12

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Още един ***...

11

Правий сектор

преди 7 години

"Правилно е, когато някой е сбъркал, да бъде наказан поименно, а не колективно", каза гостът.На госта да му припомним, че грешката в случая е с участието на цялата държава, воглаве с императора и и репресивните и служби!

10

Анонимен

преди 7 години

Ясно е, че всеки който зоби ще иска да пуснат назобените руснаци да се състезават защото ще има прецедент и всички назобени ще могат да се състезават.Това, обаче няма как да се случи.

9

Як Ван Силен

преди 7 години

Елитния спорт, в часност олимпийския е полтиика, попаганда, гарнирана с обилни количества допинг. Това го знаят и децата. На Император Пътников, тази пропаганда му е особенно важна за да държи контрола над маргинализирания, алкохолизиран и беден народ. Да, ама не си нареди правилно пасианса. Взе да се репчи на целия свят и го отсвириха. А иначе, пак казвам няма недопингиран елитен спортист. В т.ч. и братя Пулеви.

8

До 7

преди 7 години

Правилно, грешката е моя.

7

Анонимен

преди 7 години

до 5Това е брат му , пич!

6

Българин

преди 7 години

Браво на Пулев! Един инстински, трезво-мислещ българин.

5

Анонимен

преди 7 години

Явно последствията от мача с украинеца са били по-тежки от предполагаемото.

4

БГ

преди 7 години

само вреден метан отделян от лулеви полза никаква друга

3

Анонимен

преди 7 години

Тоя е *** платен от руското посолство!

2

байуй

преди 7 години

тоя глупи що не мълчи, а дрънка като празна лейка, а

1

Анонимен

преди 7 години

Кубрате, ако смяташ да се биеш с полския гигант Мариуш Вах (204 см), трябва да знаеш, че оня пак ще е назобен. Тоя без зоб не може! Бъди готов за това назобено добиче. Бъди готов за тежка битка- Кличко такива тупаници му вкара на тоя и не падна докрая на мача..разбира се защото се беше назобил до откат и не усещаше болка!Не случайно след срещата от щаба на Кличко казаха че няма в света човешко същество ако не е допингирано да остане право след толкова силни удари в главата.