179

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-скоро се отървем от дърташка плява (тип Фаса) толкова по-добре за всички ни!

178

Анонимен

преди 7 години

И така, да обобщим някои коментари:Благодарности за колежките на Мария от заведението /и на тях не им е чиста работата/, че не са извикали полиция заради откраднатия оборот, поради което тя е не е била арестувана /примерно/, което е дало възможност на всеизвестният изверг - Фаса да подмами и изнасили точно нея - невинната, но храбра Мария, която "свършила едно обществено полезно нещо" /цитирам 212/

177

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 211Като знам в България колко често и коректно се плащат заплатите не мога да кажа че тази нейна постъпка е 100% некоректна! Щом не са викали полиция значи и на нейните колежки не им е била читава работата! А какви други провинения и присъди има Мария??А колко присъди е имал Фаса?? На колко години е бил фаса - 62! Това не са малко години през които да можеш стига да искаш да се рехабилитираш и промениш към добро! Мислил си е че все така ще му "върви" по вода ама се е заблудил!

176

Анонимен

преди 7 години

При всички положения Фаса е трябвало да изгори още преди много време. Не знам какво е момичето, жертва или не, но е свършила едно обществено полезно нещо.

175

Анонимен

преди 7 години

До На гости 210Може! Това явно се е доказало при аутопсията! Хормонални нива и прочие и прочие.За да пуснат момичето не е случайно!

174

На гости

преди 7 години

Младата дама е била подмамена,- оригинално обяснение. Защо не отиде на гости на свои приятели.На 62 години стар мьж -може ли да има потентност .

173

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 208На нея да и бил дошъл акъла на 18 години за сметка на 62 годишния на който акъла никога не е бил в синхрон с възрастта и действията му! Ама ги пишете едни анекдоти та ви личи колко сте пораснали! :)))))))))

172

Анонимен

преди 7 години

Тоя е искал да я прекара без да и плати и тя му е теглила ножа - пошла история. И двамата си заслужават съдбата, той покоя, а тя нека сега полежи няколко годинки в затвора да и дойде акъла и да знае, че първо трябва да иска парите а после да предлага услугата.

171

Анонимен

преди 7 години

Това ще и струва няколко години затвор. Убийството си е убийство. А ако се окаже че е искала да го обере след сеанса и затова го е убила може и до 20 години да и дадат.

170

Анонимен

преди 7 години

В случая говорим за един добре замислен, трениран и разигран сценарий. Няма абсолютно никакво съмнение, че момичето е имало нещо повече от приятелски взаимоотношения, а дали говорим за пари, дрога или имоти е друг въпрос. Разминавания във версиите, много въпроси и ясен резултат - убит. Дано следствието работи без натиск.

169

Анонимен

преди 7 години

Да си припомним разказа на майката: Върнала се дъщеря й цялата в кръв и поискала да извикат полиция. И тъй като Мария е научила за смъртта му на другия ден, като минала от там, не става ясно какво е казала майката когато се е прибрала дъщеря й.А Не, успокой се, няма да викаме полиция. Утре ще отидеш да видиш как е и ако трябва ще намерим адвокат.Б Няма да викаме полиция, защото ... ще се обадим на ... В Майката лъже че дъщеря й се е прибрала, а Мария е била другаде и на връщане минала оттам

168

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 192И така да е! Нека тарикатите си научат урока - тарикатлъка не е постоянна величина! :))))))

167

Стари хора-лесно се

преди 7 години

Решила е че лесно ще го обере и от емоция го е убила.....по филмите толкова много убийства се показват.

166

Българин

преди 7 години

Браво на момичето

165

Анонимен

преди 7 години

До LANSKIГледай но не пипай да не ти плесеняса фаса!:)))))))))))))

164

LANSKI

преди 7 години

ТАЗИ САМО КАТО Я ГЛЕДАМ , НЕЩО............

163

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 197И Фаса си е мислел че ще му се размина ама този път - ядец! :)))))

162

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 197/198Ето как се гледа на подобни случаи на запад! Той- 62 години с богато криминално минало! Тя - на 18 години без криминално минало! Отговорността винаги се причислява на този който е на по-преходни години! На всичкото отгоре - на преходна възраст плюс криминално минало при това за изнасилване което показва че не си е взел поука от преди! Няма шанс!

161

Бат 5

преди 7 години

Браво на този доблестен мъж - адвоката Димитров!Държи се ерудирано и адекватно.Да го подкрепим с каквото е възможно при процеса!Горката Мария -жертва на абсурдната ситуация в България с разхождащи се нескопени нерези. дето не се свенят да налитат и на псохично не-съзрели момичета.

160

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 192Нищо не трябва да и дават! Отговорността е изцяло на дъртия! Щом е на 62 години и му не е още дошъл акъла у чутурата която я има за глава да си бере гайлето! На всичкото отгоре пък е бил и с едно прекрасно минало на - МИРЯНИН!