15

Анонимен

преди 7 години

Гошка е на централно издирване.Търси я Мешерото, Ицо Папата, Митьо-очите, СИК, ВИС, ЦРУ, Папата, Извънземнитеи кой ли не.

14

11

преди 7 години

Очаква се сите телефонни мошеници да се пренасочат към Испания - така де, няма да работят тука за няколко пенсионерски хилки, фърлени от терасата.

13

11

преди 7 години

Убава Гошка беше ...

12

Без коментар

преди 7 години

61-годишната Гошка и 45-годишният и син Веско.Гошка със син на .............16г.

11

BURZUM

преди 7 години

Къде е Гошка?Къде?Как къде ,укрива се от ПРЕМИЕРА,щот ще си поиска дела гадината гадна.

10

Един българин

преди 7 години

До: номер 7Във Ватикана просто плуват в море от пари, един милион за тях ще бъдат като капка.

9

Анонимен

преди 7 години

Глупави журналисти, ми Вие какво очаквате човека който е споечелил толкова пари да продължава да живее в старото си жилище под наем, и по цял ден да Ви приема за *** интервюта

8

Един българин

преди 7 години

Ами то и аз се чудя, за какво се крие тази Гошка?Навсякъде има бандити, толкова ли са страшни?Навремето който спечели от тотото го даваха на снимки като реклама.Сега гледаме по телевизията подобни реклами на някоя щастлива продавачка на зарзавати на пазара в Тутракан например, която спечелила стотици хиляди и решила с парите да си направи бостан с дини и градина със зеленчуци собствено производство, както и да отиде на море в чужбина, но някой вярва ли че не са само статисти?

7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

АМИ С ТЕЗИ ПАРИ ДА СЪЗДАДАТ ЕДНА КОНТРА МАФИЯ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА ЧУПЯТ ГЛАВИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАФИОТИ В ИСПАНИЯ ! АЗ АКО СЪМ НА ТЯХНОТО МЯСТО ЩЕ СЪЗДАМ ЕДНА КОНТРА МАФИЯ ,ТАКА ПОНЕ ЩЕ НАПРАВЯ ДОБРО НА ИСПАНСКИЯТ НАРОД

6

varg

преди 7 години

Давайте смело всеки ден до края на годината искам новина за Гошка.

5

Анонимен

преди 7 години

С толкова милиони стават по силни от преследвачите.Парица ,всесилна царица.Не ги мислете да не ви заболят главите.

4

Анонимен

преди 7 години

аз ако съм отивам при папата и му казвам-давам ти 1 милион,НО пред медийте да се каже,че съм дарил всичко на ватикана,иначе няма милион,и така,да оставят хората на мира.

3

Анонимен

преди 7 години

До само да кажаабе страшно си е с толкова акули по земята..ами да се покриват някъде на дълбоко и това е.

2

само да кажа

преди 7 години

на някой прави ли му впечатление как българските журналисти пишат за спечелилата жена как мешерето и искали 500 000 рекет как албанската и руската мафия били по петите и как българската мафия щяла да прати хора да я отвлекът,като че ли е някакъв престъпник а жената просто е спечелила от лотария това са българските журналисти да насаждат страх на българите питали ли сте се някой в друга държава като спечели милиони такива ли глупости пишат как щели да им вземат парите отвлекът и т.н.

1

Анонимен

преди 7 години

стига писахте за хората,дай боже всекиму,и аз искам да спечеля!на тях и без това им се пече сега,не е лесно с тия пари в такива времена,ами дано са много хитри и наистина да избягат и се скрият някъде,където не е нито испания нито България,идете в мексико бе хора,или някъде другаде,не се хвалете,и така..ох незнам,и толкова много пари си е голяма тежест.Но вземете и другите си внуци,че да не ги отвлекат тука в тая наша държава.