59

Анонимен

преди 7 години

Отдавна е решено кой ще е следващия "президент" на Америка. Тръмп играе злодея в политическия кеч и по холивудските сценарии е предвидено той да загуби.

58

Анонимен

преди 7 години

Много интересно какви песни ще пеят ............. българи, когато за президент ще бъдат избрани тръмп

57

Dbj

преди 7 години

Русофили ,разберете,че подкрепяйки Тръмп си вкарвате жесток автогол.Само помислете , кой предпочитате за враг от двамцата и ще разберете за какво ви пиша.Тръмп ако беше удобен на Путин , отдавна да го беше подкрепил ,нали.

56

селякът

преди 7 години

Зелен палец нагоре за лудия Тръмп и видрата Путин, червен палец надолу за баба Меркел и Обонго.

55

Патриот

преди 7 години

Brexit -Путинпрезиденстви избори в САЩ-пак Путинхакнати мейли-Путиннасрал се спонтано реднек-Путин и пак ПутинЕ *** олигофренската пропаганда бе.как не ви писна,луд умора няма явно!

54

Анонимен

преди 7 години

Глупости

53

анализатор

преди 7 години

Путин и Тръмп като добри партньори са една добра комбинация за целия световен ред. Крайно време е начело на САЩ да застане човек с руски манталитет, който да ги стегне защото в момента цари пълна анархия след управлението на Обама. Освен това Тръмп е човек, който усеща че с руснаците трябва да се работи, а не трябва да се дразнят както прави Обамата. Путин колко пъти си го каза човека - постоянно отхвърлят нашите оферти и се правят на интересни. Е до какво ще доведе това? Трябва колаборация.

52

Анонимен

преди 7 години

"До Анонимен 92 Пак лъжеш наизуст. Затова руснаците не ги интересуваха никакви загинали пилоти , а бързаха да приберат черните кутии. Това е най-долното-пилотът си жертвал живота, а да го изоставиш като куче. Добре, че турците го върнаха на близките му да го оплачат"Целият ти коментар е пълна глупост. Руснаците живо се интересуваха от смъртта на пилотите си, пореди което наложиха санкции на Турция, скъсаха си отношенията и причиниха огромни щети на туризма и и бюджета на Турция.

51

Анонимен

преди 7 години

Само путинофилите харесват Тръмп. Едва ли не...очакват той собственоръчно да затрие САЩ и ЕС..с помощта на джуджето Путин. По-сбъркан мозък от путинофилския няма.

50

СЛАВА РУСИ

преди 7 години

Дали ще стане СССР и USA-USSR?

49

Анонимен

преди 7 години

"За да свали жена- летец руския самолет има само два варианта: или "асовете" са измислени герои , или самолетите са бракми, като москвичите. А дали не е възможно и двете?..."Самолетът се е връщал от бомбардировки в Сирия с изчерпан боен товар, тоест без възможност да се защитава. Турците направиха голям гаф сваляйки самолет, кой не е заплаха за националната им сигурност.

48

Анонимен

преди 7 години

Имаме сблъсък на две позиции; едната е тази на действащото правителство САЩ, което съвсем ясно заяви, че "завещава" на Хилъри наследството да продължава студената война с Русия, другата позиция е тази на Тръмп, който възнамерява да прекрати напрежението. Не знам с какъв акъл очаквате да подкрепя позицията на марионетката Хилъри. Казвам "марионетката", защото Тръмп е независим и е очевидно, че цялата репресивна машина на САЩ е срещу него.

47

Анонимен

преди 7 години

Сащ и Европа вместо да се притесняват за полуостров Крим Да се погрижат за Братска Украйна нали искаха да се Разграничи от Русия Ето сега имат възможноста да я направят като Ню Йорк или Хонг КонгКво толкова има в тоя Крим Там хората си живеят както предиВ Украйна обаче цари Хаос и МизерияЕс и Сащ имат поле за самоизява Да оставят Кримчани да си живеят както ИскатДа помогнат на Украйна Че я е Закъсала много Зле

46

Анонимен

преди 7 години

"На сутринта, след като Великобритания гласува да напусне ЕС миналия месец, Путин се опита да звучи безпристрастно,"Нека да изясним едно нещо; Путин не се е опитвал да звучи безпристрастно, позицията на му беше АБСОЛЮТНО безпристрастна през цялото време. Не е изразявал нито мнение по въпроса с Брекзит, нито се е опитвал да влияе на събитието, просто го остави да се случи и дори след като се случи, не е злорадствал.

45

Анонимен

преди 7 години

80 Нищо не знаеш толкова територии има разменени между РСФСР и УССР , чий са според теб Курск , Воронеж, Ростов на Дон

44

Анонимен

преди 7 години

"Разпадането на СССР беше за добро, това беше неествствен съюз - същото днес виждаме в ЕС."Разбирам ти гледната точка, но представи си, че България бидейки в състава на ЕС формално й се размият границите и се раздели с част от територията си. На книга пак се води част от ЕС, станало е някакво разместване, но нищо особено. Сега си представи, че ЕС се разпада както СССР и България осъмва без тази територия без пушка да гръмне. Точно в това положение се намираше Русия относно Крим.

43

Калина до 74

преди 7 години

Е, позволи ми да мога да чета: ... Предизборният щаб на Хилари Клинтън заяви, че Русия стои зад хакването на компютрите на Националния комитет на Демократическата партия с цел да подкопае кандидатурата й."

42

до 69

преди 7 години

Разпадането на СССР щеше да е за добро, ако бившите членки нямаха неуредени спорове помежду си. Русия си има достатъчно територия, но по отношение на Украйна имаше неуреден въпрос, който беше решен. Крим още в началото на 90-те искаше независимост от Украйна, но никой не му я даде. Не съм съгласен с твърдението, че без разпада на СССР, Русия е нямало да бъде световна сила, Русия е правоприемник на СССР и още по времето на СССР изгради световният си статут.

41

Калина

преди 7 години

Гледам, доста руски капацитети тук се изказват.Същите, които говорят колко слаба е Русия, моля да ми отговорят, след като е толкова нищожна, слаба, бедна и още куп глупости, как така се случва, че Клинтън твърди, че може да повлияе на такава "велика" държава като САЩ и то за президентските избори!? Нещо май нечии *** са пожълтели?

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"САЩ е главният виновник за разпада на СССР"Разпадането на СССР беше за добро, това беше неествствен съюз - същото днес виждаме в ЕС. В състава на тромавия многонационален и мултикултурен СССР Русия никога нямаше да стане световната сила която днес протовостои на САЩ и е лидер на Евразийския иконимически съюз.