47

Родолюбец

преди 7 години

Жалко и тъжно за тези, които съучастват на юдео-болшевишките престъпници и участват в манипулираните им и фалшифицирани избори от 1944 г. до днес. И аз през последните години съм гласувал само за Атака, но те извъртяха възгледите си на 180 градуса и от български православни родолюбци се превърнаха в най-обикновени путинофило-сталинисти. Повече НИКОГА няма да гласувам за когото и да било и няма да бъда съучастник на престъпници в масонската им републиканска партийна система.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

46

анализ

преди 7 години

Сго-ди-ха се ... сго-ди-ха се ... сго-ди-ха се ....

45

Анонимен

преди 7 години

дотук обявените кандидатури са на Първанов - Калфин, коментираната Мая манолова, коментари за Трайчо Трайков/Гроздан караджов, цецка цачева или евентуално - фандъкова, и на този фон патриотична подкрепа за Каракачанов и Явор нотев. мисля, че другите фигури бледнеят пред последната двойка.

44

Българина

преди 7 години

Само сами ще си помогнем. Англичаните избягаха като гледам паунда решението е повече от правилно и никой не го коментира вече. Докато не си изберем националисти и патриоти България няма бъдеще. За 27 нямаше нито един патриот на власт, да започнем от президента и после парламента. Герб ни приближиха Много до Германия и ни чака трета национална катастрофа, като предишните пъти. Шанса е само в патриотите но трябва да имат власт

43

Анонимен

преди 7 години

да жалко че я няма - не че каракачанов е лош, но Джамбазки е още по-добър. той много се ошлайфа покрай ЕВропата вече не говори "едно към гьотере" както говореше преди десет години, езикът му не е като на Сидеров. Твърд е, но е и умен, прилича повече на ОРбан от други наши политици, но не му дават гласност тук. много се страхуват от Джамбазки, той е бъдещето.

42

Анонимен

преди 7 години

много се говори за "агенството" на Каракачанов, но се премълчава, че той беше на митингите когато сваляха Живков и викаше срещу член Първи. ОСвен това Каракачанов никога не е обявил русофилски мисли по никакъв начин - за 27 години не залитна по никакъв начин към БСП или левицата. да се съди по картончета е смехотворно, с тези "карточета" най-големи агенти излязоха Доньо Донев и вера мутавчиема, а хора като Луканов излязоха без досиета. И аз мога да бутна на някого картонче.

41

Анонимен

преди 7 години

Жалко, че Джамбазки няма необходимата възраст, за да се кандидатира за президент. Иначе е един от малкото ни читави политици.

40

Анонимен

преди 7 години

А Бойко си осигури подкрепата на ДОСТ

39

Анонимен

преди 7 години

до 32 - мното опростенческо виждане. Ако нямаш собствено пълно мнозинство и не покрепяш правителството никога няма да прокараш идеите си. Може да крещиш в опозиция колко си велик но с 6-7 процента очевидно не си толкова велик. нужни са компромиси и от двете страни, за да има стаблиност в държавата и да прокарваш идеите си. БСП можеха ад управляват с Герб, но предпочетоха да са опозиция и толкова години са в ъгъла.разбира се има теми по които не може да се правят компромиси, но те са рядкост.

38

апо

преди 7 години

Каракачнов ще стане президент на РБ ама друг пътНего и за президент на тюфлеците няма да го изберат!!!!

37

Анонимен

преди 7 години

Първо - турците сами по себе си не са виновни. Второ - Каракачанов е по-подготвен по македонсакта проблематика, а за мюсюлманите и *** се изказва Джамбазки, той определя линията на партията в тази насока. С Каракачанов имат добро разбирателство, една партия не е един човек освен ако не се казва Ахмед Доган.

36

Анонимен

преди 7 години

Националистите и патриотите са единствените, които могат горе-долу нещо да направят срещу ромската и мигрантската инвазия. И срещу турските апетити. Казвам "горе-долу", защото за съжаление нямаме политик от ранга на Орбан. Така, че за тези ще гласувам.

35

до 23

преди 7 години

Не гласувам, не съм член на нито една партия, но за сметка на това ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ кой политик какво казва! Ще прощаваш, но специално Каракачанов нито веднъж не е казал дума против мюсюлманите или турците. Да, критикува ДПС постоянно, но това е друга история. Хората, независимо дали са християни или мюсюлмани, арменци или турци, отдавна видяха що за типове стават членове и управляват ДПС.

34

Анонимен

преди 7 години

Цецка отпада. Кой иска да стане президент?

33

БЪЛГАРИН

преди 7 години

АКО МИНАТ В ОПОЗИЦИЯ ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИМ НО ДОКАТО ПОДКРЕПЯТ НАЙ-КРАДЛИВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ НИКОГА

32

сминдух енд чесън

преди 7 години

Защо доносниците ги наричате агенти?Разликата е огромна.

31

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов достига нови висоти в падението си като личност и политик. Да се договаря и обединява с един многократно осъден престъпник и да подкрепя адвоката му е меко казано фарс.

30

Анонимен

преди 7 години

ами доста по-добре от цачевици, първановци и кой знае какви. вероятно съществуват доста по-подходящи кандидат президенти на теория, ама нещо не им се занимава с политика..

29

Анонимен

преди 7 години

Мутрата мисли сега - да бъде или да не бъде...президентин. Хамлетовски въпрос. Мисли. Обединител. Кой.

28

Анонимен

преди 7 години

Според мен по-добрият вариант беше Нотев да е кандидат за президент!