81

Анонимен

преди 7 години

За какво й е на ИДИЛ да организира терористични актове в държава като България където жертвите на ПТП годишно са приблизително 2 пъти повече от убитите при бомбардировки джихадисти на ИДИЛ. Ние си се самоунищожаваме достатъчно добре и без терористични актове. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

80

Анонимен

преди 7 години

Само софиянци се оплакват, а софиянките тайничко си се радват.

79

az

преди 7 години

ха да са ви честити нали ревахте провинция това провинция онова , се,яни , какво ли друго не съм чувал по адреса на тея кот не са от сфия , ха да ви видя сега колко ще сте доволни от иракчани , афганистанци и тем подобна *** като ви се наплни града , дали ще хукнете да ревете за провинцията

78

Анонимен

преди 7 години

Има ли атакист който да е ходил на училище?Въпрос за напреднали атакисти- Багдад или Багдат? За още по-напреднали- Иран или Ирак? Как се пише?

77

Анонимен

преди 7 години

Никой не може да ме убеди, че е правилно нарушителите на границите ни да се посрещат с хляб и сол, да им се осигуряват прилични условия за живот, лечение и отглеждане на децата им и всеки един от тези неканени гости да струва на държавата средно по 5 пъти повече отколкото е издръжката на нашите пенсионери, инвалиди и други хора в неравностойно положение. Ако Германия, Австрия и скандинавските страни могат да си го позволят ние сме много далеч от техните възможности.

76

Анонимен

преди 7 години

Кльонът беше на няколко км навътре от браздата и при задействането му граничарите тичаха бързо към участъка между него и браздата, защото всички знаеха, че нарушителите бягат навън. Граничарите ни пазеха да не избягаме. След като дойде демокрацията и се разреши свободното напускане на страната нуждата от гранични войски естествено изчезна. Просто хората си излизат законно през КППтата.

75

Граничар от миналото

преди 7 години

Тая граница по татово време се пазеше от най-обикновени наборници без термовизия, без модерни камери и без високотехнологични системи за контрол. Имаше един кльон (за по-младите тел по който тече ток и реагиращ на допир), много вишки и патрулни обходи. И при тези условия "пиле не можеше да прехвръкне". Да не говорим, че се стреляше при всеки опит за нарушаване на държавната граница защото това се считаше за тежко престъпление срещу държавата.

74

Анонимен

преди 7 години

Стреляше се само по напускащите. Идващи в соцрая нямаше и имаше директиви те да бъдат залавяни и използвани за пропаганда как хората бягат от загниващия запад.

73

Анонимен

преди 7 години

Ахмед платил 2500 долара... пита се в задачата от къде ги е взел и защо не е със братята и сестрите си,а бяга вместо да се сражава?Лигав народ са!Когато България е била под робството,мъжете са се жертвали и не са могли да си позволят да се местят на всеки няколко месеца някъде в нови къщи!!!

72

Данъкоплатец

преди 7 години

След като за всички е ясно, че си имаме "малък Багдад" в центъра на София, къде са Бъчваровица и всичките специални, още по-специални и свръх-специални служби които всички ние храним за да ни гарантират живота, имота и спокойствието? Ако не стават, да ги сменяме с други, които да стават или да си наемаме със същите пари някакви по-кадърни отвън. Колко варвари още трябва да се съберат в центъра на София, че нещо да се направи по въпроса.

71

дедо Йов

преди 7 години

Четейки, слушайки за нелегални "имигранти" се връщам назад във времето, така да кажем средата на 70-те в "тъмните" и "страшни" времена на социализма, виждам аз граница с всички необходими съоръжения, надеждна ограда строена от обикновени момчета, а не с "обществена" поръчка от "професионалисти", пак границата я пазеха селски/ и градски/ хлапета, а не "професионални" на заплата гранични, абе не си представям как влизат по 200-300 нелегални на нощ и това е !

70

Анонимен

преди 7 години

След като малкия Багдад расте значи параОВЕНните добре си вършат работата. Транспортират успешно желаещите срещу съответната сума. Ей го на Динко показа новата си придобивка. Сега е жътвата за пишманпатрЕотарите. Хем бигатеят от каналджийството, хем и увеличавайки паплачта генерират ксенофобия и печелят електорат.

69

Анонимен

преди 7 години

Не ми е ясно защо Германия не разиграе турската карта.Коя е причината.Пускате емигрантите прекратяваме трудовите договори на турските гастарбайтери и ги депортираме в Турция.Около 3 мил. турци работят само в Германия.Бежанец срещу турчин.Кратко и ясно.Защо

68

Фактите

преди 7 години

Простата истина е, че не сме заплашени толкова от войни или природни бедствия, колкото от голяма мигрантска вълна. Достатъчно е Турция да "отпуши" поток от 100 хиляди бежанци към нашата граница за да предизвика национална катастрофа у нас. Едва ли е необходимо да споменаваме, че импотентния ЕС хич няма да се трогне от съдбата ни и че проблемът ще си остане изцяло наш. Най-много да получим редица съчувствени декларации и "ценни съвети" ... ако изобщо оцелеем като държава при такъв сценарий.

67

Анонимен

преди 7 години

Доколкото си спомням,прословутата ограда се строи още от времето на Орешарски-почти три години!Не мога да разбера от инвалиди ли се строи тази ограда,от некъдърни строители или има големи крадци?

66

Анонимен

преди 7 години

Има нещо хубаво в цялата работа. Раждаемостта поне в София ще се вдигне и прираста ще е положителен. Дано скоро и в други градове, дай Боже!

65

Мунчо

преди 7 години

На времето нацистите и Хитлер не са ги взимали насериозно

64

Фактите

преди 7 години

Същият този Ердоган разполага с 3 милиона и половина коза с които може да цака както си поиска ЕС и да си позволи всякакъв политически рекет. И това си е самата истина ... и му се получава все-повече и повече. Само преди няколко дни нашето правителство му легна на килимчето веднага след като той си поиска да му предадат един от политическите му противници. Такава е цената на възпирането на мигрантите към България и ще трябва да я плащаме, защото е по-малкото зло.

63

Фактите

преди 7 години

Излиза, че бедна България е третата най-засегната от мигрантския поток страна от ЕС след Гърция и Италия, при това с почти никаква финансова помощ от страна на ЕС и с измолени с неистови услилия 100 човека помощ от ФРОНТЕКС, които се чака да дойдат да помагат от другата седмица. Абсурдно, но вярно излиза твърдението, че засега най-големия ни приятел и спасител от неудържимо мигрантско цунами е Ердоган, който криво-ляво спира потока към Одрин и го насочва повече към Егейско море.

62

Анонимен

преди 7 години

Лошо е, че скоро ще стане Големия Багдад. И тогава?...