13

ПАРАЛЕЛИ

преди 7 години

2016: "Без Господа нищо не може да се направи, аз мога да прибавя само, че и без ЕС." /Боце Борисофф/1945: "За българския народ дружбата със съветския съюз е тъй жизнено необходима, както слънцето и въздухът за всяко живо същество." /Г.Димитров/Ротфронт, другаре герберастливи!

12

До българина

преди 7 години

Много е интересно откъде знаете, че станцията е открита с неправомерно присвоени суми.

11

Работник в склад

преди 7 години

Селян'ти са кефат, все едно са ударили джакпота....... оххх - 1.60 лв.

10

Анонимен

преди 7 години

Не знам кой е правил дизайна на новия вариант на сайта, ама така си е оставил ръцете, че ако беше къща, да се е срутила цялата. Грозна работа.

9

българина

преди 7 години

Когато придобивката е за сметка на други няколко млн българи, се казва кражба. Когато Турция придобие част от Южна България с помощта на ЕС и нато, ще честитя на придобилите. Мисля че българите от юга вече усещат топлата ислямска прегръдка, дано *** е жив за да открие новопреместената граница.

8

ЙО

преди 7 години

Еее Бокича стига е скромничал, за всичко трябва да се поздрави само първия !!!Днес е преломен момент в човешката история !!! Бог построи 1.3 км метро !!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Пак се намериха кутевски помиярчетаа да плюят...Толкова ли не можете да се зарадвате на новата придобивка, червени боклуции?

6

българина

преди 7 години

Откриха я за сметка на еврофондове предназначени за страната и откраднати от София, мизерията в страната е страшна за сметка на София и още 2 града, щом е така София скоро ще си гука сама но в територия извън България да видим тогава от кого ще краде!

5

Анонимен

преди 7 години

Грехота е да са слагат Господ и ЕС под един знаменател!

4

Анонимен

преди 7 години

Какво е това тъпо заглавие на статията? Това, че премиерът е семпъл не означава, че трябва да натоварвате читателите с глупости. Факт е, че се открива нова метростанция, което е сериозен плюс за жителите на близките райони. Толкова!

3

Анонимен

преди 7 години

Абе, Лудият с ножиците...

2

Анонимен

преди 7 години

Да е честита новата придобивка на софиянци и да си я ползват със здраве!

1

taka

преди 7 години

""Без Господа нищо не може да се направи, аз мога да прибавя само, че и без ЕС""I bez maika ti, Boko. Dobre che beshe taq jena da te rodi..