22

Някой

преди 7 години

Докато ходите да гласувате - Така ще бъде!

21

до 22

преди 7 години

До АнонименАми това е ми! Не виждаш ли колко културно наследство са струпали отпред!

20

До управляващите

преди 7 години

Сега бездействате нали? След време някой ядосан със заграбен имот като си наеме една бригада да му разчисти мястото и да въведе ред, тогава ще ревнете, ама какво стана...! Щото за пари все ще се намери кой да свърши работата, държавата щом спи!И не се заблуждавайте с партии, и ала бала! Всички захапали властта стават едни и същи! Трябва просто ние да излезем от апатията и да изискваме и наказваме! Не спете!

19

дончо

преди 7 години

Мъка, мъка......аз що разправии имах с едни такива като тоя Инж. Василев и то само защото реших да си заградя вилата с ограда метални колци с мрежа: разрешителни, планове, становища, съгласия от съседите и прочие "тъпизми", значи относно "тъмносините" няма механизми, а щото Гешев е будала да си трасирал имот............ ейййййй що чиновническа *** има да се прати в Приморски край да "сади" кус-кус!!!

18

тц тц тц

преди 7 години

До АнонименНа БХК, как на кой...

17

Анонимен

преди 7 години

Най- вероятно въпросът няма да се реши мирно, но кой да поеме инициативата 80 годишната бабичка ли?! А тези, които дори ги е страх да си търсят правата до известна степен заслужават съдбата си.

16

до 15

преди 7 години

До АнонименНе го викай! Бойко няма да ти отговори! При такива случаи Бойко се крие и все едно не е чул изобщо! Друго си е някоя рекламка, нещо да открие, да се похвали! А тези случаи само ще го очернят, и ще настроят избирателите му срещу него! Не се залъгвай, Бойко е голям мъж само за пред репортерките! Държавата върви на самотек, и то по надолнището! Скоро премиерът ни ще се казва Асан! Спете още, българи!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Живи свидетели сме какво докара толерастията на запада....

14

Анонимен

преди 7 години

Трийте, трийте! Като се затрие България и вас няма да ви има!

13

Анонимен

преди 7 години

Бойко??!

12

Анонимен

преди 7 години

Интересно как се регистрира човек на адрес, без знанието и съгласието на собственика. Изисква се такъв документ в общината за регистрация

11

Край

преди 7 години

Що ме триете като казвам че ромския проблем в България няма решение при рамката наложена ни от ЕС върху суверенитета. ЕС в момента не ни позволява да въведем нито едно ефикасно наказание спрямо нарушители на закона които реално нямат имущество.

10

Край

преди 7 години

Българската държава е устроена да тормози малкия нормален човек - Тая баба от репортажа я карат данъци да плаща за имат за който държавата и отказва защита. Даже ще я глобят глобата ще съберат. Същевременно държавата е няма механизъм за принуда на тези които са се поставили вън от закона -масово ромите.

9

BRCK

преди 7 години

Викайте Динко с БТР-а. Ще мине 2-3 пати през имота и готово. За без пари ще помогне човека.

8

За съжаление

преди 7 години

Погледнете добре снимката! Това е бъдещето на България! Благодарение на апатията на българите, и на наглостта и алчността на управляващите! Мир на прахта й!!!

7

Край

преди 7 години

Не са виновни ромите за това че ние не си подреждаме държавата. Кучето играе според тоягата. "Управленците" ни не искат да въвеждат ред - не е популярно искат да раздават обществени поръчки - хем режеш лентички хем и парички падат. Чиновниците се правят че не знаят че ром глоба не е платил от 25г. Пишат си чинно актовете и отчитат дейност - санкция няма. Депутатите не знаят че в българското законодателство няма санкция която да е ефикасна срещу ромите които нарушават законите. Не ги интересува.

6

Бивш Социалист до 4

преди 7 години

За съжаление е самата истниа, че БСП и ДПС първи въведоха купуването на * гласове. Точно това ме отврати от БСП и ги зарязах.

5

Алоо!

преди 7 години

Трябвало да си загради имота? Абе вие нормални ли сте бе!? А защо не търсите отговорност на тия дето строят където им падне? Това значи ли, че където видя празно място и ми хареса, значи мога да си строя там каквото искам?! Оляхте се вече!Вършете си работата, некадърници!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Мила моя майно льо... що не ми "застроят" на мен някой имот, за да гледа България как се справя чоевк с проблема. Наемам багери - заравнявам.На кой ще се оплачат нарушителите на закона, че им е съборена незаконната постройка?!?

3

Анонимен

преди 7 години

За всичко това са виновни клесавците и непрокопсаниците на държавна хранилка. Аз * не издържам и не участвам в развъждането им ,за това намерих начин да не плащам нищо в този клозет. Намерете го и вие.