20

именно

преди 7 години

До 20това се отнася за твоите съвети !!! защото едно е ислямист-фетула а ердо си е диктатор . аз съм против ислямисти,фундаменталисти и т.н да пъплят из България . Ти явно желаеш промяна в етническият модел...така , че не се пиши БЪЛГАРИН

19

ами

преди 7 години

до 15 бежанците се издържат от бюджета който се пълни от данъците . намалявайки броят им чрез двустранно споразумение е в интерес на България !!! останалите от ес ако искат могат да ги вземат директно от границата със самолети !!! никой няма да им се разсърди !! всеки един бежанец по-малко е + за нас

18

ДО 17

преди 7 години

Българите нямаме нужда съвети да ни дават фанатизирани привърженици на Ердоган и ислямисти.

17

мдаааа

преди 7 години

Млади шорошоидчета дерзаят за грантчета! Де такъв ентусиазъм и дръзновение ако трябва да се защитава българския интерес!

16

Анонимен

преди 7 години

до ???. Всичко, което си написал важи с пълна сила за ИД. Там така се избиват всички, които не се харесват на главатаря. От престъпници, до християни просто зощото са такива/ до малки деца.

15

прочети какъв е

преди 7 години

до 13 фетула и ще разбереш какво е този !! за Българите мю.с.улманин и фундаменталист означава нещо ...за твоята народност явно НЕ . В България върховенство има конституцията която защитава гражданите . не може международните закони да нарушават конституцията ни или пък да увреждат сигурността ни !! никой НЕ МОЖЕ да ни задължи да подписваме международни закони а дори и подписани МОЖЕМ да оттеглим подписа си -справка англия ще се оттегли от подписаният от нея договор за човешките права

14

Анонимен

преди 7 години

Време е Бойко да ги запука тиа юристи врагове на даржавата. Да ги арестуват и да отиват в затвора!

13

Конго Киншаса

преди 7 години

Да търсиш "двустранни споразумения" с Турция за бежанците е шафрантийско, унизително и популистко. Май-май Борисов взе да показва истинското си лице. Въпреки уверенията му, че сме "лоялни" на НАТО и ЕС, той се заиграва с Големия Брат и това ще стане очевидно, ако го изберем за президент.Добре е усвоил йезуитщината от Тато, когото охраняваше.

12

???

преди 7 години

до 11 значи ако някой е бил активен борец.... било то срещу капитализма или в случайт с чакъра срещу комунизма всичко трябва да му е простено ??? в България трябва да започнат органите да поотстрелват криминалните типове а не да ги задържат . веднъж задържани съда ги пуска и те или бягат или извършват нови престъпления. а защо да пълним затворите и да издържаме разни престъпници...погребението е по-лесен и добър вариант за обществото.

11

Анонимен

преди 7 години

до 8. Какво значи, че някой "е фундаменталист". Този израз за турците и падишаха им може да значи нещо, но има международно право, което трябва да се спазва. Много се натиска Турция да е като другите държави, реве за визи, но с всяка своя постъпка показва, че няма понятие каксво е закон. Но иначе рев за всичко ако не и се угоди.

10

До 6

преди 7 години

И какво като е човек,ние не сме ли хора?Точно затова го изпращат в Турция,за да се произнесе съда дали е престъпник или не.Да си го съдят турците по техните си закони,не ме интересува!Всички които плюете срещу политическото решение за предаването на това лице,май не си давате сметка,че сами не можем да противодействаме на Ердоган!Реши ли,ще си прави с нас каквото си поиска,и никой от никъде няма да си мръдне пръста да ни защити!Проумейте го най- после и след това се правете на велики!

9

бе ти да не си от

преди 7 години

до 6 хелзинският комитет ??? същите тези който защитават фундаменталисти, римляни, престъпници които имали също човешки права ...

8

тоя

преди 7 години

До Анонимен 6е ФУНДАМЕНТАЛИСТ а НЕ ЧОВЕК !! ако го смяташ на равен с теб си е твой проблем !! абсолютно съм сигурен , че няма българин който да се застъпи за турчин фундаменталист !! с оставането на такива личности в България живота на българите е в опастност а неговият не е наш проблем !

7

Анонимен

преди 7 години

Явно има хора, които са готови да си свалят гащите колкото пъти трябва и после не били рая, а герои. Хайде де.

6

Анонимен

преди 7 години

Тоя "бизнесмен" е първо човек. Още никой съд не му е издал присъда, че е престъпник. И спроред международното право не могат да се предават хора, за които няма издадена присъда за престъпление и животът му след предаването е в опасност.Терористът, който направи атентатът във Франция беше с международно издирване и нашите си позволиха да го скрият. Но сега Борисов реши, че трябва да изпълнява.

5

Анонимен

преди 7 години

Както се казва "наведена глава сабя ни я сече", но има опасност за задните части !

4

Голям

преди 7 години

шум за тоя бизнесмен!Естествено,че ще го предадем на турците.Точно в момента да се дразни Ердоган,който е изключително отмъстителен би било меко казано глупаво!

3

Анонимен

преди 7 години

За нас остава да имаме поне малко достойнство. Но къде достойнство в една мутра. За него няма закони, няма международно право.ГЪРЦИТЕ КАКВО НАПРАВИХА С ВОЕННИТЕ , които избягаха с въртолета и поискаха политическо убежище? Върнаха въртолета, а военните не. Обявиха, че те имат шенгенски визи и имат право да пътуват където си искат.

2

тия какви юристи са

преди 7 години

как законно става извеждането на български гражданин към турция ?? може ли български гражданин да е с изтекъл престой в България ??? А как постъпи меркел с бежанците...покани ги САМА без да се консултира с ес ...значи меркел може сама да решава а когато е за България , не !!!

1

Анонимен

преди 7 години

Законно, противозаконно, на всички е ясно, че това е политически ход и че предаването му е било изтъргувано срещу нещо. Така е, като си слаб никой не се съобразява с теб и се налага да правиш подобни неща. Щом босфорския диктатор се опитва на САЩ и ЕС да извива ръцете, какво тогава остава за нас.