, мостчето над реката и по ул. ХХХ и на светофара за централния вход. Да сигурно недобре, незаконно, но аз няма да се тровя с изгорели газове на 40 годишни автомобили и няма да преча на пешеходците.Направете някоя алея и в северна София. Само в Надежда има, локалните на "История Славянобългарска" са идеални за целта. Ул. Козлодуй я ремонтирате, но не мислите за алеи