41

SpaceX

преди 7 години

78 От мене имаш плюс . Въпреки, че аз слагам дори по раншни периоди Разширението на съюза трябваше да включи Турция още в началото на 90-те , може би при Тургут Йозал или при Мин.ПредеседателКАТА ТАНСУ ЧИЛЕР , тогава Турция беше друга и може би нямаше да се ислямизира като днес. Много грешки се направиха . Хубавото е че сгрешиха та ни приеха нас иначе сега ако не бяхме в НАТО и ЕС, жална ни майка .

40

SpaceX

преди 7 години

75 Ти руснак ли си че обиждаш на хохли украинците , кво правиш в БГ сайт Между другото тези характерни прически са произлезли от нашите опашки по главите И българите ли обиждаш

39

хохолите капут

преди 7 години

До SpaceX "Ще дойдат нужните лидери , ще се наложат"като порошенко,плевенлиев и др.................

38

SpaceX

преди 7 години

68 Така е. Просто ЕС и страните в Европа в момента имат слаби ръководства . Има остър дефицит на лидери и това не е от днес и от вчера . Историята обаче не прощава . Така е било през 30-те . Така може да стане и днес . И после нещата ще се оправят . Ще дойдат нужните лидери , ще се наложат . НО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕ

37

Анонимен

преди 7 години

И руската и турската империи са вредни за света и за България и трябва да бъдат редуцирани на по-малки държави.

36

ВМРО

преди 7 години

Нека изпратим партия ГРОБ в миналото и се събудим за едно ново бъдеще и план за спасението на България.Нека подкрепим г-н Каракачанов за президент.Само в него виждам светлина за спасението на отечеството.Не искаме президент на хапчета като РОско.Искаме достоен мъж който ще защитава националните интереси на България пред Света.

35

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXВинаги съм твърдял, че ГЕРБ са по-малко миризливото *айно, и не смятам това за ласкателство. Но тъпите путинофили ме мислят за гербер, а всъщност те са по-миризливото *айно - абсолютно неприемливо при това!

34

SpaceX

преди 7 години

един приятелски съвет към турците - опитайте секс и с жени! Пък може и да ви хареса ...--------------------64 Те го могат повече от теб . Виж им раждаемостта , нарстването на населението и възрастовия профил на населението на Турция

33

Анонимен

преди 7 години

Путин-винаги принципен в безпринципността си!

32

SpaceX

преди 7 години

Така е . Но за съжаление смятам , че кандидат на РБ няма да бъде дори в тройката . На първия тур подреждането ще е ГЕРБ , левите , Каракачанов и на вторият тур ако не искаме да дойде все осталная ще трябва да гласуваме за ГЕРБ . На времето Иван Костов каза на изборите за Кмет на София , че гласува с отвращение за Софиянски . Е чак отвращение може би не , но за съжаление ситуацията ще изисква да се подкрепи ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 7 години

един приятелски съвет към турците - опитайте секс и с жени! Пък може и да ви хареса ...

30

АНТИ

преди 7 години

Тръгна той като Асланкурназ ефенди Ердаган.А какво ще стане - знам,щраква руския капан!

29

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXМисленето не е от силните ви черти.

28

д

преди 7 години

Май вече на никой не му пука и за двамата. Светът си върви и без тях . Да си пазарят тъпите домати от картон и да си продават газта .Кво им пречи .

27

Много добре,

преди 7 години

че Русия и Турция топят леда. Защо е необродимо българските и европейски управници се вживяват в ролята на ***?

26

SpaceX

преди 7 години

53 какво да направи Европа . Тя не може да гласува нито в Турция нито в Русия Тя може да и оправя собствената кошара. Тоест ПО ГОЛЯМА ИНТЕГРАЦИЯ - само това е пътят. Общи органи на управление и Общи системи за сугурност , наред с Общия пазар Иначе само разделени по държави и държавици сме нищо

25

SpaceX

преди 7 години

47 Интересен сценарии . Все пак смятам че ДПС на Доган ще подкрепи ген.Радев на левицата а ДПС на Местан ще разиграе собствена карта без да е печеливша но ще е различна за да се еманципира от другото ДПС и ще броим гласовете в Турция , там ще е разковничето.

24

ПОСЛЕДНИТЕ КРЪСТОНОС

преди 7 години

Единствената алтернатива за спасението на България е г-н Каракачанов!!Довери му се народе преди да е станало прекалено късно..виждате как силите на злото се събират и умножават!!!

23

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

Ето ги вашите освободители начело с П у тягата..Срам и позор братя българи!!Пак псувайте щатите нали те са ви виновни винаги.Тия двамата са в основата на разсипването на съвременна България дано бял ден да не видят!!!

22

SpaceX

преди 7 години

45 И двамата са си лика прилика и представляват опасност за Европа