26

n.d

преди 7 години

Да грабваме пушкалата,че лошо става.

25

ами

преди 7 години

До АНАДОЛСКИ 42то само китайците да ви метнат и ще ви смачкат...ако и индийците им помогнат ние европейците дори няма да трябва да се намесваме. а не важно количеството а качеството...вие с един израел не може да се справите щели сте да мачката запада

24

АТАКА

преди 7 години

Tрябва да идват, те са необходими за България.Трябва да се сливаме с тях. Защото са по-качествени и ще ни съживят като народ и държава.

23

а бе анадолски

преди 7 години

кажи , че си местан !!! много ревностно защитаваш работодателя си ердо !! и с това копи-пейст плащат ли ти за троленето ???малко творчество прояви

22

и защо

преди 7 години

до 31 смяташ , че бежанците ще идват ако няма да имат право да работят ,да извикат семействата си , няма да получават кеш пари а продукти . те ще идват ако ги посрещаме и им застиламе черввени килими като меркел но нея скоро ще я отсвирят и ще дойдат политици като орбан,саркози,тези в полша.

21

явно , не четеш

преди 7 години

до анадолски 31новините...я отговори колко бежанци е приела унгария .....няма значение колко искат да дойдат....въпроса е колко ние искаме да приемем !!да чу какво казаха австрийците...50 000 само ще бъдат гегистрирани за тази година а после затварят границите . да не си мислиш , че сме длъжни пред някого да приемаме всички !!! както англия ще се оттегли от подписа си в европейската харта за човешките права така и ес може да я замрази...тогава няма да имат повече права да идват !!!

20

не бе ти отговори

преди 7 години

до 23като боко говориш...ердоган строи....ердоган прави...ердоган опрашва !!! няма ли други в тази държава и ердоган не е ли на изборна длъжност , ....все е дно той движи турция !!! турция има БВП само защото запада позволява това !!! ако се наложат едни икономически санкции за 1 година турция ще фалира...ами то само липсата на 5 млн руски туристи накара ердоган да се извини на ***...ако им блокират износа,туристите ,капиталовите потоци има сами да си ядат зарзавата

19

АХАХ

преди 7 години

ТИЯ КЪРЛЕЖИ ЩЕ НИ НАЛАЗЯТ И ЩЕ НИ ТРЕПЯТ КАТО МУХИ..ТЕ ДРУГО НЕ МОГАТ ОСВЕН ДА ПЛЮСКАТ,ДА СЕ ВЪДЯТ И ДА УБИВАТ.

18

Странно но факт

преди 7 години

Колкото и странно да ви звучи малко по-надолу е написана истината - България в момента има интерес от стабилна Турция. Ако преврата бе станал наистина, то в момента щяхме да преливаме от бежанци и да не знаем къде се намираме. Надеждата ни е ЕС да се споразумее (обърнете внимание на думата разум) с Ердоган, ако трябва да плати, да прекрати конфликта с Русия и да се спре войната в Сирия. Това е единствения начин, всичко останало са празни приказки.

17

Неа

преди 7 години

Властолюбците виждат старите кадри като заплаха за интеграцията , защото могат и да не се подчинят . Всъщност ние всички имаме правото да не се подчиним ... ...

16

Неа до 15

преди 7 години

Реалността е съвсем друга обаче . Истината е че до края на август МОН ще одобри 2 проекта свързани с бежанците . Проектите са до 2018-2020 ... Отделно в Министерството на отбрана се готвят да сменят кадри . А в МВР ще съкратят няколко хиляди щата за да открият нова структура с нова дирекция . Незнам как звучи ... Но аз мисля че който не е съгласен с новостите просто си го освобождават от длъжност и толкоз . Без обяснения . Просто не си подходящо толерантен

15

я посочи

преди 7 години

до 17 една мюсулманска страна която е в добри отношения с съседска страна от друга религия !!! ами вие от една религия се избивате-сунити срещу шиити да не говорим как мислите за друговерци !! никой не тръгва ако знае , че няма да бъде посрещнат добре !!! лесно ес може да наложи таван на бежанците и тогава просто ще зарворим границите. ердоган е вреден за всички ....просто още не е станал султан да си покаже рогата !!

14

Лермонтов

преди 7 години

Какви са тези оптимистични планове нанашите "кухи" политици за избори на 6 ноември,като не се знае през следващите месециТурция няма ли да отвори вратите на бежанските си лагери и страната ни да бъде "изпотъпкана" отот невиждана по мащабите си . . . бежанска вълна !?

13

тик так

преди 7 години

Не знам какво се е провалило но България е чакат тежки дни с тази бездарна и престъпна политическа класа която предаде народа и страната,хуните са близко и всеки трябва да е готов за тежък живот и отбрана.

12

Наблюдател

преди 7 години

ЕС лидерите немогат още да разберат нещо елементарно, страните членки трябва сами да вземат в ръце охраната на границите, а не да разчитат на главатари на мракобсни режими!Разчитане на такива е потресаваща глупост!

11

мигрантите ще

преди 7 години

тръгнат ако знаят , че ще ги псорещнат с отворени обятия . нека всяка страна обяви колко иска да приема ...2-3 000 за пред хорски срам , после да заяви , че семействата НЯМА да бъдат събирани , че мигрантите няма да имат право да работят и няма да се търсят начини да ги интегрират защото са САМО ВРЕМЕННО пуснати в ес, при нарушенят незабавно екстрадиране. няма да получават кеш пари а стоки в натура и съм сигурен , че няма да има много желаещи .

10

Анонимен

преди 7 години

този докато не разгони всички от ЕС няма да се успокои.

9

Анонимен

преди 7 години

този докато не разгони всички от ЕС няма да се успокои.

8

Неа

преди 7 години

Ама точно заради това ЕС подкрепи Ердоган .... За да не стават разправии , защото много столчета ще се разклатят ако тръгнат прекалено много бежанци ... Властолюбците са наясно че народа е на ръба на толерантността си ..

7

Анонимен

преди 7 години

Ако му стиска на мустака да ги пуска. На този вече ттябва да му дадат Оскар за ролята на Първи терорист. Айде да ги пуска вече, стига фасони.