82

Анонимен

преди 7 години

Той и Жан Виденов беше много тихо момче, много добро, много учтивопреди да фалира осем банки през 96-та, да ограби 5 милиарда и народа да го изгони с камъни

81

Анонимен

преди 7 години

"Тихо, притеснително момче..."Виждам, че мотивацията ви е да го изкарате обикновен, само че тука си имаме една поговорка, която гласи следното: Тихите води са най-дълбоки. Предполагам ви е ясно, че става въпрос за човек, който привидно е спокоен, но крие нещо надълбоко в себе си, което рано или късно ще излезе на повърхността. Точно за това ви предупреждаваме когато сме против интеграцията на мигранти.

80

Лина

преди 7 години

18 год, може да стреля добре, без да е държал оръжие, купил си е пистолет и патрони (при строг контрол на оръжията, пистолет с изтрити номера), и стреля на 3 места едновремено и накрая се самоубива! Комбинация като от екшън, но с жертви! Светлина на духа им!

79

анализ

преди 7 години

Не е ли странно , как така за последните година и половина - две се започна с тия атентати, взривявания и т.н. ?99% от атентаторите са отдавна заселени в Европа - от 1-2 поколения. Как така , "ни в клин ни в ръкав" изведнъж се появи тази вълна от атентати, при това - извършени от местни жители , а не от пришълците ? Това са хора заселени от няколко поколения там. Много от тях са добре образовани , имат даже и бизнеси ... и хоп... изведнъж - "навиват пояса" ?Кой има интерес от дестабилизация?

78

Анонимен

преди 7 години

Хитко се върти сигурно в гроба си. В Германия нацист с име Али с майка баща иранци

77

брейнуош

преди 7 години

А така, Меркел. Представи ни този джихадист за крайнодесен ксенофоб и нацист, ние ще ти повярваме...

76

ДО 101

преди 7 години

Набираме , прати координати и контакти да те вземем .

75

Анонимен

преди 7 години

Момчето е евреин от ирански произход. Стрелбата е срещу сунити(албанци и турци). Това е отмащение срещу сунитския терорът Европа.

74

Шоп

преди 7 години

Нужна е 800 000 европейска армия, която да настъпи на изток и да приключи с руската фашистка ***.

73

Наблюдател

преди 7 години

Забравете исляма както направиха Ангола и Япония и проблема с ислямския тероризъм ще изчезне.

72

Шоп

преди 7 години

Едно тихо и смотано осемнайстгодишно немче няма откъде да си набави огнестрелно оръжия.Освен ако руснаците не го завербуват, надрусат и не му тикнат пушкало в руцете.

71

муспи

преди 7 години

До 100%Да продължим само с това, че при демокрацията има избори и Бойко, Станишката, царя... сами си ги избираме!

70

Ангел

преди 7 години

Одеве излезе новена че Терориста от Мюнхен бил привърженик на Брайвик ......WTFОт кога хора с името Али са неонацисти !!!!!!

69

мда

преди 7 години

Али е спестявал от парите за закуска и си е купил пистолет.

68

MKUltra

преди 7 години

"ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗАЩО ПОВЕЧЕТО ОТ АТЕНТАТОРИТЕ СА МЛАДИ ХОРА , ЗАЩОТО СА ПО ЛЕСНО ПОДАТЛИВИ НА УМСТВЕН КОНТРОЛ И ЛЕСНО БИВАТ ВЕРБУВАНИ ОТ ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ , КОИТО ИНСЦЕНИРАТ ТОЗИ ТЕАТЪР НА СТРАХА!"Напълно прав си!

67

Н

преди 7 години

Тихите води са най-опасни.

66

Анонимен

преди 7 години

Лошото е че тези неща започнаха да се приемат като нещо нормално. Тези хора кой ще ги върне? А тези от Ница? А от Париж? Стотици невинни жертви, а на политиците не им пука. Как щеше да се чувства Меркел ако в Ница беше дъщеря й или пък снощи в мола?

65

до 89

преди 7 години

знам смисълът много добре, не съм съгласен с контекста в който я използват, в случая :/

64

stranno

преди 7 години

Е не е Георги много ясно името.

63

SpaceX

преди 7 години

88 Не е нова , малко ли случаи има в Щатите А не се ли случи само преди година или две пак същото с онзи пилот който заби самолета в скалите