25

пепи

преди 7 години

Има един мушеник сервизен техник в люлин.Взима парите на хората,подменя им частите и после се крие.Ако е бил той арабина много добре го е гръмнал.

24

(не)случаен минувач

преди 7 години

Прострелян с три куршума - че това си е опит за убийство.

23

Валентин

преди 7 години

Е нали ви казваха, че имигрантите в България са компютърни специалист, вие не вярвахте

22

Анонимен

преди 7 години

До Един от Северозапада от коя война е избягал като е тук още от 1988 а бе тъпии тролее

21

Един от Северозапада

преди 7 години

А сега-на сериозно. Я да излезе някой сега, и да ни убеждава, колко вредно е у народа да има ЗАКОННО оръжие за самоотбрана, за защитана имот и семейство? Нощес, намоя комшия, паркирал колата си навън, са му изпотрошени огледалата и му е спукана една гума, предното стъкло е оцеляло като по чудо след ритниците. Кой ли? Нащенските шведи, които по това време се прибират от гурбет, и нощем след заведенията, се показват какви са бабаити, а полицията нехае.Дали ако има законнооръжие, ще вилеят всякакви

20

Един от Северозапада

преди 7 години

Как може така??? Даиздирвате и арестувате кроткия бежанец от войната там? Не е европейско, не са това евроценностите! БХК да се самосезира незабавно, и да нададе вой по всички медии! Срамота! До преди малко, правилната политикабеше, да ги посрещаме, да им даваме документи, и даги пускаме дасе разхождат свободно из страната,даже да им плащаме помощи. Следващата стъпка-ние да им плащаме, когато носят лаптопи за ремонт, а и да им водим жените си, а ако не харесват жени-ние да се...Евроценности !!!

19

Анонимен

преди 7 години

До ТТ статута му е още от бай тошово време

18

ТТ

преди 7 години

Който му е дал статут , в затвора заедно с него. А всички араби да бъдат депортирани от България, иначе да депортираме продажните политици!

17

Щатен русофил №00183

преди 7 години

Не здирайте иракчан- он наш друг,челавьек Ердогану,друг Путину!

16

щастлиф евроатлантик

преди 7 години

нека бъдем по толерантни и да борим престъпноста с повече демокрация и евроатлантически ценности на този гнусен акт да отвърнем с геи парад

15

тц, тц, тц...

преди 7 години

глей кво става заради едно паркиране:(((Данчето да направи повече паркинги в Люлин.

14

Анонимен

преди 7 години

Проекта МултиКулти се оказа провал.

13

Ххх

преди 7 години

Моментално обратно в Ирак.При всяко провинение да се връщат там,от където са дошли.Кой им дава право да се разпореждат с живота и здравето на хората,дали им подслон и храна.Недоволни са от техните управници ,не желаят да се борят за Родината си,а раздават правосъдие с оръжие в ръка в страната ,която ги е приютила.Това не са хора ,а *** ,които мислят ,че всичко им е позволено,затова -ВЪН!

12

Анонимен

преди 7 години

Викал ли е Алаху акбар? Не е викал. Значи всичко е ок!

11

Жибор

преди 7 години

А кого да простреля- себе си ли? Но ако властите са на място,веднага ще екстрадират в Ирак цялото му семейство заедно с всички негови познати иракчани,а него ще хвърлят в каторгата да робува на България доживот!

10

Цецо Цв.

преди 7 години

Тези са от нашип контингент. Единият краде, другият продава. Не са се разбрали за делбата на мангизите.

9

Анонимен

преди 7 години

Този е бил арабски програмист. Скарали са се за сорса на някой C# проект. Айде, стига - лаптопът е бил краден и момчето се е сетило, че тия 3000 снимки на някоя 16 годишна и запомнените пароли в FB с ник sladkutuuu98 някак си не отговарят на брадат мургавел. И аз съм работел в сервиз - носели са ми какво ли не. Например бизнес дама на около 45 с 1ТБ лесб0 п0рно0. И казва - "ама, моля - спасете ми информацията". Има и други по-мрачни версии на клипове с рязане на глави и такива, ама...

8

Един нещастник в БГ

преди 7 години

Компютърджията му е ****ал молитвите на лаптопа и затова оня го е светнал:) Как ще се моли на Алах сега без подходящо музикално оформление?

7

Анонимен

преди 7 години

Къде са от БХК че са допуснали да го задържат. Така ще спрат да ни идват на гости.

6

Анонимен

преди 7 години

Това са ненормалните иракчани. Ще се избият за един лаптоп