71

Сатанаил

преди 7 години

Ето! Хората предпочитат да се взривят пред перспективата да живеят в наща мизерия!!?

70

капитан Силвър

преди 7 години

"Щели да депортират взривилия се сириец у нас"Ами той като е разбрал, затова се е и взривил.

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 78в Дума ли я прочете тази статия? И какво пишеше в нея - "една жена ми каза, че ..."

68

Анонимен

преди 7 години

тук се напълнило с динковчета с два пръста челца :)

67

Анонимен

преди 7 години

Наскоро излезе статия, че Неапол и Палермо ще си изпращат отпадъците в България. Правете си изводите и за хората, които ще ни пращат.

66

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХАчул е, че е пълно с *** и затова се е самовзривил.

65

ХА-ХА

преди 7 години

Докъде я докара Тиквуня................Сириеца само като чул къде ще го пращат и се самовзривил.

64

az

преди 7 години

до 70: как само си преставям съвременни младеж с iphone-a, чецовете, кредитните карти, таблетите, цял ден из MOL-a, и т.н. да симпатизира на РФ?

63

до NewYorker

преди 7 години

Швейцарците си оттеглиха молбата за членство в ЕС...Защо ли?Сигурно са станали комунисти и те!Пък за НАТО не искат и да чуят,ясно,червени са!

62

Иван

преди 7 години

Никой не иска обратно в България ако е живял или просто минал за кратко и се е запознал на място с деиствителноста! Хора се палят а други зривяват за да не бъдат депортирани в иначе красивата ни Родина

61

Джон Картър

преди 7 години

Дойчовците да се чу кат отза д! Откъде накъде ще ни изпращат терористи, КОИТО ТЕ САМИТЕ СА ПОКАНИЛИ В германия??? Я ДСЕМ!!!

60

до NewYorker

преди 7 години

Това са твоите розови сънища.Политиката на НАТО и ЕС е такава,че все повече хора и то млади започват да симпатизират на РФ!Някои структури и организации са пред разпад-справка референдума в Англия!Та ще видим кой е аут!!!

59

ЛЕБ дизайнер

преди 7 години

Новата визия на сайта е шит...

58

NewYorker

преди 7 години

местастазите от съветското робство в България нямат изкореняване ... тотална липса на интелект в 1-2% от хората. Все им се привиждат червени орди, все си избират някой сатрап от Кремъл на вожд, че си мислят, че са фактор .... най-хубавото, че вече и те са на преклонна възраст, а у младите освен подигравка с "мършавия руски мечок", гледане на "driving in Russia" не свързват руснаците ... смях. подигравки, че и вече и съжаление! Алоо .. България е НАТО-вска и ЕС-държава - ПРИЕМЕТО ГО. Вие сте АУТ!

57

Анонимен

преди 7 години

И аз бих се взривил , ако ми кажат след като съм мигрирал да се върна в *** БГ ...

56

Българин

преди 7 години

Е, поне разбрах защо се е взривил.Предпочел е смъртта пред варианта да го депортират в България!!!

55

Анонимен

преди 7 години

До сега заобикаляхя България или поне гледаха да я минат на тагадък,щото тука сме бетер африканска джунгла и сме живи пустиняци,ама вече като чуят че ги реамисират обратно у нас,направо се взривяват от стрес и ужас тиа пичове брадати!

54

Анонимен

преди 7 години

До НАТО вънНАТО вън, и Ердоган ги гепи за два дена. И пак пет века яко "любов".Ако си мислиш, че Вовата ще направи нещо за нас... Най-много да поздрави "турецкий друг" за териториялната придобивка.

53

Ха ха

преди 7 години

Абсолютни глупости!

52

Злостър

преди 7 години

Е тва е, от държава на 3 морета и абсолютен хегемон на полуострова до.... хора да се самоубиват ядно, отнасяйки други хора със себе си, защото трябва да дойдат тука.... Ех Бостане, ***....