6

Анонимен

преди 7 години

Стара Загора гасне под пожарникарския ботуш!

5

заралия

преди 7 години

Стара Загора, заради далавераджии, и заради един познат ни етнос, вече въобще не е Зеления град, който беше! Зеленината е намаляла много! В момента се сече мощно, загражда се, строи се и зад "Загорка" и Дома на Инвалида! Но там никой не го вижда, как никнещото кварталче вече влиза в Аязмото!

4

Край

преди 7 години

И старозагорския като и повечето кметове в страната искат да "правят" за градовете си. Така ем те обичат ем и парички ти падат. Почти не виждам кмет който да УПРАВЛЯВА. Да накара хората да си боядисат сградите, да си окосят дворовете, да свали колите от тротоарите да глобява за всяко хвърлени боклуче за всяко куче без наморник и каишка.

3

Край

преди 7 години

Хората много се лъжат като мислят че някой кмет е много свестен защото прави много за общината си. Просто кмета ви има най-големия език да лиже най-големия г.ъ.з. За съжаление паричките и на общините идват от Едно място.

2

Кметът

преди 7 години

Кметът ви е готин, бачка, прави хубави неща, сигурно понякога прави и някоя и друга пачка. Обаче. Има едно обаче. Като е толкова силен и принципен на местна почва, защо го е допуснал. Такова нещо без негово знание няма как да стане. Изгоря едно бушонче, но истината е, че всички са в тая *** работа и са си стиснали ръцете. И ще разпределят по някой милион, а местните богаташи ще могат като варненските такива да си купят по един апартамент в хубавия парк. В София също правят подобни схеми.

1

Анонимен

преди 7 години

стара загора се промени към хубаво.никога не е било така чисто,зелено,добър градски транспорт,отлични нови тротоари.