70

Исмаил до 101

преди 7 години

Кой предаде Левски-попКръстьо????Кой го осъди?Със сигурност обаче се знаят имената на четирима българи, които са участвали в съдебната комисия и са пратили хладнокръвно на обесване Апостола.Това са :1. Хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович, член на държавния съвет към империята. По-късно след освобождението той се оказва и един от първите дарители, ко2. Мито Панов Каймакчийски, член на ръководството на българската църковно-училищна община,3. Хаджи Мануил (Мано) Стоянов, член на софийския меджилис и4. Петър (Пешо) Тодоров Желявеца, член на софийския меджилис.ито

69

До 98

преди 7 години

Така наречените "патриоти "не знаят нищо за Левски, само се лепят по името му, като гнусни мухи

68

ognyanz

преди 7 години

Бурките не са мюсюлманско облекло. В корана такова нещо няма. Тези, които го приказват, просто се притесняват да не загубят доларите от Саудитска Арабия. И да не ни плашат с последствия - като искат ислямски загони - границата с Турция е съвсем наблизо.

67

Анонимен

преди 7 години

Който иска да ходи с бурка ще отиде в страна където е нормално да се ходи така, а който иска да е европеец ще трябва да има съответния вид. Стига с тези измислици и опъване на нервите. В крайна сметка никой не ги кара на сила да стоят в православни държави.

66

Анонимен

преди 7 години

Преди малко препрочетох "Предсмъртното писмо"на Левски,ако го прочетат патриотите,как ли ще реагират,защото там се казва ,,че които сее омраза на верска или етническа основа с цел да се стига до убииства или трупане на богатства:Смърт,смърт и пак смърт"

65

Забраната за..,

преди 7 години

сутиените е ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ

64

Анонимен

преди 7 години

Не ни плашете ***!!!!

63

дан-тан

преди 7 години

Помаците са Муслиманин от край време ;) за тях недей се притеснява.Исляма при тях е по убеждение,а не като "някой"религия по традиция.

62

Браво "ЕДИН&quo

преди 7 години

Най-после се появи здравомислещ човек сред ненормалните типове тук

61

Един

преди 7 години

Българите са православни християни точно толкова, колкото аз съм китаец! Огромен процент от българите, ходят на църква само по празници и то заради традицията. Масово не се познава Библията, молитвите и християнските ценности! Ако си мислите, че псуването, обидите и омразата са ценности, имате много здраве! И в това време-пълно в Бг с патриотЕ! Всички размахват етнически доктрини, Левски, чест, слава... Нямате най-малка представа, колко сте жалки...

60

Анонимен

преди 7 години

България била християнска държава аре стига Бе ама наистина ли,моите наблюдения са че България е атеистична държава,ако за православен се смята човек,който ходи на църква само по празници,тогава съм съгласен,но той не е православен,а го прави по традиция ;) където всички там и гол Асан ;)

59

ПЕТКО

преди 7 години

До Исмаил до 76Научи се да пишеш на български . Ако не ти харесва в България емигрирай . Никой никого не кара да празнува празниците на другия . Не взимай помощи от държавата щом не я смяташ за своя . В България има мюсулмани българи *** и турци и това никой не го отрича .

58

Нормален българин

преди 7 години

До Исмаил Остави го, тоя се изживява, като новия Левски.ха ха ха

57

Анонимен

преди 7 години

При арабите "божествено предписаното" фередже е измислено за да крият грозните си жени, които пък за сметка на това са похотливи, с мустаки и едновежди. Неприятно, но факт. Единствената причина да имат и някоя друга по-хубава е, че в дълбока древност бели хора от севера са ги колонизирали и са им дари някой и друг божествен ген.

56

Исмаил до 76

преди 7 години

Правиш огромна грешка но навярно си като кон с капаци и живееш в своя измислен свят. 1. Българин не е равносилно на християнин,може да е и мюсюлманин.2. Точно вие прави мюсюлманите в Турция и ги правите турци после се чудите защо се нямат за българи!3.Презниците по православния календар си го празнувай. Защо трябва да е мой празник. Когато празнуваш Байрям и аз ще празнувам Великден..ха.ха 4. *** на лекар. Задължително!

55

До горд българин

преди 7 години

И пак си сбъркал, пише се забелязал,а не забелязъл, явно не телефона е виновен.

54

Анонимен

преди 7 години

философи - дай им да правят от Мухата, Слон . Имаме такъв Пример с вечния капитализъм и напълно и окончателно победилия социализъм . Облеклото е предписание , но бялото облекло , а не черното . По нататък има думата дядо Иван

53

Анонимен

преди 7 години

Никой не носи бурки, но те ги забраняват.Простотията не ходи по гората

52

Горд Българин

преди 7 години

Извинявам се за грешките. Пиша от телефона и не съм забелязъл. Няма опция за редактиране.

51

Горд Българин

преди 7 години

България е държава, в която основната религия е православно християнство! България официални са празници от православния календар! Националният празник на България е Освобождението на България от турско робство! Освен това е държава на Българити изначално! От претендиращите така наричащи се мюсюлмани, колко се определят като българи! До кога скъпи сънародници ще си мълчим, свеждаме глави и затваряме очи на фона на случващото се вече близо 30 години? До кога ще се примирявате със жалкия си живот!