316

Anon

преди 7 години

А бе този Професор не се ли подвизаваше в този форум с едно друго звучно име на планина? Същите тъпни и лъжи. Левски бил казал... Като го влече към Западна Европейска България да заминава за Монтана и Видин / там нещо казваха за този край на ЕС...бил най-бедния/ и от там да се радва на хипермакети ,пълни с горди европейци, фрашкани с пари и да слави ЕС и Щати.

315

до 387

преди 7 години

След никаква доставка не започва да тече лихвата.Лихвата (167 000 евро на ден) тече от момента на Решението на арбитража.Нали се досещаш, че няма да я плаща Банкянският редепунгел ?

314

Анонимен

преди 7 години

Русия си иска бързо парите за АЕЦ "Белене", явно закъсацията при "братушките" е много голяма и бързат да си приберат данък Русия от България.

313

до 381

преди 7 години

Дай да ги инсталираме в Долна и ГрафаАма ти помисли ли си добре, защото ГРАФА (ИГНАТИЕВ) също е руснак.Нали продажниците и лакеите мразите всичко руско.

312

Анонимен

преди 7 години

До 378Пo принцип е така, но според арбитража, руснаците трябва да доставят произведеното според тях оборудване, лично аз се съмнявам че е произведено и че някога ще бъде доставено, а и лихвата започва да тече след доставката

311

Анонимен

преди 7 години

650 млн са точно една база на ПРО + две ескадрили Ф16.Дай да ги инсталираме в Долна и Графа, па да видим стиска ли им.Бах ги в кьопеците азиатски.

310

Анонимен

преди 7 години

Напиши в търсачката Карфур фалира и виж. Фалитите тепърва започват----------И затова ли трябва да строим Белене, за да спасим Карфур?Я да го дуууат путинистите.

309

Анонимен

преди 7 години

Кой го караше борисов да говори глупости за гьол а? Сега хем нищо хем и да плащат българите? търсели инвеститор, нали бяха намерили в катар чудеса щяха да строят, писти за формула 1, небостъргачи, какво стана?

308

Анонимен

преди 7 години

До сега трябваше да им е платено, а не да се ослушват накъде ще задуха вятъра. Има пари в резерва и те са точно за това - за непредвидени обстоятелства

307

Анонимен

преди 7 години

Калинките разправят за 550 млн., руснаците за 620 млн. евро.Последно колко са?

306

Анонимен

преди 7 години

Путин пое държавата в труден момент и я издигна пак до световна сила, до степен, че ***, демокрадльовци и гейроаналисти да ***.

305

Анонимен

преди 7 години

Ама верно другаретО се излагат, над 300 коментара и да не са споменали за Костов и БГА Балкан, срамота другари )

304

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 366Дрънкаш глупости. В България тока е евтин.

303

БОКО-ТИКВОКО

преди 7 години

До Не сме забравили браво бе юнак,знаеш ли колко малко акъл имаш в това което ти тежи на раменете

302

Анонимен

преди 7 години

Тя е ясна,че мамулът така или иначе ще то ядем без значение какви салта и врътки ще се правят!!!Въпрос на време е поредният милиарден външен заем!!Хубаво ,че има откъде да се теглят и кой да ги дава без да пита за гаранция,но после става интересното,когато кредитът стане изискуем!!Тогава настава часът на истината,потенето и плача/справка-един наш южен съсед по чийто стъпки уверено крачим следа в следа/!!

301

Анонимен

преди 7 години

Чуда се дрОгарето как не са подхванали още темата за Костов и БГА Балкан) те мали са си малко като развалени грамофонни плочи и като зациклят ...

300

Анонимен

преди 7 години

Закона за фотоволтаиците беше наложен от евросъюза. Както и много други закони. Както и турското "присъствие" в Батак. Както и европейските електроразпределителни дружества. И водоразпределителни дружества се опитаха да ни налижат. Европейски. И други рабори ни наложиха и ти затова сега лижеш ***, пишейки антируски лозунги за да се издържаш. И да си издържаш семейството. Вместо да работиш нещо, което ти харесва. А сега се излагаш само в интернет ;))

299

Анонимен

преди 7 години

Я влезте пак в релси че темата нещо се измести

298

Анонимен

преди 7 години

До 366Па щото се управлява от дрОгаре минали школовката на Масква, там за икономическа ефектвност не се учи

297

Професор

преди 7 години

Практикер фалираха защото нямаха късмет. Айде лягай да спиш или да си четеш там трудовете на Маркс и Енгелс.