11

Анонимен

преди 7 години

Е как да ги обичаме ксато тяхните закони са изковани сам в тяхна полза ,народа плаща те ядат ,ядат ,с* и пак ядат и няма спирка !

10

Анонимен

преди 7 години

НЕ САМО ДЕПУТАТИТЕ НЕ ХАРЕСВАМЕ ,НО И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ КОИТО ДАВАТ ТОН НА КОРУПЦИЯТА И КОИТО СИРОМАШКИЯТ НАРОД НЕ СМОГВА ДА НАХРАНИ. ДОКАТО НЕ ГИ ВКАРАМЕ ПО ЗАТВОРИТЕ ,ДОКАТО НЕ СПРЕМ АПЕТИТА ИМ НА АКУЛИ ,ЗАЩОТО ОБРИЧАТ НАРОДА НА ГЛАД БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА !

9

OMG_Lucker

преди 7 години

Добре, какви са тези 25%? Слепи ли са? Луди ли са? Глупави ли са?

8

Язека

преди 7 години

Брях...тея много рода имат бе...Цели 25 % от народа излизат...

7

БЕЗ КОНСПИРАЦИЯ

преди 7 години

Така е защото много от депутатите са подвластни на циoниcтки кръгове отвъд Океана и нямат друг избор. Или вземат или ги режат от всякакви превилегии. Средно положение няма. Подлагат ти копанята и лочиш жЪдно, ако ли не, кандидати за копанята много.Превръщат ги в долни нива мacoни, като много от тях хабер си нямат на кого продават душите си...

6

Анонимен

преди 7 години

Само 75% ли сме. В България думата "Политик " е най мръсната дума. По *** и от най грубата псувня. Политик е синоним на крадец,престъпник,мафиьот, предател, изверг,безродник, терорист, безсърдечник.

5

WTF?????????????

преди 7 години

Къде са тези 25%, дето харесват депутатите? Хайде, ГЕРБ талибаните са ясни, ама те не са повече от 10% от народа. Кой са останалите 15%!??!?!?!?!?!?!?!?!Проучването да не е правено в Парламента?

4

Баш комунист

преди 7 години

75% хахахах. Да ви таковаам и статистиката. 101% не ги харесват. И това измислено като всичко останало .

3

Анонимен

преди 7 години

България няма нужда от щатни "политици "!Всички Важни въпроси трябва да бъдат решени с референдум и след това да се събере една правна комисия ,която да промени съответния закон ,ако е необходимо ,за да се изпълни желанието на референдума !Но ,като сетя що парази.ти ще останат без работа ?!?Мани ,мани ...!))

2

Анонимен

преди 7 години

Това означава ли че само 25% са гласували за сегашните депутати смятам че е така и на какво отгоре се държат така господарски с народа народът е господар в тази страна и всички ние трябва до го разберем

1

Плювналиев

преди 7 години

Това е добре, но още по добре е ,че 50 % винаги гласуват за старите муцуни, а останалите въобще не гласуват.