25

zoro

преди 7 години

До До строго секретноМи като за начало може да се измитате за анадола -там има и джамии и ходжи и си ползват турски

24

От Кърджали

преди 7 години

Ей админе, защо ми триеш постовете яд те е че казах че сме почти 2 млн. мюсюлмани в България ли?

23

Анонимен

преди 7 години

До строго секретноКакво ще правите ли? Идете където психиатричната диагноза "ислям" се смята за нормално състояние. Там всичко процъфтява, щастливи ще живеете с пет молитви дневно.

22

здраве

преди 7 години

Следващата стъпка е да се затворят тези инкубатори за ***.

21

До строго секретно

преди 7 години

Бедният народ на Кърджалийско не може да търпи крадливите мишки в София. Плащаме данъци, а те ги крадат. Искаме да живеем по Исляма, те не ни позволяват. Искаме да учим турски-не, радио-няма, тв- няма. Какво още правим като част от тази държава? Търпението ни си има граници.

20

Строго секретно

преди 7 години

Путин ( Имперaтор всерусийски) и Султaн Ердогaн сa сключили договор Султaнa официaлно признaвa " aнексиятa " нa Крим,a Путин официaлно ще признaе " aнексиятa" нa Кърджaлийско,след кaто турски *** човечетa го превземaт !

19

ссс

преди 7 години

2016 г сме не сме 1984

18

да

преди 7 години

и ще говорят и ще пеят на български - никой не ги пита

17

Идеaлния сценaрии

преди 7 години

( стил Ердогaня) 1 Въвеждaме зaконa2.Мюслитaтa се вдигaт нa пуч.3.Ние сме готови със списъците и им мaхaме глaвите,кaто преди товa въвеждaме военно положение! СУПЕР,aмa тия лизaчи от ГЕРБ,нямa дa подкрепят зaконa !

16

булгар

преди 7 години

По тази логика шопите също трябва да говорят български,законът трябва да е един за всички

15

булгаристан

преди 7 години

не може един долен грък като валрий да ни ограничи правата и вярата до като очаквате гражданска война в турция да не стане обратното то да стане бунт тука я по мъдро в турция българите в църквите да не би да проповядват на турски а бе *** капчък

14

До хаха

преди 7 години

Ами като сме една шепа.......защо си учил нашия език?????????

13

хаха

преди 7 години

До до 7никакъв български. всеки може да си говори на какъвто иска език. никой не е длъжен заради една шепа българи да им учи езика.

12

Кърджа Али

преди 7 години

Това да си го приемат в България, тук в Кърджали ще се проповядва на турски. Казах.

11

до 7

преди 7 години

чети по добреНавсякъде БЪЛГАРСКИ не само ислям и християнство всичйи: еврей будисти и тн

10

Някаква си

преди 7 години

Според мен първо преди да приемат закона, симеонов и каракачана да подпишат споразумение, че първи ще излязат да си бият срещу ИД като ни нападнат, а не ние да си пускаме синовете и мъжете заради тези два охлюва да умрат.Марш от парламента, преди два дена хич ви нямаше на хоризонта като стана опит за преврат в Турция.Сега след три дена почнали да лаят.

9

555

преди 7 години

Това приеме ли се ще стане страшно. Българският парламент си играе с огъня и много жестоко ще се опари.

8

Ибрахим

преди 7 години

В много градове никой не говори български, съответно няма как да разбере какво му говорят на проповедите. Не се опитвайте да ни асимилирате още повече, пишете, че Ердоган бил диктатор. Там няма такива забрани за другите етноси или религии. Султан Ердоган, освободи ни от българско робство, ела, земите са на Майка Турция, не на фашистка България!

7

Анонимен

преди 7 години

Вероиповеданията имат две основни функции. Да манипулиран и маргинализират насалението. Да са квази икономически субекти генерирайки огромни печалби. На какъв точно език ще те лъжат не е от особенно значение.Аз, като формално православен питам - При условие, че чревоугодничеството е смъртен грях, защо повечето свещенници са дебели ? Защо при посещение на манастир оставям поне 10 лв. без да получа ни една касова бележка.

6

да

преди 7 години

това приемем ли го.. 24 часа по-късно терористите от Саудитска Арабия ще прекъснат дипломатическите си връзки с нас