129

Владимир

преди 7 години

Днес кученце утре може да застреля вашето детенце... Трябва спешно да се открие примата!!! И да бъде съден строго!!!

128

Анонимен

преди 7 години

кучкари пийте си хапчетата и се грижете за любимците си така ,че да не пречите на обществото ,и тяакива неща няма да се случват.

127

джак

преди 7 години

Съжалявам мила.Съчувствам ти.Огледаи се около теб.В този ранен час някои да стреля по това хубаво животно,явно е някои недоносен и изоставен от теб комплексар,които с право си заебала.полицеиско разследване трябва,защото утре ще стреля по човек.но това е някои,които иска да ти покаже,какво е да страдаш.Ония всички ***,които подкрепят с писанията си тук,убииството на това благородно животно,нямат място,вече в обществото и същото това общество,трябва да се пази от такива безлични хора.

126

HaSS

преди 7 години

За убито куче всички скачат, но за убито дете едвам си мърдат пръста.

125

Анонимен

преди 7 години

"Рокси си отиде. Сутринта някой я застреля на плажа преди свлачището на Трифон Зарезан във Варна. Спешно търся контакт със зоополиция-Варна, която четох че я има но телефон неоткривам. "Освен, че е нагла кучкарка, явно е и неграмотна.

124

Иво

преди 7 години

Мисловно българина не е мръднал от 100 г.

123

Анонимен

преди 7 години

Дедо ми има стадо от 20-тика крави. Какво му пречи да си ги пусне да си играят на плажа? Каква е разликата между куче и крава?

122

Ру

преди 7 години

Какъв ли е този човек, който може да застреля играещо си куче?Какъв ли е животът му? Какво го радва, кое му носи утеха и спокойствие? На какво се усмихва? Има ли жена, която го обича и гали?Децата му ведри и спокойни ли са?Трудно му ли е сам да си тегли куршума? И защо му е трудно?

121

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 130Да и сигурно говната и урината му са по-чисти от водата. Детето ми играе на този пясък. Каишка намордник и след това чак имат право да се оплакват.

120

Хаха

преди 7 години

Значи, тия кучета, дето са навсякъде и лаят като ненормални и изнервят хората.... Като си ги обичате си ги дръжте у вас на затворено да ви лаят само на вас и да *** у вас в хола!!! Какво дири куче на плажа. И след като държавните органи нищо не правят, за да решат проблема с кучетата, които лаят и *** навсякъде, хората ще ги стрелят и тровят, докато се научат собствениците как да се грижат за тях и да не притесняват хората с *** си!!!!

119

Анонимен

преди 7 години

до 129 владитова куче сигурно е било по чисто и от теб , а за *** не си и помисляй , я ми кажи ти от кога не си ходил на медицински преглед защото домашни кучета се обезпаразитяват през 1-2 месеца

118

vlady

преди 7 години

Кучето разнася *** и няма място на плажа. Също така представлява потенциална опасност за хората - има риск да налае и ухапе някого. Съвсем правилно е да бъде застреляно незабавно преди да се е получила опасна ситуация. Както казва великият Нимцович "Заплахата е по-силна от изпълнението".

117

Анонимен

преди 7 години

а кой казва че е стрелял по кучето , може да не е уцелил целта която е взел на мушка , това е за полицейско разследване а не за зоо полиция , щом е стрелял от далеко разстояние по цел и е имало в периметъра човек това е недопустимо

116

Анонимен

преди 7 години

Собствениците на кочутеа трябва да се съобразяват преди всичко с хората. Не може куче без намордник и здрава верига просто да си играе, защото иначе му е скучно. По пясъка на плажа е наглост да разхождат кучета и котки. Зоополицията трябва да глоби самозабравилата се собственичка. Спрямо своето куче е била безотговорна също. Отделен е проблемът по принцип какво приминяват на животните, като гледат в апартачентчета и малки дворчета. За любов към животните не може да става дума, а към хората също.

115

Анонимен

преди 7 години

И къде са полицаите? Затвор за изверга на много години!

114

Ивайло

преди 7 години

Вера К. Александрова вие журналист ли сте или списвате само текстове?Защо в статията не виждам дали имаме право да си разкарваме добитъка по плажа без намордник и повод? Също и не видях дали собственичката ще бъде глобена за безотговорното си поведение?

113

Анонимен

преди 7 години

Принципно, на плажа или на детски площадки, животни, които могат да носят ***, тений и т.н. не им е мястото. В Европа хората събират кучешките *** в пликчета, което много ме съмнява да се случва в България. Предполагам, че на някой му е писнало от тъпите *** кучкари, чийто питомци усират плажа и е застрелял бедното животно.

112

Анонимен

преди 7 години

Ако това се беше случило на моето куче, този в момента нямаше да е жив!И нямаше да съжалявам нито сега, нито след години! ***! Такива на момента трябва да се убиват!

111

Валентин

преди 7 години

Аз имам две кучета, които обожавам, но никога не ги пускам да тичат сред хората, защото все пак са кучета. За съжаление има прекалено много социопати, които са посветили живота си на кучета/котки/гълъби и прочее, защото тези животкинки ги карат да се чувстват значими и с някаква цел в живота. И някой като им гръмне тварите започват не да мислят къде са сгрешили, а кой им е виновен за тъпотата. Еми вие сте си виновни.

110

Анонимен

преди 7 години

К'ви деца ше праим, бе, ти луд ли си, когато има условия за живот за тия деца ше праим :D Аз не искам да имам дете, което да живее в такъв изостанал в развитието на съзнанието си човешки свят :D Деца ше праа, роби на алчни, издухали материалисти, които тотално са се разделили с реалността, с природата :D Цивилизация без капчица мъдрост, разум, душа, само едно сухо, сиво, кирливо его :D