54

Анонимен

преди 7 години

Единственият в света Министър председател на вътрешните работи да взема такава малка заплата????А Руми Бъчварова защо изобщо получава заплата????

53

Анонимен

преди 7 години

Ти мутро си за затвора..Заплати там не ти трябват,щото ще си доживот!

52

Анонимен

преди 7 години

Тая тиква кви пари прави от трафик на наркотици не е истина.

51

Анонимен

преди 7 години

Аре бе Боко, стига си се оплаквал. Забрави кога ядеше филии с мас (това ядяха всички синове на полковници от Народната милиция), а сега 5 хилки ти били малко. Ми знаеш ли с тия пари колко самуни ляб и колко буркани с мас можеш да си купиш.

50

sante_dog

преди 7 години

Реално заплатите на примиера и президента найстина са ниски. Тук говорим все пак за човек който управлява държавата. Затова нека да им ги увеличат. Да 10 000 принципно би било нормално (когато Иван Искров взимаше по 40-50к). Проблема не е заплатата. Ако кара само на нея и 50 000 на месеца да му я направят пак ще е супер. Уви...

49

Анонимен

преди 7 години

Е, Борисов взима бая и от рекет.

48

321

преди 7 години

Изперкел е дистанционно управляем робот, тя няма нужда от заплата.

47

Стинката

преди 7 години

Само шматкии могат да вярват,че Бочето и Роско чакат на заплатата си...Месечната им заплата е джобните им за няколко часа ...Тези хора отдавна са забравили първия си милион а може би и милиард...За да влезеш в политиката трябва имаш многооо пари ,ама многоооооооооооо!

46

www

преди 7 години

ПУКА МУ НА ЩЕКАТА ЗА ТОЯ НАРОД - ТИКВАТА СИ Е ТИКВА ..

45

Анонимен

преди 7 години

Искам да попитам Борисов, който постоянно дава някакви милиони за това, за онова, за игрище, за зала. Откъде ги дава тоя човек тия милиони, като е толкова беден.

44

Анонимен

преди 7 години

да де ама тук не се печели от заплата, обонго е бос *** в сравнение с нашия герой

43

Амчии

преди 7 години

Прав си е. И без това само той "дава" и той "рещава", така че най-добре да взима всички заплати на министри и депутати, а на тях да дават по една минимална - и без това работата я върши баце, а не клакьорите около него. Президетската шушумига и той много взима и той трябва да е на минимална. Освен, че превзе америка за 5 минути друго не е направил, е имаше 10 милиона осирания, ама тях няма да ги броим.

42

Анонимен

преди 7 години

Обама взима по малко пари от IT специалистите в щатите направо да го съжалиме човека в каква мизерия живее.

41

Плащаш да те убият

преди 7 години

Плаща ме им да ни палят войни да ни ислямизират с бежанци и т.н... С една дума плащаме си да ни убиват.... Роби сме били Роби сме и Роби ще бъдем до края на света!!! НИКОЙ НЯМА ВЛАСТ НАД ОНАЯ ГЛАВА КОЯТО Е ГОТОВА САМА ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ ПЛЕЩИТЕ СИ!

40

Анонимен

преди 7 години

Като се вдигне стандарта на държавата се вдигат и заплатите, това не е ли неговата работа да се бори за по високи стандарти на всички нас, е ми върши си работата и заплатата няма как да не вдигне.

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46.Не знам наследниците на Живков да разполагат милиарди и безброй имоти, ама за тия днешните знам.

38

Анонимен

преди 7 години

Тоя като му е толкова малка заплатата и се оплаква от това защо не подаде оставка и да спре да ни занимава с тъпите си мисли и вълнения

37

Анонимен

преди 7 години

"Всичко опира до него" Кога този Премиер е поел отговорност за нещо било то по него ( в повечето случай) или на друг вина . Никога винаги някой друг е виновен, той нищо не знаел нищо не можел да направи не му били разрешили и т.н. След като чака нареждания от трети лица за какво ни е тая мишка че и заплата иска да взема.

36

Анонимен

преди 7 години

Сега кажете за бонусите на Меркел и на нашенците. Нищо чудно да се окаже, че Меркел не знае що е то "бонус", ама нашите получават едни суми с много нули отзад.

35

оставка

преди 7 години

КОЕ Е ПО-ВЪРХОВНО КОНСТИТУЦИЯ ИЛИ ДУМАТА НА ЕДИН СЕЛЯНИН ОТ БАНКЯ? ЗАВРЯХА И СЪДА НА КУЧЕТО В ДИРНИКА. ГЕРБЕРИЗЪМЪТ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ФАШИЗЪМЪТ!