62

Айде от мен да мине

преди 8 години

Бях си намислил президент да е Винету! Но сега се замислих за Ташунко Сапа...!

61

Анонимен

преди 8 години

Ясно, явно кандидата преди е бил Надежда Михайлова, ама тя много се оака :)

60

маде ин Булгари

преди 8 години

Всяко едно магаре, вързано за оградата на президентството в София, може да стане президент на НъРъБъ България.

59

Анонимен

преди 8 години

Що ли ми се струва, че накрая той ще се кандидатира. Поради липса на "нещо по-добро".

58

Еразъм Ротердамски

преди 8 години

Обединител на нацията може да бъде само и единствено Цар. Ако Симеон Втори не е достоен за поста, защото допусна много грешки, то може да бъде избран друг - Борис Четвърти. Няма как политик довчера в СДС, днес реформатор или БСП-ар да бъде обединител. Те са обвързани с партиите си. Кълнат се да са обединители но не са. Само Цар може да бъде обединител. Свикване на Велико народно събрание /Сенат/ и референдум със смяна на конституционния режим. Така мисля аз.

57

Мдаа

преди 8 години

Ясна е работата! Ще предложи за президент Ивана, а Стояна за вице! Живота ни ще е песен!

56

еле

преди 8 години

Е то това остава да предложат някоя вмирисана бабишкера от времето на бкп???

55

БАБА КУНА

преди 8 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДОРИ И НА БОКИЧА МУ СВЕТНА, ЧЕ ГРОЗОБОЙНИЦАТА ЦЕЦКА НЕ СТАВА ЗА ОБЕДИНИТЕЛ, МАКАР ЧЕ ТЯ ФАКТИЧЕСКИ ЗА НИЩО НА СТАВА.

54

Иван Григоров

преди 8 години

Борисов гледа и се чуди: Къде ли съм си изгубил акъла из тая пустош. Ама това е само за заблуда на зрителите на Нова телевизия. Та аз никога не съм имал акъл.

53

Анонимен

преди 8 години

'...Преосмислям го, защото в случая не касае дали е с много образование и титли и какво ли не друго....'това е реплика на самозабравил се. ужасяващо. народен човек, ама друг път.

52

Ф.С.В

преди 8 години

Дядо Добри е един светец - едва ли може да влезе в политическият двуличен лъжлив измамен лицемерен Свят- там се слагат само угодни хора - излъгали народа и плямпащи лъжи - Първото което правят е - да влязат тайно в Американското Посолство и да целунат ръка на посланника - Това е Бг Президента - Жалка гадна васалска картинка - Бедна малка държава която няма нищо - нито армия икономика технически умове - или пари в хазната- Жалък Президент на Жалка Държава - БГ -мястото на Европейският Бокл'ук !

51

Анонимен

преди 8 години

Той един министър го беше избрал на една спирка като гледам сега снимката май търси президента на моста или под него :). Смешна работа ПАРТИИ излезте и като МЪЖЕ кажете това ще е нашият кандидат. Не смеете да обявите кандидатура защото нямате достоен човек, всички сте маскари и разбойници, а ако изкарате някой достоен човек то той ще бъде никому неизвестен. Истината е, че в БГ няма достоен политик към момента и това Ви е болката на всички.

50

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля , че единствения човек достоен за Президент на българите е Дядо Добри , да е жив и здрав! Най-достойния българин и християнин!Другото всичкото е корумпирано , пошло и с *** съвест!Какъв обединител , като Борисов ти го спуска и той естествено трябва да го слуша !Който и да е Президента , Боко ще е зад него и ще го направлява с конци и клечки!

49

АЗ

преди 8 години

Сгоден момент да се самопредложа, ама няма да мога да цуцам като сега. Ще мисляяяяя!

48

Ф.С.В

преди 8 години

До 66 - защото на Запад няма кой да им мие чиниите и да им гледа старите родители- а иначе в Кубански авиолинии има само българско вино - Червените барони правят отдавна милиони с Русия- А нашите Бг бизнесменчета( деца на червени генерали и политкомисари приватизирали и обрали народа) си седят в БГ защото на Запад са господин НИкой ! Само че робите свършиха и нещата ще стават все по интересни в БГ - няма кой да работи !

47

ДО БОРИСОВ

преди 8 години

Конкрентно - Банка ОББ обяви временно конфискуване на парите на вложителите .Обещанието беше днес сутринта да започне да изплаща спестените пари .До момента 12 часа на обед няма движение .

46

Киро кофражиста

преди 8 години

Разбира се, че за ГЕРБ ще гласувамщом комунизите реват на умряло, значи България е на прав път

45

Президент

преди 8 години

Борисов, т.е. аз

44

ДО БОРИСОВ

преди 8 години

Г-н Премиер ,Знаете ли какво се случва в момента в Банковия Сектор ?Парите ни от спестяванията изчезват ?Знаете ли го това ?

43

Ф.С.В

преди 8 години

До Драковец- абе новият строй още продава панелки бре ? ) и се оказа че няма пари за ремонти да кажем на един малък мост построен през лошият комунизъм - Аспаруховият- Тогава през лошото червено време всички живееха в собствен дом - а сега всички на по квартири- тогава храните ток вода горива бяха евтини- а сега с една заплата хората направо греят от щастие - повече от 20 г не са виждали море или планина-И понеже е много хубаво 3 мил избягаха от БГ - Новите ученици не знаят да смятат до 10 клас