51

хитро а?

преди 7 години

Руснаците си девалвират рублата и изкупуват доларите на хамериканците. Като им изкупят доларите изведнъг ще изкупят всички краварски стоки и така ще фалират америка!

50

уточнител

преди 7 години

Империята на Злото датира от времето след Самуил. То става широко известно при кръстоносците когато установяват Латинската Империя. Византия носи това име от почти 1000 години и сега някакъв фес ще се пробва да го теря на друг. Фес си и фес ще си останеш.

49

Анонимен

преди 7 години

Лятото си отива порадвайте му се още малко , защото скоро ще приветстваме Ядрената Зима

48

Анонимен

преди 7 години

Коя е Хилари - рептилка, мразеща славяните, християните и Европа, вещицa на джихада, изменник на народа на САЩ и държавата му, продала държавните тайни и бъдещ затворник! Двете ислямски държави в сърцето на Европа и Балканите - Босна и Косово са плод на нейния ешалон! Дано Бог даде Доналд Джей Тръмп да я смаже на 8-ми Ноември, с Божията помощ!

47

ФЕС.БГ

преди 7 години

Жалки сорросоидни цвиления. Но това е лесно разбираемо. Единствената страна, която се опълчи срещу налагането на англосакска "демокрация" е Русия. Само тя има военният потенциал да спре империята на злото САЩ. Кофти е за обикновените американци 4е са зомбирани и освен CNN други медии не гледат а и не знаят езици та да се осведомят. Не може да си създаваш гледна точка само от един източник. На рептилите им трябва постоянен враг, иначе ще лъсне голата истина за страната на краварите - балон!

46

Bayazitz

преди 7 години

Prez 50 godini Evrogey4etata se sabirat i napadat Rissiya,yadat boy na kilogrami,i sledva6tite 50 godini ,govoryat za lo6ite Rusnaci xaxaxa.

45

Влоджимър Патън

преди 7 години

Я люблю американские таваришуткъйми и етиопские маладцъй!

44

Анонимен

преди 7 години

До Шоп"Русия от 15 години вече е надупила САЩ и си я върти както й е удобно."Ха-ха! Браво ! Ама да знаеш колко си прав !Русия наложи финансови санкции на САЩ, играе с цената на петрола и оттогава насам американската икономика от ден на ден все повече затъва, рублата стигна курс 60 долара.И не е вярно, че руската икономика е колкото град Ню Йорк, а американската колкото на Москва. Нали така? или може би обратно?

43

Анонимен

преди 7 години

Ха ха не, това го знам, а и много други исторически факти. Уикито не е фактор.

42

Анонимен

преди 7 години

Антипутинистите да ограмотят путинистите. Какво е дал Наполеон на света?

41

Анонимен

преди 7 години

47 Трябваше ти половин час да се добереш до уикипедията

40

Анонимен

преди 7 години

Какво точно е дал Наполеон на света-------------------------45 Само абсолютен невежа може да напише подобна глупст но вие путинистиците сте си такива

39

Анонимен

преди 7 години

Името на руския император е Александър I, който след победата над Наполеон предлага създаването на Свещен съюз в който влизат всички Европейски империи без Османската. Целта е лидерите да си сътрудничат, да не допускат войни да се грижат за гражданите в този съюз. Първа напуска съюза Великобритания-решава да спазва принципа на блестяща изолация, иска доминация над другите... след известно време съюзът се разпада..... следва продължение....

38

Шоп

преди 7 години

Русия от 15 години вече е надупила САЩ и си я върти както й е удобно.

37

До 37

преди 7 години

Какво точно е дал Наполеон на света? Френската революция избухва няколко години преди появата на сцената на Наполеон. Свобода, братство, равенство е лозунг на фр. народ-не го е измислил Наполеон, тогава е бил голобрадо никому неизвестно войниче. Известен е с две неща:1.Обичал е нечистоплътни жени. 2.Влиза в Русия с почти милион армия и излизат няколко хиляди. Когато се сетиш за Наполеон и в съзнанието ти изниква картина на руската зима. Общо взето с това е известен.

36

Морски

преди 7 години

38 С промити американски мозъци като теб е безсмислено да се спори,за такива само бой по празната кратуна та дано приеме нещо.Слава на Русия!

35

Виж ти!

преди 7 години

Хитлари Клинчън и Путин Расате са си лика-прилика.

34

Анонимен

преди 7 години

Путин няма да се даде на Хилъри, нито пък тя ще отстъпи. Но има една огромна разлика. Клинтън е първична, действа прибързано и и липсва природна интелигентност. Тя мисли и действа от позицията на вечното клише:"Бог да пази Америка. Ние сме най-силните, господарите на света, каквото искаме и решим това ще правим."Да, ама не. Ни Русия, ни Китай, ни Иран ще теоставят да си вееш байрака.Клинтън се подкрепя от оръжейната индустрия. Това е опасно, дано само за Америка.

33

без думи

преди 7 години

Погледнете някоя снимка на Х. Клинтън. Хили се, а погледът и е ледено студен. Поглед на палач.

32

Анонимен

преди 7 години

До маде ин Булгари 22 роската сигурно пак е научил че юлианчето му слага роги и може би за това още няма мнение