86

Лили

преди 7 години

Защо не пишете, че убиецът с мачетето е сирийски бежанец? Не е удобно и политкокерктно, нали.....

85

Анонимен

преди 7 години

Убитата жена е била бременна...

84

аха

преди 7 години

3начи не са ги хванали, н0 са тръгнали нататъкдвамцата с к0латаСм0тль0вци

83

Наблюдател

преди 7 години

Европа искаше точно това и си го намери.

82

Анонимен

преди 7 години

В Билд пише, че е полякиня и я е убил, защото много я обичал. И тоя май луд ще излезе.

81

Членска карта №7

преди 7 години

Художникът Алекс Малеев, ще обезсмърти подвига на този умерен джихадист... Ще му даде роля в събарянето на някой паметник.... Щом хората искат!!!

80

Току що прочетох

преди 7 години

в друг сайт, че според полицията престъплението няма чертите на терористичен акт!Понятието тероризъм има и по-широко тълкуване - ако някой брутално ни натрапва нрави, които не са характерни за нас, това не е ли терор над нашата психика, манталитет и начин на живот?И ние се караме, случва се да се спречкаме и с непознати на улицата, но не се колим. Така в Бг постъпват само шведите в гетата, в които се е самоизолираи, а ние не приемаме толерантността на властите спрямо това - чуждо ни е!

79

сириец уби бременна

преди 7 години

т.е. и нероденото й дете, и рани двама. доколкото си спомням от историята, Германия не е имала колонии в арабския свят и не е подтискала местните аборигени, за разлика от британци, белгийци и французи. немците не участваха или провокираха превратите в близкия изток, даже приеха над 1 милион пришълци. няма да се учудя ако отворят скоро пак концлагерите немците. и този път европа ще си замълчи.

78

НЕ толерантен!

преди 7 години

Най -мръснтта дума измислена от човечеството е думата ТОЛЕРАНТНОСТ!!

77

nina

преди 7 години

Убитата е бременна жена,с копято психопатът се е скарал на автобусна спирка...И преди нападал хора,"познат " на полицията...

76

Членска карта №7

преди 7 години

Интересно, какви ли книги са намерили у тях... Сигурно е чел за амок-а! Апят зрада!

75

1234

преди 7 години

Това ще да е АМОК.

74

Анонимен

преди 7 години

Мисля че в Европа вече се заражда едно ново движение наречено Адолфизъм.

73

Анонимен

преди 7 години

Вече не ви разрешават да съобщите че убиецът е 21 годишен сириец, нали? Някой толераст сега ще каже и за този, че е бил в депресия , за да забаламосаме пак хората

72

Европеец

преди 7 години

Мачкани,клани и разстрелвани европейците търпят!Това овчедушие убива европейските народи!Време е всички талибани ,джамии и *** вън от Европа!Европа е наш дом и няма да търпим натрапници!

71

Анонимен

преди 7 години

Е те сега им се разката фамилията. Всичко си има граници, сега бесните немци ще им покажат как влиза свинкя у джамия.

70

доообре

преди 7 години

полицията да внимава много да не нарани нападателя че той е син на меркел с баща сорос немец от СИРИЯ и навярно жената жертва която е била бременна е била МНОГО воновна задето го е ядосъл.

69

Анонимен

преди 7 години

Бабата сама избра да седне върху бурето с барута и запали фитила. Сега само можеше да чака да гръмне. И то гръмна... уууу сюрпрайс каква изненада. Бабо излитай за луната,

68

Лоша работа

преди 7 години

21 годишният сирийски бежанец е убил бременна жена и ранил още една жена и един мъжспрян е от мъж, който го блъснал с бмв

67

В

преди 7 години

ХайдеДа видим какво ще измислят- АМОК или ЛЮБОВНА история..и пак меченца и свещички и СИЛНИ СМЕ.а нас обикновените данъкоплатци ни е страх да се качим в трамвая за път на работа..