51

Анонимен

преди 7 години

Тяхна воля, щом им харесва да се правят на клошари. Като пораснат и отимат деца и тях ли ще ги възпитават да рият по кофите, и на тях ли ще готвят нахут и леща от ***? Иначе съм скептичен към т.нар банки за храна. Притеснително е силното лобиране на самите търговци в посока на облекченията, хич не ми се вярва да го правят от алтруизъм. Те и сега свирепстват и злоупотребяват със срокове на годност и опаковки, представям си после как масово официално бракувани стоки ще се пускат на пазара.

50

Zoo York

преди 7 години

Моето уважение към всеки избор на живот,но по - голяма простотия не бях чел. Има доста по "умни" форми на протест когато са интелигентни хората. Това тук повече ми прилича на имам нужда от внимание. Аз съм различен ...... ВИЖТЕ МЕ. :)

49

Анонимен

преди 7 години

По закон бракът трябва да бъде унищожен. Да бъде негоден за употреба.

48

50

преди 7 години

Пич, а един приятел се върна от Щатите и каза, че парите за български *** ще бъдат спрени. Не са доволни от резултатите и интелекта ви. Затова питай пак пича с корите и разбери подробности, че не се знае дали няма да го практикуваш :)

47

Анонимен

преди 7 години

следващия пат когато веганите решат да налагат волята си на нормалните хора даите да си спретнем контра протест с барбркю и бира

46

Луди за връзване

преди 7 години

Някои хора търсят внимание по всякакъв начин. Има 1000 други начин да се намали изхвърлянето на храна. Да ровиш по кофите е най-непродуктивния, глупав, лицемерен и идотски начин за това. Да не говорим, че има хора, които НАИСТИНА имат нужда от тази храна и задоволен човек не би трябвало да им я отнема.Между другото, защо държавните органи не се изнтересуват от лица, които явно имат психични проблеми. Може би специалисти могат да помогнат, когато болестта е в начален стадий.

45

do 50

преди 7 години

До от първа ръка Пък един приятел на мой приятел негов познат му казал...

44

додо

преди 7 години

Само не знам как отделя веганската храна от невеганската. Има и риск за здравето от поглъщане на полуразвалени продукти... Ако нещо не се промени към по-добро в тая държава, ще настъпи Содом и Гомор...

43

сминдух енд чесън

преди 7 години

У нас най голямо разпространение имат категорията граждани тип "free meatball", те са продукт на експериментите на комунистическата партия през годините и неуспешния опит от комунист да стане цивилизовано същество.

42

Анонимен

преди 7 години

Алооо, "успели българи" какво означава - че ходят на работа, така ли ?! хахахахахахахах

41

Анонимен

преди 7 години

Капитализмът на запада обича да създава тотално объркване и хаос където населението е по-неграмотно и неосъзнато все още, и като хората в тези райони се озлобят достатъчно и започнат да стигат до крайности, до конфликт, да започне да им продава оръжие. Повечето от вас не знаят къде се намират, докато не са никак мързеливи, после се чудят защо става така или така, ами всичко си има последствия, нормално развитие на нещата, балансиране, проста физика. За природа няма да говоря, нека да е изненада.

40

кольо

преди 7 години

според мен веганите са нормални хора, а ненормалните са стадото което в момента се вижда докаде ни докара... промяната е неизбежна... всеки казва веганите са крайни, а що не се оглдате малко в себе си...

39

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно, голяма част от богатствата на запада са присвоени от африка - на сила. Питайте кралицата майка на Великобритания колко злато си е откраднала от африка :D И да беше само тя, всеки ходи там и граби каквото може, както може, за сметка на тамошното население, което заради мизерията и злоупотребите го изби на краен ислямизъм.

38

Анонимен

преди 7 години

Живял съм в Русия, храна има само в големите градове, останалите хора ядат картофи и зеле, моркови и царевица...Другото са евтини вносни изрезки от Западна Европа и Щатите. Никакво зърно не изнасят, а го внасят от бившите републики на ссср.Хората са бедни, гладни, болни и аллкохолизирани.Затова репортажите са само от големите градове, но има видеота в нета, там се вижда мизерията.В Русия и ю. Америка няма капитализъм, а мафиотско- олигархично управление.Венецуела, Куба и С.Корея са гладни

37

Анонимен

преди 7 години

В Африка бедата не е в малкото храна, а в необуздания ръст на населението - простотия. Проблем на търтеите в ООН.Африка е най-богатия континент - целия западен свят благоденства от богатствата на Африка, там са всички суровини нужни за модерния живот на запад. Ангола и Нигерия са в първата петица по износ на нефт - преди Венецуела. А размножаването е защитна реакция - ако не се размножаваха така Африка щеше са се обезлюди за 20 години въпреки че има толкова богатства.

36

Георги Шопов

преди 7 години

Помияра писал статията на место да напише причините довели до оскотяване пише глупости.Е да даде бог тои и децата му и управляващите да се издигнат над нещата и да ровят в кофите.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Явно тук има 1-2 "анонимни" природомразци и човеконенавистници. Няколко уточнения към неграмотността им.1. При капитализма има евтина и скъпа храна. Евтината е масова и вредна, ГМО.2. В Русия има много, страшно много храна, вземи самолета, ако ти платят, и *** на руска трапеза.3. В Африка бедата не е в малкото храна, а в необуздания ръст на населението - простотия. Проблем на търтеите в ООН.4. При капитализма има страшно много гладни, противоречиш си - Африка, Лат. Америка..

34

Анонимен

преди 7 години

Не им давайте акъл на "умните" пчелички на системата, оставете ги да си се самоунищожат докрай. Не остава мн, вече промените се забелязват навсякъде по света и стават все по-контрастни, а нещата даже ще се ускоряват.

33

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТези физици които взимат 400-500 лева не са гъвкави. За да успееш при капитализма трябва да си гъвкав и находчив - може да станат крупиета щом са физици, могат да започнат търговия или да отворят заведение. Трябва да разберат, че при капитализмът пазарът е най-добрият регулатор, щом професията им не е платена значи не е необходима и трябва да се ориентират към друга работа - това са комунистически измишльотини, че всеки имал призвание и работи това което му харесва.

32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРусия е капиталистическа, дори по-капиталистическа от страните в Европа. В Русия станрта на живот е много по висок от този в мизерната евроатлантическа България. Русия е най-големият износител на зърно в света.