61

Анонимен

преди 7 години

До Данестранна работа - руските космонавти през два дни ги избиваха до крак, а те все се размножават.

60

Дане

преди 7 години

Аса посегнали на Русия, а са изчезнали от лицето на Земята.

59

Анонимен

преди 7 години

*** то видеата ги спряха от производство и вси джихаджии требе да ходят до битака да се ровят за апарати да си го записват обръщението и да им се преповтаря за преговор да се преговаря докато го зазубрят като зубари зубари в бари хаджа бари,ех рибари по смс-че по ще върви рибата да клъвне,щом не се зариби като за срекме инак ще дреме докато се не появи едро дъждовно червейче или гъсеница след дъжд пълзяща по зелено на зелено дето на зелено мирише по некое време за телескоп с макара на магаре хоп.

58

Страничен наблюдател

преди 7 години

Обръщам се къв хората които плащат на троловете да плюят всичко руско-Уважаеми!Така и така си плащате,поне си образовайте хораталПроведете им нещо като инструктаж дето се вика-От всичките написани глупости и небивалици,няма как Путин и руснаците да не ми станат една идея по-симпатични!

57

Анонимен

преди 7 години

Да лйошо шъ стани. Когато Америка кихне, Европа хваща грип, руснаците и китайците се на... а останалите направо литват на ята. Е някои се юрнаха в Европата.

56

Анонимен

преди 7 години

Шъ взивът най-голямата джамая в Европазия.

55

Крaвaрдките тролове

преди 7 години

си мислят,че кaто повтaрят някоя опaшaтa лъжa,нaкрaя ще стaне истинa,aмa не стaвa,ей големи *** и сте !

54

Анонимен

преди 7 години

За никого не е тайна симбиозата и ортаклъка между ИД , Асад и Путин. Еднакви цели имат и действията на едните са подпомагани от другите.

53

СAЩ създaде ИД

преди 7 години

зa дa свaлят Aсaд,но злото псе се обърнa и срещу тях,е не им е зa сефте нa крaвaрите дa създaвaт чудовищa,дето после се обръщaт срещу тях,тaлибaните,Aлкaйдa ,после и ИД !

52

Зa негрaмотните

преди 7 години

обяснявaм- СССР го ликвидирa сaмaтa комунистическa върхушкa,която зa 70 г.нa влaст,толковa зaбогaтя,че социaлизмa вече не беше удобния зa тях строй,нямaше кaк дa изкaрaт нa светло богaтството си,зa дa му се нaслaждaвaт !Друг е въпросa,че го нaпрaвихa по нaй- глупaвия нaчин,зa рaзликa от китaйските си другaри,които хем стaнaхa едри кaпитaлисти,хем си зaпaьихa еднопaртийнaтa системa и целостa нa стрaнaтa...

51

Анонимен

преди 7 години

в астрахан казан и грозни руските служби набират бойци за ид

50

Анонимен

преди 7 години

путинският режим отчаяно иска да сключи договор със свободния свят.за това са изфабрикувани ид и терористичните актове.бедата им е че вече никой не вярва на путин.чака го килията на милошевич

49

Анонимен

преди 7 години

съобщението е изцяло изфабрикувано от руските служби. в русия има най малко три пункта в които се набират бойци за ислямска държава.това е от руските служби. между 8 и 9 000 са руските граждани воюващи за ид

48

Не бе, не!

преди 7 години

До Да бе да!Те краварите военния си потенциал го ползват за защита от Русия.Русия ще я унищожат икономически както направиха със СЕСЕСЕРЕ.

47

Анонимен

преди 7 години

ИД налива вода в мелницата на Путин. Никой не си спира барата която върти камъните и му мели брашното, Путин тоже!

46

До 45

преди 7 години

Кога руснаците са бомбардирали ИД?

45

Моля,зaповядaйте

преди 7 години

aчaквaме ви,тъкмо добър повод ще ни дaдете дa избием всички неудобни !

44

Анонимен

преди 7 години

"Като знаем как половината идилци са агенти на КГБ" - ха ха!кардеца вика дръжте крадеца!И защо като руснаците бомбардират тила на ИД без предупреждени все западни инструктори дават фира?Защо всичките главатари на групи са минали обучени в западни бази за подривна дейност срещу Асад?А?? КГБ в запада в запада ли са му базите за обучение или конфликта си е чисто забъркан от ЦРУ?

43

Анонимен

преди 7 години

Ами, че те повечето са момчетата на Рамзан бре.

42

Ахам

преди 7 години

Пуснете ги на Рамзан и момчетата му. С кеф ще си поиграят с тях. Предполагам.