14

Смях

преди 7 години

Още една новина от днес.Официално Руското Министерството на отбраната е изпратило зпитване до Ирак и Иран за използване на възояното им пространство за прилитане на крилати ракети.Явно днес или утре ще има голяма заря над Алепо най вероятно, във зарята ще се включат и корабите провеждащи учения в Средиземно море :)

13

Смях

преди 7 години

"Игра на тронове" "Гимнастиката в СССР наравно с учението" водещи зглавия днес :)А нещо да споменете за поредната ударена болница на "лекари без граници "...Днес в Йемен, Арабската коалиция предвождана от Саудитска Арабия нанесе авиоудар по болница във провинция Хадджа като минимум 7 са убитите и над 15 ранените.... Самолетите са кръжали над болницата в продължение 20 минути и не са позволили на лекарите да окажат помощ на ранените.

12

Морски

преди 7 години

А нашите ,,журналисти" са се продали на САЩ вече 25 години.....Вярва ли им все още някой!!!.

11

Анонимен

преди 7 години

В Кремъл е игра на тронове, а в днес беге е игра на ***.

10

Българин

преди 7 години

Ама колеги, пишете го това за дойче веле в първия абзац.

9

Цели се по-високо

преди 7 години

Да променим само една фамилия в предположенията на Константин Егерт: ... след парламентарните избори за Държавна дума през септември Сергей Иванов може да смени оказалия се неведнъж в центъра на скандали Дмитрий Медведев на поста премиер.

8

Анонимен

преди 7 години

Ако в България имаше нещо подобното като ДОЖД , на след един месец ще бъдат вкарани в затвора. Путин е много терпелив бе.

7

Божидар

преди 7 години

Оф не се ли научих първо да чета края че е от DW, че да не си губя времето.

6

ех, луната, луната..

преди 7 години

Последният път, когато е имало почти пълна луна, която може да бъде объркана с пълна, е било на 21 юли.Това означава, че историята, която гласи, че саботьорите-терористи са се опитали да влязат в Крим на 7 и 8 август 2016 г.", е сглобена не по-късно от 21 юли 2016 г..Дори фалшификация не могат да направят, възмущава се изданието.Идеята за сравнение на Луната от тв материала с истинските фази на Луната, е взета от потребителя на Facebook Алексей Гончарук, уточняват от изданието. "Факто

5

Анонимен

преди 7 години

Все едно да четете написан от Гюлен коментар за Ердоган или обратното.

4

Кашчей Безсмертний

преди 7 години

"Авторът Константин Егерт е руски журналист, водещ на предаване по телевизионния канал "Дожд". Той води и ежеседмична коментарна рубрика за DW"=================О, я стига! Тези са много зле, ако тук някой се опита да стане аналог на "Дождь", Бoкo лично ще ги думне с гранатомета! Много ги търпи Вовка, много...

3

Разбиращ

преди 7 години

Потресаващо е че ЕС е юдейско християнски съюз ОФИЦИАЛНО !!!Интервю с канцлера Ангела Меркел и кардинал Карл ЛеманЕвропа не е християнски клуб, а клуб на .... нашата европейска история единствено юдейско-християнските корени.

2

BURZUM

преди 7 години

Трябват му проверени и сугурни хора за завоюване на Вселената...

1

проруски тpoл

преди 7 години

И в играта на *** има промени - вдигат цената ни.