7

Симеон

преди 7 години

До ИванДобре , мойте родители, не са комунисти- диктатори, ама мога да кажа , че успях в България, на заплата съм , но доста доволна. Никога не съм ползвал протекции и съм успял. Като колегата и аз съм работил за мизерни пари, но няма начин, нали човек трябва да се научи...то с мрънкане и управдание пари не се вадят...

6

Dido

преди 7 години

Има разбира се и трябва да се показва. На 28 съм и от към работа немога да се оплача, да имал съм трудни моменти, работил съм за 300 -400 лв. Но няма как , опита се трупа и е безценен.

5

Иван

преди 7 години

СмЕх в залата :) Който е млад и успял НЕ е в България, освен ако родителите му не са бивши комунистически "директори" и не е наследил бизнес. Смешна история.

4

Хаха

преди 7 години

Добре тогава, наемай си само 35+ годишни общаци, които друго освен бира с ракия не могат да смесват! Виждаме каква неграмотност и простащина се шири и сред по-възрастните... кой създаде чалгата? мутрите от кое поколение са? кой разпродаде държавата? кой разпродаде всичкото оръжие, ракети, танкове, самолети? кой срина образование и здравеопазване? Сигурно младите са били, тия след 89та родени. ТЕ БЯХА! Младите са виновни за разрухата и мизерията, така е!

3

Анонимен

преди 7 години

Абе къде ги видяхте тези успели млади хора бе? Такива са единици, да не кажа че дори не съществуват. Днес младите не могат да пишат и да четат, вие за успехи ше ми пишете разни. Човек под 35 години навършени няма да взема на работа ако ще да е гений от БАН или от Кембридж, че то и там стана като сергия.

2

Браво

преди 7 години

Ето на такива млади хора трябва да се дава път и трибуна, не на познатите ДС агенти и старчета, от които вече толкова години нищо добро, нищо позитивно, нищо истинско не видяхме и чухме! Но какво правим за да ги задържаме? Разчитаме на ентусиазъм, добре, но до кога така?

1

AAA

преди 7 години

На тия кой им е казал, че сайта им струва и 5 ст.??Това, че са в студиото е само PR за сайта им, който е гола вода!