138

Анонимен

преди 8 години

Германия е чорбаджията на Европа. И така ще си остане.

137

Германия

преди 8 години

Кьолн 2023 година. Германия е разделена на мюсюлманска и християнска част.

136

Анонимен

преди 8 години

След новогодишната Кьолнска нощ, Германия е друга.

135

Анонимен

преди 8 години

Никой не го интересува турция. Европа се интересува от други проблеми.

134

Анонимен

преди 8 години

До анадолски:А ти като превъзнасяш военната мощ на Турция, какво си?В момента Турция се приближава до имиджа на Северна Корея.

133

Рачко Мустачко

преди 8 години

ДО АНАДОЛСКИЯ ТАРИКАТ:Вие турците не се правете на големи дяволи,защото от края на Втората Световна Война до сегасте изяли стотици милиарди долари безвъзмездни помощиинвестирани във вашата индустрия и военна промишленостот страна на САЩ. Трябва да разберете че след като веднъж сте си дали"задните части под наем" измъкване няма да има, защото Запада ще ви докара до там че . . .сами да си говорите !?

132

Анонимен

преди 8 години

Простите хора не могат да отгледат полезни за човешката цивилизация деца.Това е причината да има терористи. Достатъчно стегнато ли го написах, Анадолски?

131

Анонимен

преди 8 години

Световният проблем е в *** глави и екологията.След някоя и друга година на оцелелите ще им се иска да не са се раждали на тази планета.На фона на реалните проблеми не ми пука за егото на Ердоганчетата.

130

До 240

преди 8 години

Да, от поста ти ясно си личи разликата между качество и количество. Толкова много безмислени думи....

129

простака

преди 8 години

Третата световна война е замислена да стартира като "война срещу исляма" (защото е нужен враг) , на реално е (тя вече тече) - Икономическа война , чиято цел е - решаване на световният проблем на "икономиката на *** пари и лихвата"!

128

Анонимен

преди 8 години

В Европа НАТО е Турция. Втората армия в пакта. Върти го сyчи го това е. В НАТО или не е залък с който ще се задавиш.

127

Анонимен

преди 8 години

Анадолски не разбрахте ли с Ердоган, че национализмът не е на мода вече?Какво, ако Турция е велика?Преди всичко Турция,Пакистан и целият ***-свят трябва да си контролира раждаемостта, защото произваждат по много де-били.Няма нищо обидно в истината, пич.Прости хора с много деца произвеждат некачествен човешки материал.Нали разбираш, че качество и количество са различни величини?

126

простака

преди 8 години

Хайде малко поразмърдайте сивите клетки , разсъждавайки в следната посока:1. Какъв ефект се получи, след неуспешният преврат? Отг. - укрепване на Ердоган, т.е. изключително силна еднолична власт. Т.е. силен враг !!2. Кой има нужда от силен враг , за да се "бори с него" и да го "демократизира"3. Какви проблеми решава този КОЙ , влизайки в "битка с врага на демокрацията"?4. помръдна ли нещо в света на икономиката, след началото на кризата от 2008 ?

125

нн

преди 8 години

На Германия и трябва човека с мустака от Австрия от преди 100 години.

124

Рачко Мустачко

преди 8 години

А ми че на този Анадолски хубавец , интересно защо му се привиждат розови облаци в небето!Защо си въобразява че САЩ които са хвърлили милиардидолари за модернизирането на турската армия в продължениена десетилетия наред, ще позволят на Султана подобни волности!Естествено че втори преврат няма да има, но съм сигурен че вече му е спретнат сюрприз като този в Далас на Джон Кенеди, където охраната му събира с лъжичка пръснатия мозък на президента по седалката на правителствения му автомобил?

123

СЪЛЗА И СМЯХ :D

преди 8 години

До АНАДОЛСКИ 223ЗНАЧИ ПРИЗНАВАШ, ЧЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ ТУРЦИЯ ОТ НАТО ВЕЧЕ НЯМА ДА Я ИМА А ЩЕ СТАНЕ НА ПАРЧЕТА ЩОМ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ЩЕ Е КАТО РАЗГРАДЕН ДВОР ЗА СИРИЯ ИРАН И ДРУГА *** АРАБЕСКА ДА ДОСТИГНЕ ДО БЪЛГАРИЯ :D

122

Анонимен

преди 8 години

Като ти харесва да се назоваваш Анадолски, хубаво, не разбирам в какво искаш да ни убедиш?

121

ЧАС ПО-СКОРО!

преди 8 години

ТУРЦИЯ Е БИЛА ВКАРАНА В НАТО ГЛАВНО ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!!!-----------ТОВА Е БИЛО ЗВЕРСТВО ОТ СТРАНА НА АНГЛИЯ СПРЯМО СВЕТА ДА ВКАРА В НАТО ЕДИН ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ!----------И АЗ ЩЕ ВИКАМ РЕДОМ С ТУРЦИТЕ!!!! ВЪН НАТО ОТ ТУРЦИЯ ВЪН ВЪН ВЪН !!!!!!!

120

до 216

преди 8 години

Ами да излзат от НАТО турците, още по-добре. Не им е мястото нито в ЕС нито в НАТО.

119

Анонимен

преди 8 години

Турция принадлежи на два свята и от самите турци зависи какво бъдеще ще изберат.Илюзиите са лош съветник, колкото по-бърза изтрезнеят от опиянението на мига, толкова по-добре за всички.Реалността е война пред прага им.