43

Анонимен

преди 7 години

Живеем в 21 век.Нека бъдем толерантни към различните.Това,че много мъже по цял ден си мислят за Путин,не е причина да бъдат дискриминирани или хулени.

42

Анонимен

преди 7 години

Има още време до изборите- републиканците бързо да сменят Тръмп с някой друг.

41

Анонимен

преди 7 години

Много са ми забавни Путин-оидите.Според тях Тръмп се кандидатира за президент с една единствена цел-да помага на Русия.Щял да признае Крим,да им даде близкия Изток,източна Европа и т.н Ама срещу какво ? Защо ? Няма обяснение.Може би от добро сърце,за Бог да прости. Милиардерите много обичат да дават ей така, за едно благодаря.

40

Анонимен

преди 7 години

Доналд Тръмп - Човекът който иска да ни продаде на Путин!!!Така както навремето Чърчил ни продаде на Сталин!!!Един дол дренки са - Чърчил и Тръмп!!!! Земни червеи, нематоди!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Нито ситуацията в източна Европа, нито коментарите на Тръмп са объркани. Всичко е просто и пределно ясно - Нато е нежелано и натрапено в региона и мнението на Тръмп е, че трябва да си обират крушите за да има мир и спокойствие. Лесно и елементарно.

38

Анонимен

преди 7 години

НАПРОТИВ, ТОЙ ПОДКРЕПЯ СВОБОДАТА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА.

37

Анонимен

преди 7 години

Така е и по света както и у нас . На честния му викаме , че е луд . И какво лошо е казал Тръмп . Не иска войни , които Обама и Клентънката подкрепят . Не иска мюсюлмани , които убиват невинни хора , не иска мексиканци да преминават границата и да продават наркотици и все такива неща , които Американците искат .

36

Аз

преди 7 години

За говорещите английски и френски езици.За другитем гледайте само, и това е достатъчно !!!https://youtube/watch?v=C-EnJjWWqrc

35

До 44

преди 7 години

За бъдещия американски президент не сме казали нищо лошо. Тука плюем само по Тръмп.

34

Патриот

преди 7 години

американска окупация на европа не е свобода!

33

Анонимен

преди 7 години

Тръмп има някои точни попадения в изказванията си, но мисля си, че са просто чист популизъм отколкото реално осъществими. Не мисля, че има начин в САЩ, президента да разполага с цялата власт на 100% и да борави с нея както намери за добре без да се съобразява. Иначе Хилари е лош вариант, но нека сме честни и Бай Доналд не е никак добър .. та той е напълно изпляскъл!

32

Анонимен

преди 7 години

ЗАПАДНИ МЕДИИ В ЧАСТНОСТ FOX NEWS И DAILY MALL РАЗПРОСТРАНИХА ВИДЕО С КАНДИДАТКАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ Г ХИЛАРИ КЛИНТЪН В КОЕТО БИВШИЯ ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР СЕ ДЪРЖИ МНОГО СТРАННО И НЕАДЕКВАТНО. В ЕДИН МОМЕНТ КЛИНТЪН ЗАПОЧНА ДА СЕ УСМИХВА БЕЗ ПРИЧИНА И ДА ПОЛУЧАВА ТИКОВЕ И ДА СЕ ТРЕСЕ ,ЖУРНАЛИОСТИТЕ РЕШИХА ,ЧЕ ХИЛАРИ КЛИНТУЪН Е ПОЛУЧИЛА ПОРЕДНИЯ ПРИСТЪП И ОТНОВО ЗАПОЧНАХА ДА ОБСЪЖДАТ ТЕММАТА ЗА ЗДРАВОСЛВОНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ХИЛАРИ ,ЗА КОЕТО СЕ ПОДОЗИРА ,ЧЕ НЕ Е НИКАК ДОБРО

31

Разбирачев

преди 7 години

Внимавайте как пишете за бъдещия американски президент! Всичките ви грантове и мижевите ви сайтаджийски заплатки идват от там. Да Ясно е че след 09.11 друга песен ще запеете- Тръмп,бащице наш ти *** баща и т.н. идиотии дето пишете за Обама и Тиквун сега,но американците не пасат трева и някой тав във Вашингтон може да се сети за ефтината пропагандица дето водите сега.Колкото и да пишете белите американци от квадратните щати които с труд си изкарват парите са повече от трансгендерите и ***

30

Анонимен

преди 7 години

Само като прочетох заглавието на статията и ми кипна урината! Безумие!

29

Баче Кико

преди 7 години

Хилъри е ислямолюбеща вещица, нейния клан е отговорен за създаването на 2 мозлемански анклава в Европа - Босна и Косово! Тежко и горко на християните и изобщо белите нормални хора по света ако бъде избрана! Тя е една огромна мошеничка - потърсете в Гугъл "Pay for play" за да видите какви чудовищни разкрития ще прочетете! Интересно защо обаче, послушните медии нито дума не казват по случая...имам предвид Западните медии, нашите "медии" просто копират и пействат през Google Translate от тях!

28

Анонимен

преди 7 години

Изказването на Тръмп просто показва,че той знае какви са историческите,а не политическите факти,а те са,ЧЕ ДО ПОДАРЪКА КОЙТО ЛИЧНО ХРУШЧОВ ПРАВИ НА УКРАЙНА С КРИМ, не отразява историческия факт,ЧЕ КРИМ НИКОГА НЕ Е Е БИЛ ВЛАДЕНИЕ НИТО НА КИЕВСКА РУС,НИТО НА УКРАЙНА!!!Много повече той може да бъде считан за Руско владение и до толкова,доколкото всички предишни държави,владели тази територия,ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ,С ИЗВЕСТНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ,то Крим остава владение на Русия!

27

Възмутена

преди 7 години

Аман от пиперливи антистатии за Доналд Тръмп, изсмукани от пръстите на поредния натегач "жОрналист"! Защо обачем питам се, не пишат и думица за всичките зулуми и разкрития около мошеничката Килъри?

26

Мдааааа

преди 7 години

Въпреки цялата медийна пoмия, изсипвана по главата му ежечасно от медийния слугинаж по целия свят, Доналд Тръп убедително води и ще размаже Хилари, за ужас на всички ислямолюбци, евротолеранти, глобалисти и илюминати! Това е голата истина! Анонимните анкето през смартфонни платформи показват убедителна преднина за DJT, точно както показваха и за Брегзит! Go DJT go! Make America Great Again!

25

без мнение слугинаж

преди 7 години

ало журналята, много слугинаж , направо отврат, като дойде Тръмп на власт Меркел си отива , а с нея и верния Тиквон. Тогава какво ще четем за Русия???

24

Аз

преди 7 години

Брей, платени жур-налисти !Публикувайте кирливите ризи на г-жа Клинтон, ако ви позволят гос-подарите ви и ако ви стиска.А Доналд Тръмп си милее за страната, както всички държавници би трябвало да правят