27

Анонимен

преди 7 години

Тези пари ще бъдат изразходвани за сметка на здравето и живота на хиляди българи, които ще умрат от болести, бедност и недояждане, защото пари за лечение на болни и страдащи няма, но за лукса и разкоша на депутатите и евро-вампирите ще се намерят винаги достатъчно пари! Това е геноцид, масово изтребление на българския народ!

26

Въпроси има ли?

преди 7 години

Шулц, Туск и Юнкер не са легитимни, защото никой не ги е демократично избирал за ръководители на ЕК. Те бяха назначени от техни партийни другари. Борисов, например, е един демократично избран министър-председател на България. От къде накъде, нелегитимния Юнкер ще командва демократично избрания Борисов? Откъде накъде някакви си нелегитимни чиновници-бюрократи ще налагат правилата на брюкселската хунта, на демократично избрани европейски правителства? Въпроси има ли?

25

За Европа, против ЕС

преди 7 години

Председателят на Европейския съвет, Доналд Туск, който е назначен и не е демократично избиран и затова нелегитимен, получава 400 000 евро годишно. Заплатата я плащаме ние, данъкоплатците. За тези пари той ни налага волята на американските концерни и на Нато.

24

без отчет

преди 7 години

30 572 евро е месечната заплата на Юнкер. Те са равни на 61 000 лева! Това са пенсиите на 244 български пенсионери. За тези пари, един българин със средна заплата, трябва да работи около 8 години! Към заплатата Жан-Клод взима и по 304 евро на ден, които са безотчетни. Това са 18 240 лева допълнително. Така че цялата му месечна заплата е около 80 000 лева. ЕС е създадена от такива и за такива търтеи като Жан-Клод, а не за балъци като нас.

23

абе троле

преди 7 години

До Анонимен...33.....я стига си писал глупости--като имаш гости ги храниш според възможностите си--а не изпълняваш евро-директиви за лукса на европейският елит-ясно...........

22

Анонимен

преди 7 години

Нали сме домакини, как няма да ги "хрантутим". Що за заглавие? Когато имаш гости, не ги ли "хрантутиш"? Ето от такива глупости хората се настройват срещу ЕС без никакъв повод. Стига безмислена простащина.

21

Анонимен

преди 7 години

ако всичко ще се мери в пари да не забравяме,че всяка година нашия бюджет получава около 2 милиарда евро от ес

20

Евро толуп

преди 7 години

Предлагам тези 150 милиона да се дадт незабавно на фондовете за лечение на деца, а за евролапачите да се организира sms-кампания DMS "Нахрани евробюрократ". Да видим колко пари ще се съберат за посрещането - колкото-толкова, ако трябва с Лади и москвичи ще ги возят и ще спят в хостели.

19

Анонимен

преди 7 години

Ако българина се води евтина работна ръка в чужбина, то тогава той е минимум 3 пъти по-евтина работна ръка в собствената си страна.

18

СТОП на евро атланти

преди 7 години

Ще храним евро-бюрократи,а нашите баби и дядовци ровят в кофите-ето това е геноцида..

17

до 18

преди 7 години

Англичаните видяха какви ползи им носи ЕС, че се изплюха директно в сурата на Юнкер и другата ***. Какво ни лъжеш, щом англичаните напускат потъващото корито, значи са прави, а ти прави като вятъра! Фюююююю!

16

Анонимен

преди 7 години

Ако не ги убедим да се променят, те никога няма да се променят заради нас. Така че ако си седим и те си ни мачкат както си искат докато си траем, все тая. Те са алчни, нагли, глупави, тотално са се самозабравили за пари и власт, въобще не им пука кой как живее и колко му е трудно, те гледат себе си, едва когато няма и за тях ще се замислят, какво не е наред.

15

дебел депутат

преди 7 години

Това е много приятна новина,важно е хората в България да имат ниски доходи,защото така вие ще бъдете лесно манипулирани.Само преди изборите кебебчета и бира на корем колкото да се намърдаме в парламента,после криза затягайте колана,тока трябва да скочи и т.н

14

маде ин Булгари

преди 7 години

България никога няма да управлява ЕС! Още от самото създаване на ЕС, той се управлява от САЩ!

13

Анонимен

преди 7 години

Като гледам държавниците и институциите ще са са добре, пари си имат, от кой са ги взели няма значение, дано един ден да вземат от някъде и малко повече мозък, и душа за себе си, че засега само долнопробно его.

12

Анонимен

преди 7 години

Да счупя с майките ви евроатлантически кревата!!! Хората душа берат, тези преводи и лимузини ще плащат!

11

Анонимен

преди 7 години

Не е верно това . ПАРИ НЯМА . И нямането няма край .

10

Анонимен

преди 7 години

Е ква е ползата от това,че България ще председателства Европейската комисия,да не би Германия или Франция да се интересуват от мнението на Бойко или на нашето президантче ,май че работата опира само до набутване, 20000 танета ,ей че тая *** иска спане,плюскане ,автомобили ,шоу ,предполагам че некои ще поискат и "друг"вид оПслужване и накрая да попитам : кой ,кой,кой ще им плаща моабетите ????

9

Анонимен

преди 7 години

Да взимаме вилите и да отиваме към парламента да пластим :D Те няма да започнат да ни уважават, докато не ги убедим да започнат

8

Анонимен

преди 7 години

Значи за мвр спонсорство не може, ама за брюкселските зелки може?!