84

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 97Не може без завист и злоба. Типична народна черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни

83

ВП,ПНР

преди 7 години

Братушките са велики! Да им връща Аляска Тръмп. Мразя го, ама ако ще им я връща, да идва на власт! Да живее Путин! Да живее велика Русия!

82

Анонимен

преди 7 години

ТРЪМ ВОДИ ПРЕД АМЕРИКАНСКИЯ ВАРИАНТ НА СТАНИШЕВ.

81

Наблюдатеп

преди 7 години

Толкова злоба и ненавис към Путин само вдига рейтинга и нищо повече.Хората не пасат трева и виждат кой какво говори и какви ги върши.

80

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ще върне Аляска на Путин.

79

Херодот

преди 7 години

"Борбата на САЩ винаги е била за световна доминация и разрушаване на Русия..."Като пишеш "винаги", познаваш ли историята? На кого Съветска Русия дължи индустриализацията през 30--те години на ХХ в., да не говорим за решаващата помощ на САЩ през Втората световна война? СССР си се разпадна поради собствената си икономическа и идеологическа несъстоятелност. Което ще сполети и днешна Русия, ако Путин управлява достатъчно дълго.

78

пророка Олег

преди 7 години

Борбата на САЩ винаги е била за световна доминация и разрушаване на Русия - едиснтвената страна в света, която може да се опълчи на налагането на "демокрация" . Всякакви средства се ползвата за да се свали Путин от власт. Безпрецедентни в историята на света. Ако го няма него Русия я чака Юго сценарий. Тръмп не желае това , зашото е бизнесмен а не политик. Той иска здрави финанси, ниски данъци и нисък дълг. КАто всеки собственик на фирма. След Килъри няма да има свят изобщо....запишете си го.

77

пророка Олег

преди 7 години

света ще се затрие и ще тъне в морална нищета благодарение на такива "автори" като този написал статията. Всичко различно на този свят се заклеймява като опасно. И Путин и Тръмп искат по дпбър свят без войни. И двамата искат ззаздравяване на националния суверенитет и решаване на вътрешните проблеми. Лобито на КИлъри ще въвлече света във война, помнете ми думата. Зад нея стоят много повече пари от колкото има Тръмп. НЕдемократи4ната избирателна система на САЩ ще доведе до идването на Килъри !!!

76

Анонимен

преди 7 години

"Политически коректното" говорене е най противното на народа. И докато схванете, че нещата трябва да се наричат с имената им много негативи и последиците им ще събирате. Само силните казват нещата такива, каквито са и правят, каквото кажат.

75

морски

преди 7 години

Тръмп президент,за да спре диктатурата на САЩ.

74

kireza

преди 7 години

ТЪПОТИИ

73

Русначе

преди 7 години

Ядрените ракети се гърмят в САЩ, моля. Русия да е в безопастност! Все пак сме славяни, от една род сме, не трябва да се п.люем!

72

Martin

преди 7 години

Код Олимп.... Ти или си *** или, като малък си падал на кратунката си. Как можеш да твърдиш, че руснаците разбиха Сирия бе ***. Русия е единствената причина да не е изпепелен целия свят от янките. Всички злини на този свят идват от болните амбиции на шибаният америкоски елит. Искат контрола на планетата за да могат да оковат и мен и теб и на *** оная работа за да им работим, да ги слушаме, това им е демокрацията. Да, аама не, чичко Путин каза НЕ. Ще има радиоактивна Америка, скоро.

71

Рушина

преди 7 години

Какво пък и има на Русия? Русия е грамадна могъща характерна и полезна държава!

70

Анонимен

преди 7 години

Чичката с големите букви, ай вземи научи тоя Caps Lock първо, пък после бистри световната политика.

69

Оля

преди 7 години

Който пл.юе срещу Русия, пл.юе срешу България и срещу баба си, пра баба си, дядовците си, цялата си рода и себе си! Да живеят братята руснаци!

68

Настя

преди 7 години

Това заглавие е обида за Путин. Той не е такъв, той е истински президент, и то на цялата велика Руска Федерация!

67

Анонимен

преди 7 години

Код Олимп е олимпиец в дисциплината неграмотност и Титан на безсилната злоба и безполезното запенване от яд.

66

Русия

преди 7 години

Без братушките щяхме да сме до никъде. Първоначално щяхме да сме полу-българи полу-турци, после щяхме да говорим само на немски, щяхме да крещим Х.аел Х.итлер! Да живее Русия!Велика държава!

65

Анонимен

преди 7 години

СилУзите?! Май си нИграмотник.