21

Анонимен

преди 7 години

А според мен е искрена и й вярвам.

20

Анонимен

преди 7 години

Айде и на това момиче и минавали мисли за... Стига с тия слаби характери бе.То ако е така всеки да се хвърли при всички гадости на живота. Ега ти. Майната му и нататък. Това са крайности на човешката психика, които явно напоследък се проявяват при много индивиди. Всичко е от краен максимализъм.

19

Sky

преди 7 години

Once a cheater, always a cheater. R.I.P!

18

Анонимен

преди 7 години

Българският спорт трябва да се изчисти от русофилските спортисти които ни излагат пред нашите по-старши евроатлантически партньори с допинг пробите си. България трябва да докраже, че е достойна за честта която нашите по-старши евроатлантически партньори ни оказаха като ни приеха в задружното англосаксонско семейство.

17

Анонимен

преди 7 години

че нали самата тя призна че е вземала лекарства против възпалени сливици? Бяха изброени даже точно кои 3 -4 препарата...Какви са тия жарки оправдания сега? Ясно е, че е взела нещо , което не трябва, защо трябва да се търси световната конспирация

16

Анонимен

преди 7 години

Казват, че е боледувала скоро преди пробата. Еритропоетинът се повишава при повечето възпалителни заболявания.

15

Анонимен

преди 7 години

Големи сте разбирачи всичките, спорта сте го виждали само по телевизора.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен #5Да, ама Гълъбин беше единственият, който имаше шанс да донесе нещо от Рио... :)

13

Анонимен

преди 7 години

Тази няма да остане без работа. Не се притеснявайте. Най-малкото веднага ще я вземат за компаньонка. Красива е. Ще лъже, ще маже и ще забавлява клиентите си докато ги придружава.

12

Анонимен

преди 7 години

До бай Х .... Оставя следи, но Дънекова заяви, че няма да обжалва (защото знае резултата, вероятно). А и пробите, които са взети, в същност са 3.

11

Анонимен

преди 7 години

Вижте на какви животни прилича американският отбор, само с мюсли няма как да стане.

10

бай Х

преди 7 години

други проби не могат ли да се направят или това не остава следи

9

Защо? – 2

преди 7 години

Да стимулираш медикаментозно еритропоезата е като да си играеш с огъня. ЗАЩО? Световен рекорд ли очакваше да направиш? Но дори и така да е струва ли си да рискуваш да си докараш някоя левкемия? Соред мен трябва да се разрешат стимулантите. Те така и така се прилагат. Всички ще са равни, а не само богатите да си позволяват все още не забранени медикаменти. НО ВСЕКИ ще си решава дали да рискува здравето си и да пада по пистите....

8

Анонимен

преди 7 години

Някак се съмнявам, че не е знаела. По-скоро го е взела в момент на слабост и несигурност.

7

Силви Дънекова

преди 7 години

Казаха ми, че са бонбонки тик-так.

6

Загрижен

преди 7 години

1. Годината е 2016 - не 1986, а 2016. Няма замърсени пипетки, понеже никой не ползва такива, които се мият, мила моя!2. За конспирация и дума не може да става, понеже нашата състезателка е световно неизвестна!3. Ами бъдете така добри, като не можете да го правите без да ви хванат, просто не го правете - чувствам се безкрайно омерзен от реакциите и! 4. Успех с намирането на друга професия - дано и там не пробваш с мамене!

5

Защо?

преди 7 години

Като си убедена в невинността си, защо няма да обжалваш резултатите, а се оправдаваш по вестници и социални мрежи? Като лекар, бих ти казал, че последното нещо, с което бих лекувал анемия след тонзилит (с който в други публикации се оправдаваш) е еритропоетин. Лекарите ти би трябвало да са наясно, че първото нещо, за което се следи при контролите е броя на еритроцитите, защото в миналото беше доста разпространена практиката да се съхранява кръв на състезателя и да му се прелива преди старт.

4

Димов

преди 7 години

Значи ставало само с инжекция,но тя предполага че при нея е от замърсена пипетка.... :) Колко мъка има по този свят...... :)

3

Man United

преди 7 години

Естествено, била си в аптеката за Аспирин, било е хлъзгаво, паднала си върху игла и си се набола.Случва се ежедневно, неразбирам защо е цялата патардия.Може да са те объркали с рускиня ;)А столичанина в повече отдолу направо ме уби.Това са ми любимите столичани, които всъщност са от някво село до Перник.Или някой люлински елементарни частици, които живеят на две туби бензин от центъра, но се бият в гърдите, като първи "столичани", някав елит едва ли не... Ще умра от смях!!! Комплексарщина.

2

урко

преди 7 години

неумишлено, т.е. без да иска се е боцнала на инжекцията...